|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
20.6.2007 23:52:50   
MID
user posted image
Mirno noč vama želim,jaz se pa grem zdaj tudi takole stisnit k mojemu dragemu,pa se podebatiramo še kaj jutri!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: mamice iz Krasa
21.6.2007 10:33:39   
karolina*
Ojla punce
Tudi pri nas smo sitni...Predvidevam, da je kriva vročina. No, ma sej se ne čudim. Sm tud js sitna, pa štekam za kaj gre, ne pa tej mičkeni, ki ne vejo za kaj jih zdej kar naenkrat skoraj pot obliva...Pravjo da se bo čez vikend malo ohladilo, upam, da res.

MID, jaz tudi mislim, da ni preveč za komplicirat glede dopusta. Pojdi kamor ti paše, saj so povsod zdravniki. Sploh pa ne smeš mislit, da boš rabla zdravnika in potem ga res ne boš user posted image . Mi smo bolj popotniški tip familje, z mojim sva dosti prepotovala in na vseh koncih in krajih vedno videla familje z malimi otročki od vsepovsod. Otroci so dosti bolj prilagodljivi kot si mi mislimo. Mi bomo letos šli kampirat h kakšnemu jezeru v Avstijo, na malček višjo nadmorsko višino, da ne bo tako vroče. Tudi lani, ko sem bla noseča sva tri tedne potovala po Franciji, seveda vse prilagojeno mojemu stanju, in moram rečt, da sem neznansko uživala. Pa še pol manj sva dala za dopust kot bi dala kjerkoli na Hrvaškem user posted image . Niti 100 jurčkov za tri tedne!!! Tako, da kar veselo in brez skrbi na dopust. Jaz bi- če bi bila večja ljubiteljica morja- šla kam dlje v Dalmacijo, ker pa so nam bolj všeč hribi, šibamo na sever.

Ona js sm iz okolice Sežane proti Postojni user posted image  Pa ti? Drugi teden bom pa tud js skočila kej do Sesljana dopoldan. Za tamalo bom vzela bazenček in jo kšno minutko dala noter. Ne vem pa kaku jo pol splahnit ker tista voda pod tušm je ful mrzla kolkor se spomnem. Kšna ideja?

Ala punce držte se u senci dns... Mi živimo v masardi, ma zaenkrat imamo kr dobro temperaturo notr-- 24°C, pa brez klime. Res pa, da mamo vse zaprto, taku da do večera sploh ne vem, kaj se zunej dogaja user posted image




(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: mamice iz Krasa
21.6.2007 12:07:36   
MID
Ojla!
Moja tamala je zaspala,pa si bom vzela minutko.Jota je že skuhanauser posted image  tako da ni blema.Ja,vroče je kot tri tavžnt bogu in je najbolje držat se kje v hladnem.Mi pa imamo starejšo hiško z debelimi zidi in če ob pravem času vse zaprem se nam v hiši giblje temp.od 20 do 22 stopinj.
KAROLINA res se bomo odpravili kam dlje od Krka če bo bog dal,pa skušala bom bit malo bolj optimistična.Moj mož mi pravi da sem večen pesimist,pa da mi bo na vse načine skušal pomagat prebolet to bolezenuser posted image .
ONA pa danes kot zgleda uživa na morčku.Upam,da še za naju dve.
Aja KAROLINA;praviš,da ne veš kako bi splaknila bebiko...Nobene panike!Vzami od doma eno ali dve plastenki sladke vode,ali jo pa nalij kar tam,da ne boš vlačla takšne teže s sabo in jih postavi na sonce da se lepo segreje.To mi je kr tako kapnlo,ma ki se človek ne spomne.
Uživajte se beremo še kaj zvečer!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: mamice iz Krasa
21.6.2007 12:24:14   
karolina*
Kar korajžno na dopust MID, boš vidla kako boste uživali user posted image . Mmmm, jota... Že kr neki cajta je nisem jela. Js bom pa dns kr riževo solato nardila- čim manj kuhanja, da se hiška prevč ne segreje. V starih hišah je pa krasna temperatura. Sem bla lih včeraj pri eni prijatlci v stari hiši in sm tela kr tam ostat user posted image . Ona je pa zgelda res na morčku...Ma kr nej uživa... Js grem zdej pa po en sladoled...joj, na tone bi ga pojedla. Za vse drugo sladko ne porajtam, ma sladoled...!!!!
Aja, pa hvala za nasvet glede splakovanja. Sej res...flaške z vodo...Ma jo bom kr tm natočila, ku že taku bom imela s sabo robe ku da grem za cel mesec user posted image

