Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Nike - kako se je obnesel tale... 5.7.2007 9:21:44
spacey
...model? In sicer tiste, ki ste jih svojim malčkom kupile, zanima me, kako so se obnesle? Pa še nekaj me zanima. Koliko imajo Nike realne številke? Tele so zdej na akciji in sicer št. 24, mali ima pa št. 23. A bojo dost velike za jesen?
RE: Nike - kako se je obnesel tale... 5.7.2007 9:24:45
Ivi33
Mi imamo take, sam da so samo na ježka. Mali jih nosi kot copate, so res super. Ja pa lani jeseni sem mu jih kupila in jih še sedaj nosi - pa ne vem al mu nogica ne raste al se pa copati širijo .
RE: Nike - kako se je obnesel tale... 5.7.2007 9:27:13
muška
Naš ima tudi Nikice, sicer ne tega modela, ampak so super! malemu sem istočasno kupila Adidaske, pa zdaj po primerjavi vidim, da so Nikice boljše.So bolj mehke. Številke pa so iste!
RE: Nike - kako se je obnesel tale... 5.7.2007 9:31:33
bebica
Tudi naš jih ima. Ima bolj visok nart, pa mu super ustrezajo. So zelo mehke in rad jih nosi. Še sedaj, ko so na "sporedu" bolj sandali, se moram prepirati z njim, ker on bi pa supergice obul . Minus je edino ta, da so spredaj že "zelo temne" - umazane so in nikakor in z ničemer ne spravim te zemlje in svinjarije dol.
RE: Nike - kako se je obnesel tale... 5.7.2007 11:32:02
maca24
Mi imamo točno take in so super. Glede številke je pa tako: naš nosi številko 20, te superge pa ima številko 21. Sicer pa lahko greš v trgovino Tomas sport, če jo imajo pri vas, saj imajo enake superge in enake cene tam, kot na superge.si. Mi smo jih tudi našli na netu, kupili pa v trgovini po isti ceni. Prednost je ta, da jih v trgovini lahko sprobaš.
RE: Nike - kako se je obnesel tale... 5.7.2007 12:03:07
dskubin
Jaz ne bi rekla, da bo dovolj. Našemu je sedaj v enemu mesecu noga zrasla za šptevilko in pol (pri majhnih rada raste čez poletje - aja, star je pa 20 mesecev) in sem mu tudi prejšnji mesec kupla 2 št. večje nikice za jeseni, pa so mu sedaj ravno prav - tko da se bojim, ne bodo zdržale niti do konca poletja. Sandali vem, da ne bodo ;(
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?