Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!

potem mi je G. rekla, da naj ga preneham, poslali so me spet na dodatne preiskave, na izvide sem potem čakala več kot 2 meseca, in izvid je tu...naj se zglasim pri njih po novo dozo...ker mi bromergon dela slabo naj bi dobila nekaj drugega, se pa mi vse skupaj zelo upira, ker te tablete so zelo močne, v navodilih piše, da niso primerne za nosečnice, kaj če zanosiš, in do zaostanka M. jih ješ? Mi zna katera kaj povedati na to temo? Skratka...jaz sem si rekla, da še en ciklus spustim skozi brez tablet, če spet ne bo nič jih bom pač jedla...poskušala sem hoditi k eni bioenergetičarki, ki pravi da je to uštimala in naj jih ne jem...no, še teden ali dva moram počakat, da vidim kaj bo...
. Nato šla ponovno na test, vrednost je bila normalna, je rekel G naj ga preneham jemati in veselo na delo. Zanosila sem 3 mesec po prenehanju z Bromergonom. Končalo se je s SS (pa nobene veze ni imelo s prolaktinom).
.
.