|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 13:20:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
13.9.2007 15:17:18   
lory05
Ja, Florecita, ti jaz povem, da je lahko še slabše. Jaz sem tako čakala kar 15 let, da bo minilo zanimanje za TV in da se bo povečalo zanimanje zame in za otroka in bog mi je priča, da sem za to naredila čisto vse, kar mi je padlo na pamet, da bi lahko pomagalo, pa nič.
Na začetku sicer ni bilo krize s sexom, do pred letom in pol, ko je začel nekaj sr....t z eno prijateljico. Potem sem bila seveda jaz čudna, ker kaj da si mislim. Halo!
Sedaj pa je tudi s sexom tako - čista nula.
Aja, zadnjič sem vprašala spet po dolgem času, ker si grem sama sebi že na živce, zakaj je tako in kaj naj naredim, da bo kaj drugače. Pa mi je rekel, da če še ne vem, je čisto normalno, da se sexa vsakih šest mesecev ali tudi več.

Če je temu tako, potem pa jaz nisem normalna.

Sigurno je res, kot je napisal nekdo pred mano, problemi izvirajo od drugje, v sexu se samo odražajo.
Pri naju je že vse narobe, oziroma sploh ni ničesar več, z mano sploh ne govori, da o kakšni pozornosti raje ne govorim, z otrokom se samo skrega, če ga vidi za trenutek. V bistva sva le še stanovalca.

In resno razmišljam, da temu naredim konec, ker se mi zdi, da sem vseeno še premlada, da bi tako živela do smrti.(kadarkoli pač to bo)

Hotela sem ti samo povedat Florecita, da iz tega kar si ti opisala, je kot da opisuješ moj zakon. Oceni dobro, razmisli in če ni rešitve, ukrepaj takoj. Ne čakaj, ker čakanje ne koristi nobenemu, še najmanj otroku, ki čuti to vzdrušje.

In naj ne reče kdo, da pomaga pogovor, pri mojemu že ne. Ker enostavno utihne, ko se hočem pogovorit o naju in potem še reče, da nima kaj reč, ker njemu je dobro tudi tako. Potem je pa, kot da bi tolkla z glavo v zid, še tam bi prej skozi prišla, kot dobila od njega eno pametno besedo.


 

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.9.2007 13:50:59   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: lory05

Pa mi je rekel, da če še ne vem, je čisto normalno, da se sexa vsakih šest mesecev ali tudi več.
 


Seveda je normalno, ampak ne da se samo enkrat. user posted image



OK, resno. To normalno vsekakor ni, vsaj za moje pojme. Če imaš nekoga radje vsaj zame logično da si ga večkrat zaželiš. Večkrat na dan. user posted image

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.9.2007 14:12:01   
Majabo
daj mladička za en vikend v varstvo, vama pa privošči kak vikend paket v toplicah
posim naroči sobo brez tvja - mal heca, oprosti
bazeni, masaze, samo vidva,...no če se mu tam ne bo user posted image
...potem pridi domov brez njega!

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
25.9.2007 13:59:29   
pupika27
moja zgagauser posted image user posted image user posted image pa bi 25 ur na dan če treba  po mojem tvoj možiček drugo rožico obiskuje ali pa se sam zadovoljuje......................ampak pol leta je malo dolga dobauser posted image user posted image user posted image upam da se motim

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
13.1.2008 21:48:20   
Runner
Zanimiva tema , podobno se dogaja meni le da sta pri nama vloge zamenjane.Imava sina starega 7 let iz njenega prejšnjega zakona, skupaj smo 4 leta in že kar nekaj časa sexava mogoče dvakrat (2x) na mesec.Namreč skozi jo neki boli glava, ima spodaj težave , je zmatrana zaradi službe itd.
najbolj beden izgovor pa mi je da se ni umila preden je prišla v posteljo,halo kako se lahko ženska ne umije preden gre spat, se pa obvezno sprha zjutraj preden greva v službo.sej jo pustim, ne tečnarim , se zadovoljim sam , ampak to ni to. mislim halo , in ja stara sva 37 in 36 ona. pri teh letih bi jo nabrisal vsaj dvakrat dnevno.ampak nima smisla ker se je pokazalo da problem tiči drugje , in na koncu koncev gremo po bleščečih štirih letih narazen.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
26.7.2008 11:55:44   
ronja
Midva imava krizo, ker ni seksa, ampak midva oba biuser posted image , pa ne smeva.