Lep dan, pa se tipkamo še kej

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: mamice iz Krasa
21.6.2007 22:49:40   
ona
ojlauser posted image user posted image user posted image
Smo bli res na morju in vam povem,da je bilo krasno,ker se v vodi sploh ne občuti take vročine,pa še otroci uživajo.
ma ste me pogrešale,a?Se mi je zdelo,ker se mi je nonstop hlipalouser posted image (kolcalo)
danes je bila tamala tudi čudežno pridna na morju.Ko smo šli v vodo se me je malo držala,potem pa ugotovila,da jo rokavčki držijo gor in je šla kar sama naprej po morju in je plavala na globoko oz.jo je voda nesla.sem ji rekla naj miga z rokicami in nogicami,a ji ni šlo prav ok,je samo malček premikala noge!Ma sem bila ponosna nanjo,ker je tako majhna in brez strahu šla kar sama proti globoki vodi,potem so jo malček valovi zalivali in je še bolj uživala,res super!
danes je tudi zaspala ob 18.30,ko smo šli domov in spi še zdaj,še dobro,da sem jo splahnila z vodo kar tam,edino laske ima malo še slane,a bo že!
karolina,naredi tako kot ti je rekla Mid,daš kar tam sladko vodo v steklenico in jo potem splahniš.če greš v Sesljan sporoči,da malo špijoniram okrog katera siuser posted image Že zdaj,ko grem po Sežani se mi zdi da si vsaka druga tiuser posted image  in kar pogledam mamice z vozički!Aja,v sesljan pejdi dopoldne,če hočeš kaj senčke,ker letos so postavili po vseh možnih sencah neke barake za se oblačit in po mojem jih je kdo zakupil,ker so zaklenjene in delajo samo gužvo tamuser posted image .saj boš videla,kako je brezveze,še uno malo senčke so vzeli s temuser posted image
Mid,si pojela joto?user posted image
Ala,grem spat,ker sem prav utrujena,se beremouser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: mamice iz Krasa
21.6.2007 23:08:16   
MID
Marija,sem že vse napisala pa sem si po nevarnosti vse zbrisala.Kako pridem zaradi takšne neumnosti jezna...
Dihaj...dihaj...
OK,je že boljše!user posted image
KAROLINA,ti greš pa če sem prav prebrala nazaj jutri v Sesljan.Uživaj in skoristi dan še zame.Pravijo da se bo za vikend ohladilo.
ONA pa kot zgleda je čisto zmozgana od te vročine,saj je ni na spregled.Nič ne de!Boljše bit zmozgan od sonca in morja kot pa od posedanja doma,kot sva medve s Karolino kajne Karolina?user posted image
No ONA,ko boš nabrala moči se pa le oglasi.Te že pogrešava!
VESNA kje pa se ti potepaš?Le urno na čvek!Čakamo te.
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: mamice iz Krasa
21.6.2007 23:10:26   
MID
Ups sorry Ona si me prehitela.Te grem zdaj brat.Lahko noč!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: mamice iz Krasa
22.6.2007 10:42:21   
karolina*
Mah, danes smo zaspale...Smo se ob 9h zbudile in tako ne bo nč s Sesljanom. Prej ku bi se odpravile bi bla ura 11, po tej vročini se mi pa res ne da v avtu se pečt. Bom en dan drugi teden skočila, sam moram najkasneje ob 7h se zbudit. Sam se bo res treba kam odpravit, ku tu posedanje doma in čakanje na večer, ko greš lohko malo vn mi gre že res mal na živce. Maš prou MID-bulše bit zmozgan od murja kukr od tega čakanja doma.

