Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?
, potem pa še uživaš, on pa je doma sam mama in oče v enem; sicer pa si svoj odnos do služebih poti že opisala v besedah: that's life - predvsem to me je v tvojem nerganju zmotilo in najverjetneje tudi tvojega moža), vačish ju vzami s sabo, včasih pa pojdi sama (če je SP 2-3 dni, za daljši čas pa ju kar pogumno vzami s sabo; in veš, če RES želiš, da gresta s tabo, morš reči: Želea bi si, da sta tudi vidva z mano in ne Hočeta iti z mano; ali pa samo prideš domov in rečeš: Čez en mesec gremo tja in tja... Sem že vplačala.).
in mu branim kariero in napredovanje??? v času ko bom jaz doma zavzela obe vlogi.
, če bi me osebno poznala, bi gotovo pisala drugače in me ne bi "razkrinkala", ne bi omenjala "batin", ker si jih nihče ne prisluži in zasluži, saj smo živa bitja.
verjem, ni ti treba vedeti