Bo pa to definitivno najdaljše obdobje celibata v mojem življenju in mislim, da tudi v njegovem, sploh pa odkar sva skupaj je pa že zdaj najdaljše... Že 4 tedne ne smeva nič in včeraj sem izvedela, da ne bova smela še nadaljnih 5 tednovuser posted image . nimam pojma, kako bova to zdržala, ampak "šta se mora, nije težko", pravijo... Če vsaj ne bi bilo poletja, pa sleče majco, ko pride domu... ahja, nisem jaz za take fore, očitnouser posted image On pa še tok manjuser posted image . Čeprav kar dobro prenaša - pravi, da sicer ni glih lahko, ampak mu je še ful težje mene gledat, da nič ne smem...

Sploh ne vem, kako eni zdržite brez toliko časa ne da je kaj medicinskega narobe... Svaka čast, resno!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
26.7.2008 11:57:38   
ronja
Aja, imava pa 1 letno punčko, ampak ta zdaj ne igra take zatirajoče vloge, ker je zato poskrbela njena še nerojena sestricauser posted image . Prej je pa ona delala zgago - ampak ne, da se nama zato ne bi dalo, ampak je ona tako našitmana, da se zbudi takoj, ko en čisto pritajeno zastokauser posted image , grrruser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
31.7.2008 15:21:47   
mighi
Nekaj ne štima...mi2 sva največ zdržala nekaj tednov po porodu hčerke, in v zgodnji nosečnosti ko je gin. odvetovala. Si pa težko predstavljam pol leta brez zdravstvenih vzrokov.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
1.8.2008 9:39:27   
snake
res težka situacija, hudo mi je zate... jaz vem da ne bi zdržala s takim tipom po hiši, ne samo zaradi seksa ampak tudi zaradi tv in kreganja, tako da ti svetujem da še zadnjič se probaš pomenit in če ne bo boljše se odseli če imaš možnost ali pa njega spokaj, in zaživi s otrokom normalno, nova ljubezen pa se bo že prikazala nepričakovano, sklepam da si mlada ker imaš malega otroka, zato imaš še celo življenje pred sabo za ga uživat, in res je prekratko za ga tako slabo živet... tako bi jaz storila,,, srečnouser posted image

_____________________________

življenje je lepo

(odgovor članu mighi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.8.2008 8:19:21   
KRTR
tudi jaz bi rekla, da ima drugo!!!  Ali pa res rabi čas, ali pa pravi pristop za pogovor. Moškim  je velikokrat težje, kot pa ženskam.  Življene se vama je spremenilo zaradi otroka in mogoče še ni odrastel in sprejel te voge očeta in da se je potrebno včasih tudi žrtvovat. Moj je bil tudi pol leta brez sexa....pa se mu ni zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj 3 mesece po porodu, pa sma se spet lepo ujela, ker sma oba tak hotla!!!

Mogoč pa ga sedaj majn privlačiš, ker si že pač rodila in se telo malo spremeni....če pa je tagega mnenja , pol pa je še res otročji!

Prisila ga naj ti pove če ima drugo ali pa malo povohuni za njim!!!! Druga ti ne preostane!!!!!

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.8.2008 17:11:57   
ronja
KRTR, otroček je že eno leto in pol star - v tem času se je po moje že spravila skup, vsaj ker piše, da je v redu za pogledat...

Res je pa, da če se z nekom kregaš, ti ni za spat z njim - vsaj meni ne.

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
5.8.2008 14:00:12   
totimato
Brez seksa več kot pol leta?

Ni problema, če je sitna in se stalno hoče kregat, če ukazuje, je tečna, najeda... Sicer nisem tip, ki bi gledal TV, takšne ženske pa povohal tudi ne bi.

Čeprav se večina tukaj strinja s tabo, da je težava v tvojem dedu, mislim drugače. Težava je v vama obema. Ti pa sugurno ne pripomoreš k iskanju rešitve - vsaj meni tako izgleda, glede na to, kaj sem prebral. Ampak, tukaj objektivne slike ne bo, saj si jezna, razočarana in pričakuješ več kot dobiš, tvojega pa ni, da bi povedal svojo plat zgodbe.

Zato lahko dalje ugibamo in pametujemo ...

