Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) in me zanima če se bo slučajno prijelo, ali je kaj narobe če bi šla v prvem mesece nosečnosti na morje v Grčijo z letalom? Po mojih izračunih bi morala ravno na morju dobiti M, edino če zanosiva je ne bom dobila. Ali mislite da je v redu to? Sploh nosem dovolj pametna kaj naj narediva, ne bi pa prestavljala poskusa zanositve, ker vse vemo da se nekaterim težko prime.

Pa ne pozabi testa vzeti s sabo. Želim ti
. Zdaj je itak čas dopustov in na morju bo ogromno nosečnic. Če bo po sreči, bom tudi jaz med njimi
, zdej sta mi zelooo olajšali "delo"...in seveda, na morje bova šla pa sigurno z dvema testoma, hihihi
. Vesnyca je spraševala o tem, kako je z dopustom čisto na začetku nosečnosti, jaz pa vas bi vprašala, kako je na splošno z dopustom v prvih 4 mesecih ... saj veste ... vse upamo na
, pa vseeno nas sončni žarki in bližajoče se poletje že vabijo v tople kraje. Torej, kako pametno je iti na dopust (recimo v Grčijo, Turčijo, Egipt, ...) v prvih 4-5 mesecih? Saj veste ... druga klima, druga hrana, letalo, ... kaj mislite?
držimo pestke, da bi vse, ki si to želimo, čim prej zagledale magične
merkat in oh in sploh nič delat, da ja ne bo šlo kar koli narobe!
in potem tuhtam in tuhtam pa še kakšna babi al pa tašča se pol najdejo, ki me zamorijo z "ja, potem si pa kar odpišta dopust ... se treba merkat, se lahko s hrano zastrupiš (npr. v turčiji, tuniziji), fašeš prebavne motnje (beri: driskača