|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
10.8.2007 22:11:21   
MID
Ojla!
ONAuser posted image user posted image user posted image vse čestitke za uspešno opravljeno misijo LADY!Vsa čast!Imaš pa jajca.In prav je tako!!!Kam bi pa prišla,če nebi nekomu končno stopila na pošten način na prste?!In kot vidiš,je seme padlo na plodna tla.Nihče ti tega(vsaj vidno)ni zameril.Kar pa ne vidiš ne boli kajne?!user posted image
Potem praviš,da ste ga vse te dni kar žurali.Pošteno!Tu pa tam kar paše dva dni in več zaporedoma kajne?Joj sem že pozabla kako to zgleda.Bo treba it kaj v akcijo!user posted image
ANAKARIN
user posted image
upam,da ste se imeli fino,da vam vreme ni nagajalo in da se je morje kaj segrelo.Le daj,razpiši se!
KAROLINA,KAROLINČICAuser posted image vrati nam se kući.Mi te već fanj pogrešamo.In KAROLINA...kar je preveč,je preveč!Ali si pozabila,kje se moraš vsak dan javljat?!user posted image
REGLJA 1 tole tvoje presenečenje za roj.dan je blo pa res fenomenalno.Jaz česa podobnega nisem še doživela,ponavadi moram vedno za vse poskrbet sama,zato fešt sploh ne pripravljam,ker mi je ravno zaradi tega brezveze.Moj je domač bolj v piknik varjantah(tam šele jaz počivam fino jem in se zabavam)vendar imam na žalost roj.dan februarja,ko izvajanje piknikov ni mogoče.
MOGOČE????,me pa kdaj preseneti?!user posted image
Bodi dovolj!
user posted image Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: mamice iz Krasa
12.8.2007 9:42:12   
Anonimen
Ojla,
Najprej ONA tudi jz ti čestitiamuser posted image user posted image user posted image vse naj najuser posted image user posted image user posted image .
Vidim, da vam je blu kr pestruuser posted image user posted image , zdej hitim malo se razpisat dok sm sama.

Na Krku je bilo lepo vreme (edin kar je pihalu), zadnji dan pa sranje od džja. Glih prou za domou. Ni blu slabu, edino noči so ble neprespane. Mala je spala sam eno noč, drugo pa katastrofa, od sopare in komarjev. Čez dan so bile punce kr pridne. Karin je zbrala pogum za mali tobogan, ki pelje direkt v morje, Anastazia pa čofotala in uživala. Ma niti malo ni zacmerila, komaj je čakala plavat, čim je vidla vodo. Drugače pa na brisačah se igrala s kamenčki, Karin ji je pa nosila kanglico vode.
Včeraj pa sva z mojim šla na žur od prjatelja, k je mel 30 let in se tud oženu. Ajej po dooolgem času, da sm šla vn do 3 zjutraj, pa še trezn bit. Ma ko smo pršli domov, valjda da je moj že jelene klicu-katastrofa.
Anastazia pa je prvič spala pri tašči oziroma brez nas. Malu prej sm jih šla pogledat, malo se stisnila pa se šla naprej igrat. Pravijo, da je spala celo noč brez tuljenja. Hvala Bogu, enkrat je tud to treba, da se ve za še kdaj, a neuser posted image . karin ni problema, da spi al pri tašči al pr moji mami.

Ta tedn nevem kak se bom kej javljala,kr sva z mojim še na dopustu, pa mava za rihtat stanovanje, jz mam v torek pregled,....

mejte se, pa lep sončn dan



(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: mamice iz Krasa
12.8.2007 10:42:49   
ona
Ojla,
ma kakšen dan je danes,upam,da ne bo dežja,ker gremo na fešto popoldne na pršut un teran.Kaj pride tudi kakšna od vas,da vemuser posted image
Ja z gospo in tastom so bile včeraj spet težave,sta se pobrala v LJ in midva z mojim se pač nisva sekirala kje sta,ker itak nekaj delata po svoji glavi in sta kar šla brez komu kaj povedat,in popoldne kliče tast mojega kako da ga nič ne skrbi kje so in je bil prav jezen.Moj je rekel,da saj niso nič rekli da kam gredo in mi se nimamo namena vtikat  v njih in jih spraševat kje so in kam gredjo!
Tast je bil prav jezen in menda mu je rekel,da je moj dragi pod mojim vplivom in da mu jaz govorim proti njemu in take bedarije.Pa da sem rekla da ne bom kuhala za njih in take.Moj je potem popiz... in mu rekel da naj neha s takimi in da naj mu pove kdo je dolžen komu kuhat in potem je tast rekel,da se nima namena kregat po telefonu in mu prekinil.Verjetno ni znal odgovorit kdo je komu dolžen kuhatuser posted image
Moj je rekel,da je prav otročji in ni normalen,ker tudi moj dragi vidi,da ni vse ok odkar je tast s to žensko.Pa tudi pod mojim vplivom ni,ker ni tak tip.
Ma to ni res,tastu se prav rola malo!
Po moje malo manjka da poči med nami,ma to vse zaradi njega,saj res ni normalen,kaj bi ve rekle?
No pa dovolj od tastauser posted image
Anakarin,pri tebi je pa pestro kajne?Ma saj je prav,vam vsaj ni dolgcajt!
Karolina,resno zdej pa že pridi počasi nazaj!Če ne te gremo iskat kjerkoli že siuser posted image
ala,uživajte se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: mamice iz Krasa
12.8.2007 12:10:23   
karolina*
Drage moje kraševke…evo mene user posted image user posted image user posted image

Pa sm spet doma. Vidm da ste me fajn pogrešale …sm prou kontjnta.