(sploh se mi zdijo grozni nasveti, ki pravijo, da pojdita narazen - ja, to bo najboljše za otroka... )

Preden narediš kakšne drastične korake, probaj sledeče:
1. probaj biti nekaj dni prijazna - po sistemu kar seješ to žanješ. Tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu.
2. skrbi za osebno higieno in se lepo uredi, tudi če si doma.
3. ko sta sama, bodi naga tako "baj'd'wej" (najprej točka 2), npr. si gola, na sebi imaš samo majčko, ki ti pokrije pol ritke. Občasno ti naj kaj pade na tla in se skloni in poberi. Sedaj je poletje in toplo, kasneje bo težje.
4. ne najedaj in ga ne komandiraj, navadi se reči "prosim" (npr. bi prosim odnesel ven smeti?)
5. pozanimaj se kje je kakšna svetovalnica, poišči strokovno pomoč in mu stvar predstavi. Mogoče mu bo všeč, če bo videl, da iščeš prijazno rešitev, namesto da se kregaš.
6. upošteval situacijo in vzdušje, ki je med vama nastalo. Zavedaj se, da je potrebno delo in trud, da bosta zgladila nesporazume in prišla na luštno
7. ko sedi pred TVjem, ga kar tako vprašaj, če si želi sladoled ali pivo in mu ga prinesi (prijazno). Ko ga vzame, ga pobožaj in mu daj lubčka.

... in podobno.



lp

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
15.9.2008 23:41:17   
Najki
sori totimato, sam tole je pa mal sovinisticno a ni? tip se nic ne potrudi v njeno smer niti se noce pogovorit o tem, ona pa naj ima v hisi dva otroka za vzgajat? pa sploh kaj bo s tipom ki mu mora rect, da so "smeti za odnest"? sej ni zival da tega ne porajta sam lol.

se pa strinjam, da bi ga morala drezat v nos z erotiko ali kratkomalo naskocit :D. ce nima psihicnih problemov zaradi frigidnosti ali se prazni kje drugje, bi mu morala mehanika normalno delovat. zenske sicer nimamo toliko spolne sle kot moski, pa vseeno marsikdaj ugodimo moskemu, tudi kadar nismo na moodu, preprosto ker vemo, da ima drugacne potrebe. torej bi lahko tud on kdaj vrnu a ne? sej niti nobena zenska ne more tolk casa brez seksa. vsaj enkrat na mesec vsako trga, ko pridejo tisti hormoni ven v ciklusu XD. js vem zase, da se mi takrat cisto trga, ce nisem zadovoljena in znam bit bolj tecna in zajedljiva kot v PMSju, da pa bi slo tako 6 mesecev, bi mu pa ze itak kri spila.

ce bi imela jaz florecitin problem, poleg tega pa ga moj tip ne bi bil pripavljen razresit al pa vsaj pojasnit, preprosto ne bi kvalificiral vec za partnerja, s katerim bi hotla zivet in se frustrirat. ce se taksen problem ne razresi, bo otrok odrascal v sovrastvu in kreganju ali preprosto ignoriranju med starsi, ki se kvecjemu tolerirata. v tem primeru je veliko bolje, da gresta narazen in furata pot, na kateri bosta oba zadovoljna. posledicno jo bo otrok veliko bolje odnesel, kot ce se pobijata med sabo iz dneva v dan.

(odgovor članu totimato)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
16.9.2008 20:42:46   
totimato
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

sori totimato, sam tole je pa mal sovinisticno a ni? tip se nic ne potrudi v njeno smer niti se noce pogovorit o tem, ona pa naj ima v hisi dva otroka za vzgajat? pa sploh kaj bo s tipom ki mu mora rect, da so "smeti za odnest"? sej ni zival da tega ne porajta sam lol.


Šovinistično?  Mene glih moja žena zadnje 3 ure masira, da naj odnesem smeti ven. To ni znak šovinizma ampak lenobe. In meni se zdi, da si moja z mano lahko kar nekaj začne. Pa sploh se ne rabi več slečt - dovolj je, da si obleče bolj ohlapno pižamo.


IZVIRNO SPOROČILO: Najki
vsaj enkrat na mesec vsako trga, ko pridejo tisti hormoni ven v ciklusu XD. js vem zase, da se mi takrat cisto trga, ce nisem zadovoljena in znam bit bolj tecna in zajedljiva kot v PMSju, da pa bi slo tako 6 mesecev, bi mu pa ze itak kri spila.