Danes sem naši pupi prvič dala korenčkov sok... Najprej se je malo nakremžila in se stresla, potem pa je veselo polizala še nekaj žličk user posted image . Smo se šele v nedeljo lotili z uvajanjem goste hrane (no, čeprou sok zame ni glih gosta hrana, ma nej bo user posted image ) in do zdej smo probali sok z japka in s korenčka.

Ona, ti sporočim, kdaj grem u Seslan, pol me pa išči user posted image  V Sežani pa od sobote nism bla nč. En namig morde- imam terenski voziček Traxx.

Kaj boste skuhale dns punce. Js bom menda pašto z bučkami- spet ena poletna lahka hrana...

(S)mejte se fajn user posted image


(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: mamice iz Krasa
22.6.2007 23:28:53   
MID
Sem zelo zelo pozna,pa bolje pozno kot nikoli!user posted image
Zjutraj smo imeli(8.30) fizioterapijo v postojni,ko smo prišli domov,se je pa začela generalka pucanja...po presledkih seveda.Zvečer smo imeli ene obiske tako da nisem mogla prej.sem prav zmatrana in komaj čakam svojo posteljo,,,

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: mamice iz Krasa
23.6.2007 10:04:58   
MID
Dobro jutro!
...če se ob tej uri lahko tako rečeuser posted image .jaz sem danes osvobojena pucanjauser posted image me pa čakajo danes druge naloge.Naši imajo jutri eno slavje,pa moram it mami pomagat malo pripravljat zadeve.Ok,če že ne moram it kam uživat te praznike,bomo pa vsaj kaj finega popapcaliuser posted image .Upam,da se bo vama kaj bolje godilo.
Se kam odpravljate,zdaj ko je podaljšan vikend?
Res vama nimam nič pametnega za povedat trenutno,zato je bolje da grem.
Pa,pa...se beremo kaj zvečer!
Uživajta ta lep sončen dan!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: mamice iz Krasa
23.6.2007 13:53:36   
karolina*
Danes so nas ponoči napadli komarji user posted image user posted image  Mene sicer ne marajo, so pa ta malo celo popikali. Je kot da bi prišla s fronte. In sem šla v lekarno vprašat kaj naj nardim, da se jih znebimo in mi je dala en tisti repelent, ki ga vtakneš v vtičnico. Ko sem prišla domov, pa sem nekaj iskala po netu in videla, da do otrokovih 2. let teh repelentov sploh ne smemo uporabljati. Tako da zdaj ne vem kaj naredit. Mrežo bom namontirala na okno v spalnico, a kaj ko ti komarji pridejo od vsepovsod. Kako pa vidve kaj kaj ukrepate? Poznate kakšne "naravne repelente", ki otročkom ne škodijo. Kaj pa kakšna eterična olja- se lahko uporabljajo?

Mi bomo kar doma ta podaljšan vikend. Nekaj zidamo in bomo izkoristli, da čimprej končamo.

Včeraj smo tle pr ns zapili še eno kraševko, tako da imam danes mal zalimane oči user posted image . Sej sem prišla že ob 23.30 domov, ma kaj ku pol nism zaspala še eno uro od vsega razburjenja..Mah sej bo...Bom šla dns malo prej v ležeče. Na punco pa je blo treba nazdravt, da bo pridno rasla user posted image .

