Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 26.5.2007 18:09:07
*lenc@*
Ne, lok ne obstaja. le kot igrača lok, ki pa ne služi namenu loka. Res škoda, drgač bi bil ta voziček že pri nas doma! Mi je bil full všeč in lahek, ne zavzame velik proszora , le ta lok!!
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 27.5.2007 7:52:54
barbarasegula
lok obstaja, jaz sem ga naročila preko ebaya in ga dobim naslednji teden. Stane 20 evrov +poštnina. Naslednji teden dobijo baje novo zalogo, ker je bila prejšnja v trenutku razprodana.
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 30.5.2007 9:34:21
tejči77
Dekleta tudi jaz bi ga imela. Če bi nas več naročilo, potem si lahko poštnino lepo razdelimo in ni tako visoka. Jaz žal preko e-baya še nisem naročala, tako da če bo katera, naj me prosim obvesti in si delimo stroške. Hvala in lep pozdrav!
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 9.6.2007 17:14:32
inja2
Ojla
Lok za speedy-ja se da naročiti tudi v pikapolonici, sem bila ravno danes tam ker sem se zanimala za ta voziček. Cene pa zaenkrat še ne vejo, ker naj bi prišel čisto na novo......
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 22.6.2007 8:14:52
barbarasegula
Končno sem dobila lok, je kar trajalo, da je prišel iz nemčije, ker so bili vmes neki njihovi prazniki in se je vse skupaj malo zavleklo. Ampak je pa prišel in je super - v bistvu tak, kot je na Quinny Buzz-u. Ja, poštnina je res 20 evrov, vendar, če jih več naroči, se potem razdeli, ker poštnina je enaka, ne glede na to, koliko kosov naročiš. Zalog hitro zmanjka, najboljše je kontaktirat kar tole firmo ( BABY EXPRESS), kdaj bodo spet imeli zalogo pa potem hitro naročite. Njihov email naslov: kerstinfrost@aol.com
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 24.7.2007 12:48:37
brina
Hojla punce,
jaz sem pisala na Sonček in so mi odgovorili, da ga zaenkrat nimajo na zalogi, so jih pa naročili. Tako, da vas obveščam, ko bo kaj novega v zvezi s tem.