Točno tako - pitje krvi in ostro trganje. In to ne samo pred menstruacijo IN v času menstruacije, ampak tudi nekaj dni v mesecu izven teh okvirov. Takrat, ko ni sitna gre s prijateljicami na pijačo ali nakupovat. Ko pa je doma, je ded že dovolj depresiven, da svetlih trenutkov ne opazi.
Dame, ves precej več brskate po forumih s čustveno in zdravstveno tematiko in boste verjetno vedele, da je moška impotenca težava v vedno večjem številu populacije. Večinoma je to posledica stresa v službi, skrbi za finančno preživetje (ali grabljenje), razni družbeni ali poslovni pritiski.... ali pa, JA, krvoses doma. Recimo, da je ded utrujen, poln stresa, poln fast fooda in ko pride domov se mu ne vstane ali pa samo na pol. Naslednjič ga bo že skrbelo, da se situacija ne ponovi in bo samo še slabše. Dogodki se stopnjujejo in po nekaj napadih krvosesa nastopi apatija in depresija, brezvolje. Raje ne tvegamo, saj nekega razumevanja ravno ni. Če je takšen, da zamero kuha par dni, je težko priti na čisto.

Situacijo sem si izmislil, hotel pa sem pokazati zakaj sem stopil na njegovo stran. Namesto, da bi ... kako so že rekli pred oltarjem, v dobrem in zlu, mu stala ob strani, se gremo kregat.

Pa ne mislit, da je samo ded ubogi. Dobre možnosti so, da je opisano s stresom in ostalimi obremenitvami prisotno pri obeh partnerjih, ki sta nato oba padla v ta začaran krog kreganja in nerazumevanja.


V prejšnjem postu šem že dal nekaj nasvetov, kako bi jaz reševal oziroma prebijal led. Obstaja še en način:

Dajta otroke k dedkom in babicam. Dogovori se z njim, da bosta šla na izlet - ne bo se potrebno nič pogovarjati, da se ne skregata, kar povej mu. Pričakuje lahko mirno popoldne in simpatično kosilo. Odpelji ga na Bukovniško jezero. Malo si oglejta okolico, z zanimanjem si oglejta tiste energetske točke, mogoče kakšno preizkusita. Ali pa dve - recimo tisto za srce in tisto za stres (knjižico prodajajo v kiosku, ni draga). Je tudi izvir zdravilne vode. Poizkusita kakšnega okusa je. Ob jezeru je simpatičen bife, kjer se okrepčata. Ob jezeru so tudi klopce, kjer  parkirata riti in uživata v naravi. Če bi občutila, da napetost pada in da oba uživata, privleči na plano vajine slike pred poroko, malo obujajta spomine na stare cajte. Pojdita na kosilo v nek bližnji lokal, takšen, da bo obema všeč. Nato pa domov - tam mu povej, da bosta sedaj delala to kar on hoče. Če bo to slučajno TV, se vleži zraven njega, mogoče mu potisni noge, če bo sreča ti jih pomasira; ne bodi vsiljiva. Probaj prej omenjeno finto s pivom in nasmehom.
Bi pa za to bil potreben lep, sončen dan - vedno manj jih bo, zato se je treba podvizati.

Evo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
29.9.2008 12:16:21   
gregstrx
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu totimato)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
3.10.2008 18:01:58   
anca
strinjam se s totimatojem (ali s 'totim matojem'?user posted image )

ne vem če je ta tema še aktualna, ampak vseeno bom povedala, kar si mislim.

punce, kar sprijaznite se, fantje funkcionirajo drugače kot me, in edino s prijaznostjo in nenapadalnostjo, brez kreganja in obtoževanja, je možno sploh kaj doseči, ko se pričnejo težave. Jaz mojega vsakič, ko ga kaj prime, (glede seksa ga zaenkrat hvalabogu nič ne zvijauser posted image user posted image ), vsakič ko začutim kakšno oddaljevanje, glede pozornosti, pogovarjanja, druženja.... malo bolj nežno pristopim, mu razložim, da ga razumem, da ima mogoče kakšno fazo, ampak da meni kaj manjka, in če bi se dalo kaj ukreniti glede tega, pa pohvalim vsak korak nazaj k prejšnji idili, in potem je vsakič še lepše..

Poskusi se izogniti vzbujanju slabe vesti, obtoževanju, kritiziranju.. vsako stvar se da povedati na dva načina - z dobre in slabe strani. Na primer: Namesto da rečeš: 'Kako mi gre na živce, da tako redko opereš posodo', reci raje 'Dragi, kako sem vesela da tudi ti kdaj opereš posodo'

Čisto vsako stvar se da tako obrniti. Pa še dobro se počutijo potem, ko nekaj naredijo, ne pa, da so že itak krivi za vse.