Mejte se fajn, MID, ti pa uživej jutri v hrani...Js sm tudi včjri...že če nazdravt za prou ne smem, sem si pa vsaj druge dobrote privoščla user posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: mamice iz Krasa
23.6.2007 21:10:10   
MID
čer!
Evo mene!Še en dan kot vsi ostali za mano.Peke pa za enkrat še kar ni konec.Še sem se lotila narest eno finceno zadevo in sicer kruh s pršutom in sirom.Trenutno mi testo vzhaja,pa sem si vzela malo časa za vaju.
Naj najprej pobaram ONO kje hodi.Si pogrešana in upam da ne boš obupala.user posted image
KAROLINA  lepo da ste malo pobandali včeraj.Saj vendar če smo mlade mamice to še ne pomeni da smo zdaj privezane samo na dom in otroka.No,ta prava govori...user posted image ,ki se nikakor ne more spravit nikamor skoraj že od začetka nosečnosti.Ma sej bo boljše.user posted image
Praviš da so ti tamalo popikali komarji.Če res ne maraš kemije poskusi z eteričnim oljem čajevca.Nekje sem brala da baje ful pomaga pri odganjanju komarjev.Uporabiš ga pa v čajni lučki in postaviš na okno.Mrežo pa vseeno le postavi na okno.Je tudi ta kar vredu zaščita.Pri nas jih do danes še ni bilo,jih pa vneto čakam.Moram tudi jaz razmisliti o teh zadevah in se ustrezno oborožiti.
Ala pište kej,pa se beremo!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: mamice iz Krasa
24.6.2007 21:46:49   
MID
KAROLINA,ONA...user posted image kje pa sta?

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: mamice iz Krasa
24.6.2007 22:35:38   
karolina*
Evo mene...Sm cel dan pohajala, pa še eno punčko smo danes zapivali (ja, že drugo ta vikend)...Pa še dva/dve user posted image  se napovedujeta v roku enega tedna. Zdej sem pa sama doma, moj nadaljuje z nazdravljanjem user posted image . Danes nimava varstva in sva se tako mal zamenjala.

Danes sem na okna namontirala mrežo proti komarjem in napolnila hišo z eteričnimi olji. Na okno sem obesila veje od sivke v sobo pa v vazo dala veje od lovorja...Pravi botanični park je zdej pr ns user posted image  Sem včeraj pobrala en kup "bio" nasvetov z neta, kako se borimo proti komarjem in zdaj bom vse preizkusila. Danes je tamala imela 4 pike po rokah, 4 po obrazu in 2 na glavi. Pravi napad...Mene pa niti od delč ne povohajo te male zverine.

MID ste se najeli dns? Tisti recept za kruh s pršutom in sirom bi mi pa žihr dala...Ku se sliši odlično!!! In kr pejdi počasi kej pohajat...Ja, sej odpravt se je najtežje, pol pa vse samo steče. Sam zalaufat je treba...Dns smo ble s sestro in našo user posted image  u Vipavi...Ma kašn fin sladoled imajo tm na placi...Če bi ga lohko domov prnesla!!!mmmm

Ona je pa zgleda šla kam na lepše za ta podaljšan vikend. Ma kr nej uživa. Bo imela dosti za povedat, ku se vrne...

Nč, grem js počasi spat. Po televizji ni itak nč pametnega in po netu se mi ne da več štrkat. Ala, lepu spajte

