Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Zdele sem že par dni še mal po tistem forumu kruzala, ker se kar ne morem navadit, da nisem več nosečka-mi je blo noro všeč.
? No, sej bo še priložnost.
in ko je prišel ob 6 sem že sedela na žogi in imela popadke na 3 minute. Neki časa me je še on masiral in bil zraven, nato sem šla na posteljo, bila sem čist odprta, Alina pa že čisto spodaj. Najprej sem pritisnila, pa še ni šla. Predihala sem še enega od popadkov, pri naslednjem se je porodila glava, nato pa še vse ostalo. Na trebuh so mi jo dali še ko je bila na popkovini. No ker pa moji porodivedno neki zakomplicirajo se mi je sedaj zgodilo, da mi posteljica ni hotela it, potem pa jo je ena od babic (na praksi) hotela potegniti ven a se je scefrala. Potem mi je postalo slabo in v naslednjem trenutku so bili okoli mene vsi, me spravili v komo in me sčistili. Zgubila sem veliko krvi, zato prvi dan nisem smela sama vstati, ker se mi je ful vrtelo.
. Tako da sem včeri prekuhala novi flaški in vodo. Samo je potem zaspala za ene 3 ure, pa se je vmes dosti mleka naredilo. Ampak bom v prihodnje na izhodih (daljših) imela flaško s sabo. Za vsak slučaj.
(PDP 09.05.2007)
, non stop sploh k se spomnim na tistih 18 ur v porodni sobi in kaj je mali princ prestal.
,nočko.