Mi smo se imeli pa prelepo, super, fenomenalno. Naša pupa je prava mala popotnica (kdo ve po komu se je vzela user posted image ) in je uspešno opravila test tri tedenskega kampiranja. Skoraj nismo vedli, da je z nami, nobenih problemov nismo imeli. Stalno se je smejala, vriskala, pa plazit se je lotila, tako da je pestro zdej doma. Tam u kampu ni blo problema, ker ni imela kam past alpa se udarit, tle pa moram skuzi gledat, da se kam ne rukne. No, sej malo če se ne bo nč narobe, sam de mi ne lih kam na glavo se zvrne…
Skratka očarala je vse živo, vsakega ki si je vzel čas in jo pogledal je obdarila s prešernim nasmehom…Res sem prou vesela, da je blo taku. Šotora se je navadla takoj, tako da nam je blo res lepu.

Smo pa bli v prelepih krajih s prečudovito naravo (matr kolko superlativovuser posted image ), kjer je vse tako zeleno, da te prav oči bolijo. Najprej smo šli k Weissensee in tam kampirali na pašniku, po katerem je tekel bister potoček, gazda nam je pa vsako jutro dostavil sveže žemlje…mmm… Nekaj dni smo bli tam, si šli ogledat dolino Malta, ki je polna slapov, na koncu je pa ogromen jez s katerega skačejo bungee-jumping. Šli smo v sotesko Garmitz, kjer so podobna korita kot ob naši Tolminki, pa seveda v sinje plavem jezeru smo se kopali skoraj vsak dan. Nato smo šli naprej proti Lienzu in čez visokogorsko cesto Glossglockner. Dan prekrasen brez oblačka, tako da smo občudovali ledenik in hribe na okoli. Ko smo prišli v dolino pa se je usul dež in je padalo in padalo in padalo, tako da ne bi niti šotora mogli postavit, zato smo šli kr u ene zimmer prespat, naslednji dan pa naprej proti Hallstatt-u(Unesco). Bli tam ob jezeru nekaj dni, se seveda kopali in hodili okrog na izlete, nato pa šli še do Grundl see in Altausseer see. Ker je bilo en dan slabo vreme smo šli v kraju Bad Ausee u terme, kjer smo tudi našo pupo dali plavat. Smo jo dali  u Fredov obroč in je plavala ku velika. No in pol smo hoteli it še do Villacha kjer so topla jezera, pa se je lotilo slabo vreme, taku da smo u petek pršli domov (namesto u pondelk). V večini je blo vreme ok, čez dan 25 stopinj ponoči okrog 18, sam ene parkrat ku je padu dž se je mal ohladilo, ma ni blo hudga.
Kampi so bli pol cenej kot na hrvaškem, tako da smo spet poceni prišli skozi dopust.

Tako na kratko sm mal predstavla naše prvo skupno potovanje. Glede na to, da sva z mojim od nekdaj popotnika sva bila na pot maksimalno pripravljena in tudi verjela sva,da bo najina pupa lepo sprejela pot. In uspelo nam je. Res smo se imeli lepo in vesela sem, da smo se tako odločili. Res so naši otročki dosti bolj prilagodljivi kot si mi mislimo in njim je glavno, da imajo ob sebi zadovoljna starša, pa kjerkoli že to je. Tako da punce, kr korajžno, brez straha in predsodkov z zadostno mero zdrave pameti- pejte. Pejte in uživajte, ker če boste ve uživale, bojo uživali tudi vaši otroci!!! In če bo vas strah bo strah tudi vaše otroke!!! Joj, sm pametna, ne user posted image . Čm povedat sam to, da se tud z otroci da potovat in da je potovanje še mnogo lepše in bogatejše kukr če si sam. Tudi z ostalimi starši, ki smo jih srečali na poti (tokrat in v prejšnjih letih) smo se strinjali, da je res tako. In ku sm gledala (mal večje) otročke, kaku veselo tekajo po kampu (travniku) brez omejitev, cel dan na zraku, sm vedla, da je tu res idealno za njih.

Taku, nej bo za zdej zadosti. Zdej vs moram še počasi kej prečitat, ker prej sm sam na hitro preletela. Zdej gremo h tašči na kosilo, pol bo šla morde naša pupa kej spat, pa bom imela kšno minitko za kej prebrat.

RAGLJA1- dobrodošla med nami!!!!!
 
Aja, če katero kej bl zanima o krajih kjer smo bli, pa bom seveda rade volje napisala. Če bom imela cajt bom dala še kšno slikco u album, pa si boste lahko ogledale.