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: mamice iz Krasa
25.6.2007 17:26:30   
ona
Evo meneuser posted image
Ste me pogrešale,auser posted image
Saj ni bilo niča kaj takega,samo v soboto zvečer sem imela drugega dela toliko na računalniku,da je joj.Imam še enega fiksnega ki ga je napadel troja nski in zdaj moram vse živo dat na cd,kar imam gor in to mi je vzelo ful časa,zdej pa mi mora en kolega na novo naložit windovse,tako,da je res dela.
drugače pa tamala je tako navita,da se mora stalno dogajat okoli njeuser posted image
Smo pa v soboto cel dan bili na morju,ker je tamala ful navdušena nad njimuser posted image
Včeraj smo pa šli cela familja klatit po Sloveniji oz. Gorenjski in smo se kar ustavli na Vršiču,kjer je bilo 19 stopinj in smo se malo naužili svežega zraka,potem smo klatili po Kranjski gori,Planici in tam okoli.Smo se imeli res lepo,ampak bolj zato,ker smo bili vsi skupak,kar je bolj redko pri nas,ker moj dragi pač cele dneve dela in so taki dnevi redkost,kadar pa so,se moramo imeti fajn,ni kaj!Tako je pač življenje v teh cajtih.
danes pa sem imela obiske do zdaj in sem morala kuhat in strešt vse po vrsti.Še dobro,da imam klimo v bajti,saj,če ne ne vem kako bi kuhala.
Aja,glede komarjev se pri nas branimo s tem,da imamo pač vsa okna zaprta(klima) in ni problema,imam pa tudi mrežo v spalnicah na oknih za vsak slučaj,ampak zgleda,da jih tukaj niti ni toliko kot prejšnja leta.
Zdej pa sploh ne vem kaj naj še napišem,no ma glavno,da sem na vezi,kajneuser posted image
Ala se beremo grem kuhat eno kafe zdajuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: mamice iz Krasa
25.6.2007 22:27:12   
MID
Hello,hello!
No,smo preživeli še en da ,smo urejali malo okolico hiše in sem prov out.
Včerajšnji dan je potekal,karseda normalno in ne nisem se najedla kot sem si mislila da se bom.V bistvu pod mejo normale,saj sem več ali manj samo tekala in pomagala strečt mami.Hvala bogu so mi imeli vsaj drugi tamalo čez,da sem si vsaj na tem področju maloodpočila.Tudi taka sprememba paše.user posted image
KAROLINA glede recepta-ti ga napišem jutri,ker  ga trenutno nimam pri sebi pa da ne zbudim tamale nebi šla zdaj v raziskave.Kakooz.na kakšen način vse ste se zaščitili pred komarji?Prosim bolj podrobno.
ONA super da ste šli malo okrog.Jaz še čakam da tamala malo odraste,ker trenutno nam ni za it ne vem kako daleč z njo.Ima svoje ure in navade,pa še poti se  abnormalno tako da kakšni daljši izleti nam ne pridejo v upoštev.
Kaj pa vedve?stevredu preživele ta praznik?upam da ne delavno kot mi!
No pa se beremo...
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: mamice iz Krasa
25.6.2007 22:40:09   
karolina*
Čuden dan je bil danes. Cel dan sva se z mojim pogovarjala kaj bova delala in na koncu nisva nardila nič user posted image . Edino kar nama je ratalo je to, da sva šla na pizzo in sladoled do Sežane... Mah... Zvečer pa tamala ni tela zaspat. Je kar nekaj protestirala...jest ni hotla, spat še manj, taku da je malo prej jo vzelo. Js sm pa imela take plane, da bom šla na en sprehod ku zaspi. Zdej se mi pa res ne da...še pod tuš skočim in spat...

Ti komarji pa ne odnehajo...Grrr, sem prou jezna. Danes sem na okensko polico dala še nekaj vejic sivke, morda jih bo to odgnalo. Ne bi rada taku hitro obupala in uporabila kemijo...Je pa prav lepa spalnica zdaj z vsem zelenjem (lovor, sivka) user posted image  v vazah.

Ona, so lepi kraji tm na gorenjskem ne?! Mi smo bli v tistem koncu za prvomajske praznike (5 dni) in smo taku uživali v svežem zraku in pogledu na hribe!!!

MID, naša pupa se tudi ful poti, še posebej v avtosedežu. Vse sorte stvari pogruntajo, ma da bi delali avtosedeže in vozičke iz kšnih bolj prijaznih zračnih materialov, tega se pa ne spomnejo user posted image . Js dam v lupinco tetra plenico, v vozičku pa imam kožo, oblečeno v blago. Razmišljam, da bi tudi v lupinco dala kožo. No, ma že plenička kr neki pomaga. Za recept se pa ne mudi...Ob priliki. Proti komarjem sem pa za enkrat dala mrežo na okna in kukr sm že napisala lovor in sivko v vazo in to dala v spalnico. Pa eterično olje od sivke prižgem v lučki na okenski polici.

