Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa zaenkrat žal še neuspešno. Pravkar sem klicala ginekologa, pa niti nisem uspela priti do njega, ker me je sestra, po tem ko sem ji povedala o čem je problem, "potolažila, da bo že, pa da naj se sprostiva,... Naročila me je šele v septembru in mi zaželela srečo, da se oglasim z
že prej! Vse lepo in prav. Ne vem pa, če je to ravno najbolje, eno leto že čakava, sedaj še do septembra in recimo, da niti do SEP ne zanosim, potem me šele SEP lahko dajo na naslednje preiskave, za katere je pa verjetno tudi čakalna doba!? Kakšne so vaše izkušnje in kaj mi predlagate? Hvala in LP.

je zelo slabe kvalitete in še malo jo je in tako drugaega kot umetna oploditev sploh ne pride v poštev. A mora vseeno dat še enkrat spermo in greva junija še na en pregled. Tako da ne računam, da bi bila na vrsti prej kot konec leta. Upam, pa da se motim. Primer: Ko sva bila zadnjič v Lj, so rekli naj se takoj spet naročiva za naprej in je rekla sestra, da prej kot septembra oz. oktobra ne bova dobila datuma. Potem sva se naročila kar po internetu (ker je bilo po telefonu non stop zasedeno) in čer par ur dobila odgovor, da imava datum junija.