|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 9:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pošpricam s čistilom in pustim.. Je pa res, da se kopava največ v banji, tako da je tuš kabina redko "umazana" in seveda zaradi tega tud redko temeljito očiščena.. Ponavadi res kar tko naredim- našpricam in potem splaknem... Banjo pa pomivam s coca-colo..
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 9:54:29
|
|
|
|
Mešamdrek
|
[/quote]Banjo pa pomivam s coca-colo.. A res?Prvič slišim.
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 10:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja.. Boljše kot vsako čistilo!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 12:05:10
|
|
|
|
kobacaj
|
Midva ko se greva tuširat vsakič po steklu pobriševa s krpo za steklo, res da malo dlje traja samo ko se navadiš to ni več problem. Ko pa čistim kopalnico gre pa z Ajaxom vse stran, na koncu pa še s Steleksom in suho krpo in je kot nova.
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 12:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Banjo pa pomivam s coca-colo.. Zanimivo. Jaz tudi prvič slišim. Čeprav bi se mojemu zdelo greh coca colo za kaj takega ponucat. Jaz imam isti problem s tuš kabino, tako da glede tega ne vem nič svetovat.
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 14:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
In potem si lahko predstavljate, kaj naredi cocacola z vašimi črevi . JAz pošpricam cilit BAng, splahnem in je kot novo, brez drgnjenja
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 14:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz pošpricam cilit BAng, splahnem in je kot novo, brez drgnjenja In kaj naredi Cilit bang z vašimi dihali?
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 14:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina z mojimi nič , ker puca ati Takrat, ko špricam ne smrdi, ko pa splahujem, pa se že tudi razkadi . Manj škode ziher kak čiki, pa cocacola, če ju vsak dan uživaš
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 22.5.2007 23:59:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh In potem si lahko predstavljate, kaj naredi cocacola z vašimi črevi . Sej zato pa moj dragi zmeri, ko se preveč nažre ali ga pa kaj šraufa, mora popit coca colo, da mu je boljš.
|
|
|
|
|
RE: Kako čistite tuš kabino? 26.5.2007 11:32:32
|
|
|
|
G in T
|
Čistilo Conti je resnično super. Tudi vodni kamen gre stran.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!