Ala, fajn bodte, se pišemo kej jutri

Lahko noč

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: mamice iz Krasa
25.6.2007 22:48:02   
MID








http://www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo&feature=active_sharing

poglejta si to

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: mamice iz Krasa
26.6.2007 13:33:49   
karolina*
Ej, tolko se nisem pa že dolgo nasmejala...Face user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: mamice iz Krasa
26.6.2007 22:16:59   
MID
čer;
končno danes malo manj vroče ne?!user posted image user posted image Se je kar dalo preživet.
nam je pa večer malo bolj naporen.Tamala mi je zaspala že v avtu na poti domov od mojih ob 7-ih in v snu popila flaško spala do 9.30 kot ubita,se prebudila in imamo veselo po bajti kar se da.In to že drugi večer zapored.To je vse zaradi tega ker ji je vroče.Spi samo v bodyu brez rokavov-bog ne daj da bi jo pokrila,je takoj nerganje in tudi sred noči ko jo potipam je čisto vroča.Sploh ne vem kaj bi še naredila saj se pozno v noč kar naprej prebuja.Stanovanja v tej vročini sploh be uspem razhladit.
Bo treba pač čakat konec poletja druge ni...user posted image user posted image
Imata tudi vedve take probleme?No,vsaj komarji nas še niso napadli...user posted image Samo še to čakam.user posted image
Drugače pa tem koncu nič kaj novega in posebnega.
Ojojoj...user posted image  seveda je!Danes smo si končno zrihtali apartma na morjuuser posted image .laufamo 14.7. za 7 dni na Cres.Komaj že čakam!Me je kar malo strah kako bo user posted image  prenesla to vročino.Že doma ji je tako vroče.Pa da ne govorimo o prtljagi.Mi se zdi da bom pol hiše s sabo vlekla in še vedno pozabila kako zelo pomembno stvar.Nič ne de...Se vseeno veselim...
Upam da bo tudi vama kmalu prišel čas za "počitek".
user posted image


(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: mamice iz Krasa
27.6.2007 13:22:21   
ona
Ojla,se moram prav malo oglasit
Mid lepo da greste na morje,pri nas ne vem če nam bo uspelo do septembra,samo se pa da zdržat doma,tako,da ni panikeuser posted image
če povem po pravici nimam niti jaz ne moj neke velike želje za it kam na dopust,ker jaz ratam prav sitna in dobim strašno domotožje,ja kaj čem,tako pač jeuser posted image
Drugače pa imam zadnje dni nonstop ful skakanja okrog,ker sem zaposlena pri mojemu in je skoz nekaj,pa še en računalnik moram porihtat,ker mi ga je trojanc fajn zdelal,zdej pa vse na novo nalagat,tako,da mi ne znese niti pisat.
otroci so super,še posebej taveči sin,ki ima počitnice in uživa z mano doma,tamalo peljem v vrtec za 4 ure saj če ne ne vem če bi kaj naredila z njo.Saj itak tele 4 ure so tik tak mimo,se dvakrat obrnem in je že poldne,ko jo gremo iskat.
karolina,kako pa ti?Veš,da sem te videla zadnjič v Sežani in klicala za tabouser posted image
Se hecam,je pa res da sem bolj pozorna ko klatim okrog,dej mi še kakšen namig,no.Ti ga dam jaz zame-nimam vozička,dopoldne sem okrog večinoma sama ali s sinom,popoldne pa tudi s tamalo,smo pa več ali manj v avtu in ne hodimo dosti po Sežani,tipo sprehod,...user posted image
Ala,punce uživajte
A se vam ne zdi,da bi lahko še kakšna kraševka se oglasla?
Ala kraševke,kje steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: mamice iz Krasa
27.6.2007 13:35:29   
karolina*
Ojla pupe