Lepo nedeljo vsem!!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: mamice iz Krasa
12.8.2007 21:15:20   
ona
OOOO,KAROLINA,ma super,da si spet nazaj in da ste se imeli tako lepo!
res,si prav lepo napisala,kako je tamala uživala in veš,da vam prav zavidamuser posted image
Se hecam,jaz ne vem če bi se odločila za tako avanturo,ker nisem tak tip in v šotoru še v življenju nisem bila,kaj šele spala v njemuuser posted image in me tudi nobeden ne spravi kampirat,ker mi je prav nekako neprijetno,da bi kar v šotoru spala.Ja,kaj čemo,smo si različni,glavno,da je bilo vam fajn in da ste uživali!
Ti pa kar preberi kaj za nazaj,saj smo te skozi imele v mislihuser posted image
Danes sem mislila,da gremo na pršut in teran,a se nam ni dalo it se tja gužvat in smo šli kar tako brezveze se peljat z letalom v Sečovlje.Otroci so vriskali od veselja,tamala je bila tako navdušena da nisem mogla verjet.Smo pa šli uno polurno turo do Črnega kala in nazaj in je bilo res fenomenalno in nam ni nič žal,da smo zamudili pršut in teran.Mogoče bo šel moj dragi,ker sem ga prav mogla poslat malo ven,saj kmalu sploh ne gre ven iz hiše in ne pomnim kdaj je bil zadnjič sam na pijači in po moje je prav da gre vsaj parkrat na leto sam venuser posted image
Kaj pa ve,a pustite svoje drage,da grejo kdaj sami ven?user posted image
ne pustite,sem mislila,če grejo sami ven brez vas?user posted image
No zdej grem pa likat,ker bomo kmalu nagi,če bodo mene čakali vsiuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: mamice iz Krasa
12.8.2007 23:31:54   
ona
MID,nekaj me zanima?
zadnjič ko smo šli v Rijeko,sva z mojim rekla,da bi šli še kdaj tja malo na izlet in me zanima,če ti slučajno veš kaj je tam zanimivega za si pogledat in kaj je zanimivo za otroke?
lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: mamice iz Krasa
14.8.2007 21:58:49   
MID
Hello,hello!
Kot prvo KAROLINA welcome back!Lepo,da si se vrnila in nam malo podala svoj potopis.Kraje po katerih si hodila mi niso znani,saj sem se samo enkrat v življenju peljala skozi Avstrijo.Bi bilo zelo lepo če bi nam dala v upogled še kakšno fotko,pa se mogoče potem porodi kakšno vprašanje.
Ma super,da ste se imeli tako lepo in da je hčerka vse prenesla vredu.
Moram vam povedat,da mi je že od nedelje nekaj zaje....računalnik in se nisem mogla nikakor javit.Sem v nedeljo napisala tak roman,in ko me je ven vrglo pri pošiljanju bi ga bla najrajši vrgla skozi okno.
ONA res ne vem kam bi se dalo it v Reko da bi bilo zanimivo tudi za otroke,ker res ne zahajamo skoraj nič dol.Bom pa vsekakor vprašala malo brata,ki grejo večkrat in pa tle imam enega soseda,ki je priseljen iz Reke.Mogoče pa oni kaj vejo.
Kako se je končala kaj tale mehiška drama s tastom in njegovo Ladyuser posted image Ma tale tvoj tast je pa res bolj otročji kot tvoja tri leta stara hčerka.Po drugi strani,pa ko je človek zaljubljen do ušes....in če zna ta prava tička manipulirat z njim....user posted image ...se človek nebi čudil,da je do česa takega sploh prišlo.Ga je pa treba mogoče res skušat spravit na realna tla ker take in podobne tičice so zmožne svega i svašta.Vsekakor sem pa mnenja da si pravilno postopala in še naprej stoj za svojimi načeli!Ne se pustit ONA!!!Me smo s tabo!!!user posted image user posted image user posted image
ANAKARIN upam,da vam gre vse po načrtih z vašim domekom in poročaj nam kako je tvoja mala pikica.Saj si bila danes na pregledu ne?Pa nikar se preveč ne naprezaj!
REGLJA 1 ti se pa le kaj oglasi.
Nočko!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: mamice iz Krasa
14.8.2007 22:41:59   
ona
ojla,
ma naš tast je kar kot dojenčekuser posted image
ga res ne razumem in zdleda da je res zaljubljen v to šjoro,ona ga pa počasi mozga kolikor more.Sem imela prej tasta za uredu človeka,in ni glih tako mona kot se je zadnje čase pokazal in res mu morava z mojim odpret oči,da ne bo prepozno,samo kaj ko takim starim je težko dopovedat,ena ženska pa mu lahko mimogrede zmeša glavo!
Danes sta prišla spet skupaj iz LJ,tam sta bila od sobote in prišla sta tja okrog 14 ure in ob 16 sta že nekam spet šla,prišla domov ob 20 in tast je pritekel gor k meni vprašat če mu posodim toaster pekač in sem samo debelo gledala.Pol je tamala tekla z njim dol in čez ene 20 minut sem jo mogla it iskat,ker sem oz.še imam dosti dela sedaj-15,plače itd...
In pridem dol,vidi ga ti,tast dela toaste,šjora pa sedi na kavču,tamala pa gleda kako tast to delauser posted image
Se pravi,da on njej pripravlja za jest,ma nisem mogla verjet,saj tast si niti jajca kmalu ne zna spečtuser posted image
Sem pobrala tamalo in šla gor in kar ne morem verjet,da je tako.Pol ni čudno,da so mene čakali,da jim pripravljam za jest,vprašanje če zna ona sploh kaj skuhatuser posted image
Joj,jaz samo upam,da ne bi ona prišla kdaj živet sem,ker bo ojoj.
Ma mogoče bo tast spregledal kaj si je dobiluser posted image
No,dosti tvezenja...
Mid,res se mi kaj pozanimaj glede Reke,če se sploh splača it kam tam dol,razen seveda se kam kopat na morjeuser posted image
Aja,mid in vem,da ste z mano,itakuser posted image user posted image

Karolina in druge,kam ste jo spet mahnile???
In res daj kakšno sliko v album,da vidimo kje si se potepalauser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: mamice iz Krasa
15.8.2007 21:54:53   
MID
Hello,hello!

