Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pravkar sem ugotovila, da bi moj otrok ( decembra bo star 5 let ) morda letos MORAL bit vpisan v kak vrtec oz. obiskovati nekaj, kar je včasih bila "mala šola". A morda katera kaj ve o tem?
Res neodgovorna mati...
Male šole sicer res ni več, so pa v našem koncu (okolica Domžal) t.i. cicibanove urice, ki jih obiskujejo otroci, ki ne hodijo v vrtec 2x tedensko v popoldanskih urah. Se mi zdi da tam od 4. leta naprej.
Male šole sicer res ni več, so pa v našem koncu (okolica Domžal) t.i. cicibanove urice, ki jih obiskujejo otroci, ki ne hodijo v vrtec 2x tedensko v popoldanskih urah. Se mi zdi da tam od 4. leta naprej.
Cicibanove urice so že za otroke od 2. leta naprej.