Js sm dns čist zalimana!!! Naša ta mala bi rada zgleda spet bla 1-mesečni dojenček, ki se ponoči zbuja vsako uro user posted image user posted image  Od enih do treh ponoči smo imeli pestro. Kr ni vedla kaj bi sama s sabo. Pol je neki pojedla in ob 6h je bil spet vik in krik. Taku da ne vem, ki se me glava drži dns. Mah, sej bo bulše, al kaj js vem kaj nej rečem user posted image . Smo pa vsaj problem s komarji rešli- sm kupla u Arielu mrežo s katero oblečeš celo posteljico, tako da komar niti blizu ne more. No, vsaj neki! Imamo pa prou fajn temperaturo glede na tu, da smo u mansardi- največ 25 stopinj, ponoči se shlai tudi na 20.
MID, bravo za dopust! Mi bomo tudi enkrat takrat šli. Že kumi čakam. Midva sva oba bolj popotniške sorte in rada pohajava, bolj avanturistično, proč od množic in turističnih agencij. Sicer u tem ne vidva nč slabga, le všeč nama ni masovni turizem. Boš vidla, da bo ta mala lažje prenašala vročino ku doma. Na murji vedno mal pihlja, pa vodica bo stalno zraven, kjer se bo lahko vsake tolko mal ohladila... Za prtljago se pa tudi js bojim. Mi še kampiramo povrhu vsega in si niti predstavljat ne upam vse to pakiranje. Sm lih včeraj naročila prtljažnik in strešni kovček... user posted image
Hm Ona, fajn namig si mi dala, res user posted image  user posted image . Ni šans, da te prepoznam user posted image  Vse skupaj je še težje, ker sem taku malo u Sežani! Ma ta malo imaš u Sežani u vrtcu? Kaj naj ti povem...hm... kratki rdeči lasje, bolj športen tip...voziček tudi... morde bom jutri kej šibala gor in dol po naši prestolnici user posted image

Ja, res bi lohko še kšna kej napisala. Bom js kej moje prjatelce aktivirala, ku itak nimajo kej delat na porodniškem user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Ala, mejte se fajn...Dns sm tela it u Sesljan, ma me skori malo zebe... user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: mamice iz Krasa
27.6.2007 20:56:39   
MID
Ojla;
punci jaz sem pa danes tako žalostna.Moj kuža(imam shi-tzu-ja)pa od včeraj naprej sploh več ne vstane na noge.Sem danes preživela pol popoldneva z njim na Kozini pri veterinarju in kot vidim veliko stvari tudi njemu ni jasno.Na samem koncu pregleda je ugotovil da ima neko zadevo v črevesu-premikajočo-in da zna bit kaj narobe s tem.Predlagal je jutri še en pregled in operacijo.vendar tako njemu kot meni ni jasno zakaj ne more na noge.Saj naj to nebi bil ravno nek vzrok,vsaj iz prakse ne.
Je bilo pa to drugo mnenje.Obstajajo še odprte varjante kot delna možganska kap in pa izrastki na hrbtenici.Ko bi se le stanje poboljšalo...user posted image Bomo videli kaj bo jutri.Pa revček je komaj 5 let star...
Oprostita ker jamram in ne bom napisala nič drugega vendar mi je danes v mislih samo on,srce se mi trga,že celdan pojokavam.Ja vem to ni vredu ma sem tako navezana nanj.
Ali ima katera izmed vas že kaj izkušenj s tem živinozdravnikom mislim da je Klemen(oz kdo od vaših znancev)?Zanima me mnenje o njegovih sposobnostih in znanju.
Hvala.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: mamice iz Krasa
27.6.2007 21:18:44   
karolina*