Kako gre tole zdej...?!A se bova samo jaz in ONA pogovarjale al kako?user posted image Ok ANAKARIN se je opravičila za v naprej.REGLJA1 se itak javlja bolj poredko.Ma kaj za boga se pa je zgodilo z našo KAROLINČICO?Kot hodiš ženska?Še vedno nisi prišla k sebi od dopusta?!Te moram prav malo pokarat.Tolko smo te pogrešale zdaj te pa ni in ni na spregleduser posted image .Pa tako pridna si bila pred tem dopustom.user posted image Te je nekaj čisto uničilo.user posted image No,le daj,javi nam se kaj.user posted image
Kako ste kaj preživele dela prost dan?Mi smo mislili ga mahnit do Sviščakov,pa je tamala malo predolgo spala popoldne.Gor se hitro shladi,pa nekaj prehlajena je,tako da si glih nisem upala it riskirat ,da se mi ga še malo nabere.Tako,da nam je ta praznik minil kot vsi ostali dnevi.
Upam na lepo vreme za vikend in na kakšen sprehod v naravi.
Nič...vam nimam nič kaj pametnega za napisat pa raje grem.
Lahko noč vam želim!!!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: mamice iz Krasa
16.8.2007 10:41:28   
ona
ja,zgleda,da si bomo same pisaleuser posted image
Ala,dejmo,kje ste ostale?
Včeraj smo dan preživeli na morju in je bilo kot ponavadi.lepouser posted image
danes gremo spet z otroci ob 12,ko tamala konča v jaslih,jo grem iskat in gremo....
Drugače je danes tast prišel sam domov,ker je gospa lady mogla it v službo,beri v službo,ne delatuser posted image
pa je navsezgodaj napiz... mojega dragega,da to ne pelje nikamor in da se onadva počutita nezaželjeno,ko prideta sem in moj je tolkel po njegovi gospej,tast pa po meni,moje je rekel,da ni ene solidarnosti in da šjora ni vredna nič,tast pa da to ni res in da mi je šjora hotle pomagat pri kuhanju,a da jaz nisem hotela.Mislim haloooo,ne vem od kje je to pobral in zgleda,da mu je to šjora rekla.Ma niti enkrat me ni niti približno vprašala,če mi kaj pomaga pri kuhanju!!!!
Ma jaz ne vem kdo je tukaj bolj zmotljenuser posted image
ne vem kaj se bo izcimilo iz tega,po moje nič dobrega,ma se sploh ne sekiram.Edino mojega možička mi je žal,ker res ni treba da še na njega kričiuser posted image
in vam povem,da bom držala z njim in ga branila do konca,ker je res zlati fantuser posted image
no,sedaj se počasi poslavljam,ker grem naredit panine,potem pa veselo na kopanje.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: mamice iz Krasa
16.8.2007 21:26:16   
MID
Ojla!
Ja ONA,kot zgleda bova sami klepetali.
No,lepo,da se vsaj kje lahko malo sprostiš.Morje vedno dobro dene kajne?
Je pa res hudo,ko se tastarim takole obrne.Zgleda,da bo tale situacija kar trd oreh.Ma veš kaj;važno je,da je tvoj user posted image  na tvoji strani in je tako situacija znosnejša.Jaz pa tudi in itak navijam zate!!!user posted image
No,medve sva pa dan preživeli bolj v znamenju pohajanja.Dopoldne po mestu,popoldne pa pri mojih starših.Se kar vsakodnevno(skoraj)odpravim k njim,ker mi je tako dan pestrejši in mi hitreje mine,pa še manj naporno mi je okrog tamale.Moj itak delapo cele dneve,tako,da bi bila doma več ali manj sama.Torej;tako je več ali manj pri nas vsakdan.Skoraj nič pestrega,dnevi pa neznosno hitro bežijo in služba je vsak dan bližje.Vsak dan se spomnim na to in vsak dan mi je bolj hudo user posted image .Kar ne vem kako se bom spet vklopila v takšno življenje....?!user posted image user posted image user posted image
Nič;lepo pančkajte,pa se beremo jutri!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: mamice iz Krasa
17.8.2007 14:09:09   
karolina*
o ne ne, nč se ne boste same pogovarjale...sm že tle user posted image user posted image user posted image . teden po dopustu je zame zmjri najhujši- vse oprat, zlikat, it na miljon krajev, pa še rojstni dnevi so se zdej začeli u naši familji, taku da bom od jutri do konca septembra vsaj na eni fešti na teden (drugi teden kar tri). sej vse lepu in prou ma evrčki kar zginejo, ku je treba darila kupit, pa tudi če sam simbolična. no, ma glavno da se mamo fajn, ne user posted image .

mi bomo menda postavli šotor pred hišo ku odkar smo pršli domov, ne spimo nč. naša pupa u sanjah joka tam nekje od 2h-5h zjutrej in js sm čist zalimana že cel teden. seveda je čez dan polna energije, taku da ni šans da bi kej dosti počivala (in js z njo). ne vem kaj ji je- al ji je vroče alpa kej sanja, sam mi je čudno da vsako noč ob isti uri in tolko cajta. glede na tu, da je že lepo prespala noč mi ni čist nč več jasno.

ej MID, ti boš sigurno vedla- kaj obstaja kšna mlečna fomula za user posted image  v manjših pakiranjih? js naši zvečer ku jo podojim dodam še 60 ml novalaca in mi ga ne uspe porabit u 3. tednih, taku da ga skoraj pol vržem proč. al bi pršu morda tebi kej prou? mi je res škoda metat stran.