Upam, da sem ti kaj pomagala..

Vso srečo vsem! (vključno z manouser posted image )
user posted image
LP

(odgovor članu gregstrx)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
8.10.2008 11:11:42   
florecita
Ojla!
Najprej hvala vsem za odgovore, moram priznat da res ni šlo drugače kot da se sama spremenim!

Torej (žal) sem morala marsikatero stvar požret po domače povedano,... večkrat bit tiho, na lepši način kaj povedat, pa se je res zasukalo v mojo (najino) korist.

Ni bilo druge, kot da se JAZ približam njemu, sej pol je bila itak v sekundi akcijauser posted image  samo sem pa morala jaz prva naredit ta korak.
In vsakič ko se mi zahoče seksa ga naredim in sploh ni problema, nič se ne pritužujeuser posted image

tako da jaz sem našla rešitev v tem, da sem morala najprej sama pri sebi spremenit obnašanje pa se malo ''ponižat'' če sem se prav izrazila.

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
8.10.2008 20:11:36   
Stefka
Bravo florecita!

Zares sem vesela, da sem se motila! Super, da si/sta poštimala!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
21.11.2008 13:44:17   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33

Evo tkole, ne vem če bi zdržal pol leta brez sexa in nežnosti, in mogoče imata mal bolj globlje probleme kot pa le sex. Če moški pol leta noče nič je to zelo čudno, pri meni bi se to zgodilo samo v primeru , da bi se zaljubil v drugo in  me ne bi zdejšnja več privlačila in ne bi več čutil nič do nje. Kreganje je pa sam izgovor, ker ko sva se midva z ženo kregala sva valjda imela tut sex in tisti za pobotat je najboljši.



se podpišem. Najboljši sex je ko se skregava in oddelava na poseben način user posted image

sorry, sem prepozno prebrala, da se je vse dobro izšlo

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 21.11.2008 13:46:11 >

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
21.11.2008 13:51:21   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Ojla!
Najprej hvala vsem za odgovore, moram priznat da res ni šlo drugače kot da se sama spremenim!

Torej (žal) sem morala marsikatero stvar požret po domače povedano,... večkrat bit tiho, na lepši način kaj povedat, pa se je res zasukalo v mojo (najino) korist.

Ni bilo druge, kot da se JAZ približam njemu, sej pol je bila itak v sekundi akcijauser posted image  samo sem pa morala jaz prva naredit ta korak.
In vsakič ko se mi zahoče seksa ga naredim in sploh ni problema, nič se ne pritužujeuser posted image

tako da jaz sem našla rešitev v tem, da sem morala najprej sama pri sebi spremenit obnašanje pa se malo ''ponižat'' če sem se prav izrazila.



To pa je res fajn za prebrat.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
12.2.2009 14:36:50   
komarka
js sm tud mal pozno našla raplet zgodbe, ampak to bi moralao bit na prvi stani RR, ne pa nekje na "očkovem" formumu.
Saj ej še kako za ženske user posted image

Bravo Florecita!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.2.2009 17:38:20   
pikapolonica 24
Moje mnenje: očitno ga ne privlačiš več, oziroma se je ogrel za drugo.

Kruto ampak resnično.

Kdo mi bo rekel, da moškemu ni za seks? Halo.
Po pol leta bi hodil celi otečen okoli.
Bi mu razneslo jajčka.

Sem imela enak primer.
Pa se je izkazalo, da ne rabi doma seksa, je drugje boljši bil.

Mu ni do seksa- pa ja. Finte moške.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.2.2009 17:48:35   
pikapolonica 24
Ups, mater sem odzadaj.

Super, je to slišat!

Samo, da je ljubezen, sreča.

Super florecita!


(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
26.4.2009 0:18:26   
Speedy1
Seks oziroma neseks izvira nekje drugje, sem danes prvič na forumu pa sem spisal na drugi temi cel roman. Z ženo nimam nikakršnih problemov se imava rada jo zelo spoštujem. Probleme  nama delajo drugi in ji ni do seksa že skoraj leto dni. Ko po svetu gledam prelepa dekleta in žene me premamlja misel o pregrešnosti, ampak se spomnim da ni vredno, saj jo razumem, zvečer prižgem tv stvar vzamem v roke in zaključim user posted image na žalost ročno. Takose spomnim tistih let ko sem bil star 15 in ko so trpela ušesa. Ni nujno da je vaš dragi zagledan v drugo ali da se potolaži kje drugje ni pa rečeno da se ne.

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?