MID, veš kako te razumem... Nam so v začetku tega meseca zastrupili psičko (nemško ovčarko) in skoraj vsak dan jokam, ko se spomnem na njo. To se je zgodilo že enkrat  v decembru, a takrat smo jo uspeli rešit. Tokrat pa ni šlo, tako da smo se v soboto 09.06. poslovili od nje. V petek smo jo peljali k veterinarju, ker že 3 dni ni nič jedla, samo ležala je v kakšnem kotu, na naše klice se ni odzivala, pila ni nič. Najprej smo mislili, da ima samo prebavne težave (kot že tolikokrat) potem pa so ji začele odpovedovat noge. Veterinar ji je dal inekcijo in nekaj pošprical v gobec in naročil, naj jo naslednji dan pripeljemo ponovno. Zjutraj je bila prav na koncu že. Zvlekla se je v en kot k vodi, a je ni pila. Ko jo je tata dal v avto (jo je moral dvignit, ker niti hodit ni več mogla), sem vedela, da je ne bo več nazaj. Nisem bila zadosti močna, da bi šla tudi jaz z njim v Sežano k veterinarju. Zbrala sem toliko moči, da sem jo pobožala in ji rekla, da je pridna. In potem me je zlomilo. Očitam si, ker nisem šla z njo v Sežano…Veterinar je povedal, da ima zastrupljeno že srčko in ledvice, da ji sicer lahko menja kri, vendar ne zagotavlja, da bo poseg uspešen. Rekel je, da verjetno ne bo živela do večera. Res, da je bila že stara (12 let) a je bila del družine in se kar ne moremo sprijazniti, da je več ni, saj je bila stalno z nami. Tako prazno je zdaj na dvorišču…Ne vem kdo je tako zloben da kaj takega počne in kaj želi s tem doseč. Psička je bila ful pridna, dresirana, nikoli ni sama šla z dvorišča, ni hodila po drugih vrtih, ponoči ni nikoli lajala, res je bila zlata psička. In ne vem koga je to motilo. Zgleda, da je bil nekdo ljubosumen, da je to naredil. Ne upam si niti pomislit, kaj bi bilo če bi strup namenjen psički dal v usta kakšen otrok… Upam samo, da je vedela, da smo jo imeli radi in da mislimo nanjo in da nam je neizmerno polepšala zadnjih 12 let našega življenja.
 
Vem da ti s to mojo zgodbo nisem prav veliko pomagala, a bi ti želela povedat, da sočustvujem s tabo in da je tudi meni hudo za vašega psička. Morda se bo pa v redu končalo, glede na to, da je še mlad in poln moči. Držim pesti, vsekakor pa poročaj kako je.
 
Tega veterinarja s Kozine pa ne poznam.
 
Že ko smo pri tej temi- če katera ve za kakšno leglo nemških ovčarjev, ki jih bodo v kratkem oddajali, pa naj mi prosim sporoči...
 
Želim vama čim manj žalostnih trenutkov in eno lepo, mirno noč...
 
SE beremo kaj juti

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: mamice iz Krasa
27.6.2007 22:59:33   
MID
KAROLINA hvala za tolažbo.Res naj bo sram takšne ljudi ki zastrupjajo pse,ki jim nič nočejo.Jaz pravim da naj jim bog vrne samo toliko kot pretrpimo mi zaradi takih in podobnih stvri.In verjemi mi KAROLINA vse se vrača vse se plača.Bog, pravijo stari ljudje udari s palico ljudi tam kamor najbolj boli.Dokazano potrjeno.Ampak v vsakem primeru ko udari boli bolj kot pričakuješ.
Naj tvoja psička v miru spančka;ko pa kje zvem za kakšnega mladiča ti absolutno povem.Se bom prav potrudila.
Tudi jaz si želim,da bi moji starši hoteli zapolnit praznino v primeru da Jakob pogine z drugim psičkom,vendar o tem nočejo niti slišat.Jakob namreč živi pri mojih,ker ima mož kjer živim že drugega psa.Pravita da ravno zaradi tako hudega trpljenja pri trpljenju oz.ob izgubi nočeta več nobene živali.Je na žalost že bil primer doma in ko sem prinesla Jakoba k hiši je bil cel hudič samo zaradi tega.Sta ga vzljubila,nisem smela niti spregovorit,da bo šel z mano drugam živet....zdaj po enem letu pa takole...user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?