ONA ta vaša Lady pa vm je sam ene probleme u hišo prnesla. namesto, da bi blo zdej lepše, ku ima tast malo kompanije pa taki kažini. ma ne se dat- ti vztrajej pr svoji, te bojo bl cenli, kukr če se jim pustiš in si tiho. bulše ta prva zamera kukr ta zadnja. Glede dopusta pa- itak da ni vsaka stvar za vsakega. Sej nism tela, da zgleda, da moraste it vsi kampirat. Normalno, da ni vsakemu to všeč. Sm tela sam predstavt, da tistmu, ki je tak način pohajanja všeč, naj kr nadaljuje, ku je enkrat otrok pr hiši, brez straha. In je že prou taku, da smo različni in da ima vsak svoj stil. Mene npr. za noben dnar ne spraviš nikamor z agencijo in v hotel. Nimam pa nič pruti tistm, ki taku delajo. Če bi bli vsi taki ku js, pol bi vse agencije in hoteli propali user posted image .

Kje sta pa Anakarin in Raglja. No, sej tud js nism bla lih pridna ta teden- ste me zasluženo okregale, ma zdej bo pa treba kej bl čvekat, ne user posted image

Zdej bi se počasi pa res lohko zmenle za eno srečanje u živo, kej praviste?

Taku, zdej bom dala še kšno fotko u album, da si boste lahko ogledale te lepe kraje, ki smo jih obiskali, pa na ZS vm bom poslala geslo.

Ala, lep dan


(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: mamice iz Krasa
17.8.2007 15:12:13   
karolina*
geslo za album imaste na zs

lp

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: mamice iz Krasa
17.8.2007 15:14:46   
Anonimen
ojla, evo me
Ha sm vse prebrala kaj se vam je dogajalo! dokler Anastazia spi in Karin vlači male mačke po brjači, moj seka drva, bom se malo razpisala.

Ma se vam je dogajalo
-Karolina: moj bi vidu slikice, kje ste vse bli, ker je bl tip za kamp, kot pa za morje.
-Mid: kak mesec boš rabla, pa bo vse ok. če je v službi fajn odnos, ti bo šlo. Pa če so tud sodelavci ok, da ti pomagajo, potem sploh ni panike. Zarad otrok tud nč sekiranja, se bodo privadli.
-Lady kje si??
-Reglja, so te otroc ugrabliuser posted image user posted image
-Ona, jz mam tetko v Reki pa še sama nevem kje kak plac. Glede plaže, da mi je najbolj v Lovranu. Ne rabiš plačat ne plaže, ne parkinga kot Ičićih. Pa pop. pride fajn senca. Okol imaš za sprehajat se, pa blizu maš bar, da popiješ kako kavico. Zoprno je edin tole, da so ozke uličice, da lahk parkiraš, pa tud senca se zna najt za avto.

No odkar smo pršli domov, nam je vse po vrsti začelo crkavatuser posted image . najprej avto (fiat tipo)-smo posodli tašči, da se vozi na šiht, pa se jermen utrgal. 3 dni smo bli živčni, če je tud motor razje.....Ko nas je mehanik poklical, smo si tako odahnili.
Nato ojačevalec od antene. Kasneje smo najdli enga rezervnega, pa nč. tako da smo 2 dni gledal samo dvd al cd, kar sm loudala dol. na koncu se je moj spomnu, da se bo mal poigral in mu je ratalo dobit programe.
zdaj pa naš mali hladilnik začel štrajkat. Hitru se led nabira okol vrat, druga vrata se kr sama odpirajouser posted image , sploh ne dihtajo več. Tako da bo treba drug hladilnik kupit, ma večjega. Razmišljam al k ma zgoraj škrinjo (k ma sam eno polico) al spodaj(k ma 3 predale), razlika v ceni je očitna.

Kmal bomo moral it kupit laminate za v otroško sobo, samo moj hoče da so pisane (modre), pa lučkice. Za v dnevno iščemo zidne lučkice, k so na vrvico ampak bo treba menda v Lj skočit pogledat (Mi lesnino na Brdu, Rutar,....)Pr nas nevem kje majo kaj takega, kr so same male trgovince, potem moraš pa skakat. Nazadnje pa barvanje: jz bi raje vse v belo, pa samo z valjarjem delala kake okrase ali pa črte; moj bi pa barvasto. Potem se pa za barvo nemore odločit. ma jz sm se naveličala barvnih zidov, z belo takoj pokriješ umazanijo,.....

Ja 14 sm mela pregled. Vse ok, spola ni hotel pokazat, kr je mel skrčene noge. Pa še eno nogo je mel skrčeno k štorklja, upam, da mu jo nism zlomila s prepogibanjem. Potem sm debato udarla o šihtu, malu pojamrala, da je stresno, vse me boli zvečer, bla bla bla...In se zmenle za bolniško-juuuupiiiii. V ponedeljek moram še k osebni zdravnici z obvestilom, kr bom doma najprej 6 tednov. Potem pa upam, da mi bodo podaljšali do konca. Namreč zdej sm v 24 tednu, pregled bom mela v 30 tednu. ostane mi še 10. bomo vidli.

no zdej pa morm it, k sm dobila obisk.






