Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 9:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
škarje???
|
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 10:04:57
|
|
|
|
blue sky
|
Mislim, da gre dol z bencinom, ampak, če je na občutljivi tkanini, ne vem, če se to sme. Po mojem mnenju je najbolje, če hlače odneseš v čistilnico.
|
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 10:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
poskusi s tistimi čistili,ki so v takih malih zelenih flaškah-dr.beckmann. mislim,da sem jo kupila v dm-u. med drugimi je tudi čistilo posebaj za čingume,smolo,lepilo,... moje punce sta se enkrat prav dobro nasmolile,sem cunje samo s tem čistilom namazala in je šlo vse stran,pa sem tudi prala samo na 40°C.
|
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 12:45:25
|
|
|
|
Tejči
|
Baje da gre dol, če daš gor časopisni papir in preko polikaš.
|
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 13:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmešaš olje (jedilno) in detergent (katerikoli - al za posodo al za oblačila) in to vtreš v tkanino, podrgneš, spereš in - voila.... kot novo. 100% deluje. preizkušeno na mojih oblačilih... pa ne samo enkrat.
|
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 24.6.2007 9:13:02
|
|
|
|
arielca
|
matovilcica, HVALA !
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 3.7.2007 12:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Arielca domnevam.. da je šlo dol Sej sem ti rekla
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Gosta hranathe lauraKdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane4 mesec (
41%)

5 mesec (
21%)

6 mesec (
30%)

drugo (
8%)
Število vseh glasov: 549Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!