bt08
|
Jutro! No vidim da vse delamo kot nore,da ni časa sploh tukej bit,no jaz sem vse prešetela,končno. Zdaj so pa stranke udarle kot nore k nam,mamo skoz nekej. Drugače sva šla pa včerej s Tomažam na božično novoletni koncert,ki ga je naš radio Kranjski organiziral,je dobu karte v službi.Pa sem zvečer ful oklevala a bi a ne bi šla,sploh se mi ni dal,posebej ker je Ožbeja merkala mami od Tomaža. Ne zaupam ji ful,pol pa tkole oklevam kako in kaj.Ampak sva šla,in mi ni žal,res da jeb ila bolj domača muska,ampak je blo vseeno lepo.Domov sva prišla ob polnoči,zjutrej pa vstat,to je bila muka. Sva rekla da si morva večkrat kej privoščit za naju. Aja pa Božička sem se šla včerej,sva Ožbeju kupla,avto na daljinca,Nodija plišastga,pa domine z Disneyevimi junaki pa majčke,tko da ga bova kr založila,za mojga dragega sem pa kupla srajco pa kravato pa en ful lep pulover.Ne vem pa kaj bo men prinesel? Upam da kej lepega ko sem to kpridna? Nataši pol si pa čist nova,lepo boš lepa stopila v leto 2008!Ne vem jaz bi šla voščit novo leto pa bi tja nesla darila,pol ko je zadnjič otroček v vrtcu al pa če majo prov obdarovanje pa bi takrat nesla.Ne vem kako mate drugače? Polonca pozdravljena.Imaš pa tak datum ko sva ga midva želela,pa ga nisva mogla vzet,ker je bla že letos ko sva šla rezervirat gostilno že za leto 2008 zasedeno.No lepo nosečnost ti želim,pa čimmanj težav in veliko kelpeta z nami!