(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: mamice iz Krasa
17.8.2007 22:42:07   
MID
user posted image










in pa naše izgubljene......
user posted image ....user posted image



KAROLINA lepo da nas nisi zapustilauser posted image user posted image .Slike iz dopusta so prekrasne.Res je vredno enkrat to doživet.Moram pa reč,da sem čisto malo razočarana in sicer zato....,ker sem mislila,da si vseeno na kakšni fotki tudi ti s tamalo.user posted image No,daj zberi pogum,pa se nam prva predstavi.user posted image Ker si glih domača v tem albumu no...Jaz sem bolj lolek v teh stvarehuser posted image pa se spoznam na računalnik in sploh tehniko manj kot vsi medvedje naših gozdov na ples.Bravo jazuser posted image user posted image user posted image .Obljubim,pa da se bom potrudila in skušala tudi jaz narest kakšen albumčekuser posted image .
Sem pa vsekakor za eno srečanje.Dajmo skušat postavit en datum in kraj.Zdaj smo končno vse ki smo nameravale na morje ven iz sezone (razen one in reglje ki jim ta najslajše šele prihaja),pa bi bil res čas,da se končno zmenimo.Jaz bi za enkrat dala predlog za en dokaj fer plac.Čeprav mi je zaradi tamale malo daleč(beri tako daleč se še nisem peljala sama z njo)pa se bom potrudila.Zame in za ANOKARIN bi bila nekje zlata sredina Divača.Bilo bi fanj za REGLJO,ki ima mičkenega otročka(mislim da si napisala da si iz Divače?!)vama ONA in KAROLINA pa bi bilo itak ful blizu.Kaj pravite?
ANAKARIN bi  bilo predaleč in prenaporno zate?
Praviš da je bebika ok?Boste vprašali za spol?Upam da boš to skrivnost delila z nami.user posted image user posted image user posted image Če pa ne pa nič hudega .To bo tvoja odločitev.
.....ma če nam boš povedala,ti bomo pomagale zbrat eno super imeuser posted image user posted image ...
mater sem smotana in firbčna!user posted image ...oprosti...
Glede barv-tudi jaz sem velik pristaš bele barve.Bi pa absolutno,če bi imeli kako sobo višlkauser posted image ki bi bila seveda otroška ponucala tasta ki je po poklicu soboslikar in ful klepo riše,da bi otroško sobo porisal z npr.kakšnimi disneyevimi junaki.Drugje pa čista belina...
KAROLINA glede mleka-ja jaz uporabljam novalac 2 in ti moram povedat da na žalost ni manjšega pakiranja.To ima samo Aptamil(ok,kar sem zasledila).Skušaj prešaltat.Pa konec koncev,saj ga lahko porabiš zdaj ko ste šli na gosto hrano za kakšen pire ali keksolino,te kašice za mešat z mlekom,probaj skuhat kakšen puding ali močnik na njem...
ONA....ti pa imaš pravico do odmora danes....Te čisto razumem...user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 10:30:24   
ona
Oj,
karolina sem včeraj pogledala slike in potem nisem imela nič volje pisat,ker sem še tavečjega peljala na en rojstni dan,pa sem imela cel dan skakanja,no v glavnem slike so čudovite,kot da sploh ni res,da so taki lepi kraji,super,res.
Upam,da te nisem kaj užalila zadnjič,ko sem napisala,sa kampiranje ni zame,saj nisem mislila nič slabega,le zame niuser posted image
Sem pa v mladih letih z očetom tudi jaz ful hodila v hribe in  sem prelazila celo SLo,pa tudi spala sem po kočah.Takrat mi je bilo lepo,zdaj pa se mi ne da več hodit v hribe,jih pa zmeraj rada pogledam na kakšnih slikahuser posted image
Anakarin,jaz bi tudi oz,imam vse sobe belo pobarvane in sem jih sama belila malo prej ko sem rodila,tako,da meni tudi niso všeč barvne.dejte se doma tako zmenit,da bo prav za vseuser posted image
Hladilnik pa ti priporočam tistega,ki ima zmrzovalnik posebej.Mi smo tudi imeli tega z enim predalčkom notri,ki je bila kao skrinja,a ni nič vredno.Sem lani kar šla kupit takega s predali,imam pa še skrinjo v kleti in mi vse pride prav.Nabavim malo več mesa in teh zmrznjenih stvari,pa imam nekaj časa miruser posted image Jaz sem kupila tale hladilnik kar po tisti reviji GA in ga je normalen poštar pripeljal domov in sem mislila da bom crknila od smeha,ko je rekel,da ima hladilnikuser posted image :je pa ful uredu in dela ko urca-gorenje
Mid,jaz sem tudi za Divačo,oz. mi ni problema it kamorkoli,samo določite kraj.
Edino se bojim,da si bomo na zmenku preveč povedale,potem pa si ne bomo imele kaj pisatuser posted image
ma kaj Raglja je na dopustu al kaj,sem prav pozablauser posted image
ala,uživajte,danes smo tudi mi doma in me nekaj mama muti,da se gremo kopat,a se mi ne da,sem bla v tem Sesljanu že 24x in je prav zadosti,kajneuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 10:54:59   
karolina*
Ekola, danes smo se po enmu tednu končno malo naspali. Je spala naša pupa od 21.30 do 6.30, tako da smo ku novi zdej. Ma se ne bom preveč hvalila, ker se hitro kaj obrne.

Me veseli, da so vam slike všeč. Res da niso tako lepe kot original, ker sem jih pomanjšala, da so šle vse gor, tako da je kvaliteta občutno slabša, ma samo tako za eno prestavo. Sem pa danes dodala še eno slikco od naju dveh, nej vam bo user posted image  ONA, itak da nič ne zamerim. Kot sem rekla, je čisto normalno, da ni kampiranje vsakemu všeč, kot meni niso hoteli. In nič ni s tem narobe, res ne!

