Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
. Pa ne samo lulal, tudi kakal je rajši v gatke. To je trajalo kar nekaj časa. Pa tudi, če sem ga prej vprašala, če greva lulat, kakat - vedno mi je rekel, da bo povedal, potem pa v hlače. Bolje, da ga ne siliš preveč. Ko pa se bo v kahlico, ga pa vedno pohvali. Naš se je potem dokončno odvadil šele pri 34. mes. In kar hitro je potem vse sam uredil - se slekel, opravil potrebo in naju poklical. Saj bo.
Ni pa hotela kakat v kahlico lep čas in nas je včeraj presenetila pa se ji je zdelo zelo fino in je danes spet ponovila. Včeraj ji je v hlačke ušlo 2x. A mislite da še ni pripravljena za odvajanje?
. Naša ja stara 29 mesecev in imamo isto stanje. Stalno jo sprašujem, če bo šla lulat in mi vztrajno govori da ne oz. da bo povedala, ampak čez par min je to lulanje v gatkah