No, pri nas so pa za razliko od vseh vas barve v hiši. Vsak prostor imamo v drugi barvi in zaenkrat nam je všeč tako. Je pa res, da smo šele dve leti v hiški in da zna bit, da se jih bomo naveličali. Ma zaenkrat je ok. MID, je pa dobro vedet, da tvoj tast obvlada te poslikave. Bomo morda tudi mi kdaj kaj rabili. Za Novalac pa sem tudi jaz razmišljala, če bi ga porabila za kaj drugega, ma zaenkrat delam vse na mojem mleku, ker ga imam "viška". Zvečer pa ji dam poleg podoja še novalac ker je bolj nasitno, da potem dlje časa spi. Bom poskusila ji dat aptamil- praviš da so manjša pakiranja?

ANAKARIN, tudi jaz ti priporočam hladilnik, ki ima zmrzovalnik posebej. je vse drugo, res. Super, da je z malo pikico vse ok. Se spomnem, kako sem jaz lani v tem času uživala v svoji nosečnosti. Tako mi je bilo lepo, da bi včasih za kak trenutek kar zavrtela čas nazaj. Upam, da je pri tebi enako. In prav, da greš na bolniško. Boš lepo v miru doma maksimalno uživala v tem prekrasnem obdobju.

Za srečnje je pa je meni ok v Divači oz. kamorkoli vam najbolj ustreza. Se lahko zapeljem kamorkoli. Sem pa pozabla povedat, da grem tudi jaz prvi teden v septembru še malo na morje (s sestro) drugače sem pa stalno na razpolago. Če bi se dobile v Divači bi mogle potem še kakšen pameten lokal za eno kafe najti. Jaz ne poznam tam nič, morda katera od vas kaj več? 

No, fajn se mejte. Mi danes otvarjamo sezono rojstnih dnevovo. Popoldan je ta prva fešta.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 14:18:54   
ona
Sem slučajno šla pogledat,če je katera tukaj in najdem Karolinouser posted image
Sem šla takoj pogledat slikco če te slučajno poznamuser posted image ,a te ne user posted image
In slučajno imate isto barkico kot naša tamalauser posted image
Verjetno si jo kupla kjer jazuser posted image
Veš kaj me zanima,ko si napisala,da imate stene v vseh barvah?A je možno,da daš kakšno slikco v album kakšne stene imate,ker jaz tudi nameravam začet z beljenjem v kratkem in bi rada malo spremenila in zdaj imam vse belo,a bi provala menjat,samo bi mogla prej kje kaj videt,da se odločimuser posted image
No,če se ti da vsaj kakšen zid poslikatuser posted image
Jaz se tudi napravljam dat kakšno sliko v album,a sem prejšnji teden za RD dobila aparat in se mi je v dveh dneh pokvariluser posted image
zdaj je na popravilu in kolikor hitro ga dobim nazaj dam kakšno slikco v album,saj nekaj jih že imam,a so slikane s telefonom in so bolj tako tako!
Ala,uživajte

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 15:33:12   
karolina*
Ekola ONA, slike so v albumu. Jih imam še od takrat ko smo belili. Geslo maš na ZS.
V dnevni sobi-jedilnici-kuhinji imamo žefran rumeno, v otroški sobi oranžne stene in plav strop, v spalnici zeleno, v kabinetu živo rumeno v kopalnici pa tako plavo kot so ploščice (nimam slike, zdej je pa tema u kopalnici, ker imamo zaprta polkna, so pa ploščice najprej plave, potem bele in potem je stena spet plava). Zdej si delamo še vhod posebej in tam bo verjetno v živo rdeče-oranžni barvi. Bom dodala sliko, ko bo fertik (upam, da čez kakšen mesec). Če bi pa rada v živo vidla, se lohko tud zmenmo, pa prideš en dan mimo.

lp...zdej grem na fešto (nisem jela cel dan nč user posted image )

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 18:28:45   
ona
Karolina,hvala za slike,kje so pa vam te barve zmešali?
Verjetno ste imeli pitorje in so oni vse zrihtali?
Ma jaz se bom šla v merkur malo pozanimat,kako je s temi barvami,da ratajo tako intenzivne,ker jaz bi provala najprej hodnik,da vidim kako bo in potem ostalo.Vem pa,da če bom sama doma mešala,ratajo take čudne barve,bolj blede vse skupaj,zato bom res se šla pozanimat,da mi jih kje napravijo!
V glavnem si me preprčala in bom provalauser posted image
Še enkrat hvala za slikeuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 21:53:59   
Anonimen
Čer,
Ej Karolin slike so res fantastične. Takoj bi šla na tak dopust, sam neznam nemško (sam angleško, sej je velik podobnih besed) tako da nevem kak bi se znajdla.
Trenutno čakam kdaj si bo začela Anastazia mečkat očke, da jo dam spat in hkrati film gledam na hrvaškem RTL.
Bom pa probala vmes kako foto dat v album.

Noč

Aja, Divača mi ni daleč. Jo kr poznam, kr sm tam delala en čas. Sam kdaj bi ve to planirale?? Čez vikend al čez tedn?? Jz sm časom tako: Čez tedn sm fraj dopoldne še kakih 14 dni dokler se šola ne začne (Karin gre v 2 razred), popldne morm bit bl pri roki možu k dela al okol bajte al v bajti. Čez vikend pa neznam nč obljubit, bolj ne kot ja.






(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 22:23:26   
MID
user posted image
...no,to se mi dopade!Zgovornost,da ji ni para!user posted image ...da ima človek kaj za brat!user posted image user posted image user posted image
KAROLINA tudi jaz sem upala,da sem te že videla,pa te na žalost še nisem.Imaš pa ful lušno bejbo.Pa kako za vraga vam rata bit po porodu tako fit in fanj?!user posted image Jaz sem nabrala dodatnih 10 kil!Za pop...it.Sem tako nezadovoljna sama s sabo kot še nikoli.Res nisem nikoli sodila med suhice,ma to kar je zdej....je pa tu mač!In skidat to dol...nikoli večjega problema!Ma buh mi dej srečo in pamet....
Ja,KAROLINA,pa če daš blagoslov in pa seveda geslo bi tudi jaz ful rada vidla vaše barvne stene.Mogoče pa tudi jaz menjam mnenje...?!
user posted image user posted image user posted image super,da je vaša mala spet ujela svoj ritem spanja!Pa uživaj na fešti kar se da!
ANAKARIN meni je ok tudi če se dobimo dopoldan,samo se bomo mogle dobit tam okrog 11h,ker moja tamala spi dopoldne tudi do 9.30-ih - več ali manj-pa dokler se zrihtamo...Kaj pravite ostale?
REGLJA1-javi se nam kako bi lahko ti prišla na svetlo!
ONA,KAROLINA?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: mamice iz Krasa
18.8.2007 23:06:09   
ona
Glih na hitro,jaz lahko pridem na zmenek po 12 uri kadarkoli,čez vikend pa čez cel danuser posted image
torej,anakarin lahko pride še naslednjih 14 dni,potem pa težje,raglja tudi še ni povedala,karolina tudi ne,torej?
V Divači se lahko dobimo v uni piceriji orient ekspres,to mi je padlo zdaj na pamet,saj druzga ni tam pametnega,kolikor se jaz spomnim?
kaj pa v Ležečah v uni piceriji,ma moram mojga jutri vprašat kako se kliče,je šel ven danesuser posted image
Ma mu prav nič ne zavidam,ker grem prav hitro spat,sem cel dan lenarila,zdaj sem pa takoooo utrujena od lenarjenja,da je joj
lahko noč
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: mamice iz Krasa
19.8.2007 10:47:03   
karolina*
ONA barve so name zmešali v agrooskrbi u Sežani. Ti sam pogledaš šifro na barvni paleti jim jo poveš in oni to strojno zamešajo. To je tudi fajn, če imaš kaj za popravljat in greš samo tja, poveš šifro in spet imaš enak odtenek. Sam nikoli ne narediš takega. Mi smo tako zamešali barve za hodnik, ker nismo vedeli, kako bojo vse ostale barve izpadle in da ne bo morda preveč vsega skupaj, pa mi je še zdaj žal. In ker bomo naslednji mesec itak belili vhod, bomo še enkrat prebelili hodnik z intenzivno barvo. Po moje je boljše, da imaš belo kot pa tiste doma zamešane nežne odtenke, ki potem še zbledijo in rata ful grdo. Aja, pa tudi v Merkurju ti zamešajo po barvni paleti.

ANAKARIN, tudi jaz ne znam nemško (morda samo kakšno besedo) pa tudi nobenega od jezikov azijskih držav po katerih sem potovala. Vse se da zmenit, pa še bolj zanimivo je če ne znaš user posted image  Se fajn nasmeješ, na koncu smo pa vedno vsi zadovoljni. Jezik pri potovanjih res ni ovira, tako da kar pogumno.

Na srečanje lahko jaz pridem ta in naslednji teden ob katerikoli uri. Morda okrog 13h bi mi blo še najbolj ok. Ta teden imam zasedeno jutri, torek in četrtek, naslednjega pa sredo. Vsi ostali dnevi so mi ok. U Ležečah ne vem če je odprto dopoldan, lahko Orient expres, ja. Meni je tudi u Lokvi fajn, tam u slaščičarni (imajo ful fine tortice) sam bo za MID in ANAKARIN verjetno predaleč.

MID, lušba bejba po lušni mami user posted image  user posted image  user posted image . Js sm u nosečnosti pridobila 13kg, zdej jih imam pa še manj kot pred nosečnostjo. Hm, nč posebnega ne delam, se pa verjetno pozna, ker še dojim (vsaj tako prvijo, da je to pomemben faktor). Se sicer stalno napravljam kaj telovadit, ma po porodu čutim v spodnjem desnem delu trebuha  še vedno neke bolečine (grem u tork na pregled, da vidi kaj je- morda tudi kakšna kila), tako da se ne upam kaj preveč forcirat. Se pa od vedno ukvarjam s športom (predvsem kolesarim ful) in mi zdaj fuuuul manjka. Aja, geslo za barve maš na ZS.

Včeraj sem se na fešti tako najedla, da sem še danes sita user posted image . Ob 13h danes pa kosilo za naslednjo fešto. Moram it tečt enkrat okol hiše, da od včjri prebavim user posted image  da bom pol pronta za nove dobrote.

Ala, lepo nedeljo vsem. Mi bomo danes imeli likof- smo pokrili streho kjer bomo imeli vhod...Juhej!!!

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: mamice iz Krasa
19.8.2007 11:09:40   
karolina*
Še nekaj- MID, kaj ti si tvoji pupi že dala navaden jogurt? Jaz sem ji dala prej prst namočen u jogurt za polizat in ji je blo tako fino, da je kar hotla še in še in še. Zdej pa ne vem, ali se lahko daje glede na to, da je iz kravjega mleka. Tiste, ki so narejeni iz prilagojenega mleka pa imajo baje samo v Leclercu v LJ. Zarad jogurtov pa res ne bom hodila tja gor.

Ja, tudi mnenja ostalih so dobrodošla. SE mi zdi da mal preveliko paniko zganjajo glede te hrane za user posted image  in pol smo starši čist zmešani od te poplave informacij, namesto da bi poslušali sebe in otroka.

No, zdej pa grem tekat user posted image ...13. ura se hitro približuje user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?