|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 21:49:42   
Anaelisa
Prosim mamice za nasvet!
Že dobre tri tedne moji malčici (5 m in 1/4) dodajam hrano (sadje, zelenjava, riževa kašica) in ima spet krčke. Do treh mesecev je itak imela krče (čeprav sem jo ves čas samo dojila in se pazila pri prehrani!), zdaj pa so se spet pojavili. S hrano je ne silim, dajem ji malo, večkrat kar neham, ker se mi zdi, da ima dosti, čeprav bi ona še odpirala usta... Dajem ji tudi janežev čaj, pa kapljice Sab-Simplex, pa normalno se tudi doji. Zvija jo po vsem, tudi po korenju, ki je verjetno še najbolj nevtralno? Kakec je pa v redu, imam občutek, da kar prebavi zadevo, ni, da bi šlo vse kar samo "skozi". Samo po banani cel dan ni kakala.
Kaj naj naredim? Naj vztrajam, ali naj za nekaj časa ukinim dodajanje? :zmeden2:
Vesela bom vsakega nasveta! Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 21:57:09   
ZARA
ojla...Anaelisa...

K pa ce ima po Sab-Simpleksu krce...jst sem jih Zari dajala ene 2 dni dokler nisem pogruntala, da jo po temu krcki dajejo...sicer pa zara ce papca banano tud vcasih ne kaka kasn dan,ampak pol je spet normalno...jo sicer mal napenja,ker se prdci kr vrstijo,ampak kej hujsega pa ni!!
Probej ji dat sladke kamilice,to mal pozene...al pa ji ne dat samo banane,ce si to mislla :zmeden:...

papa:rozica:

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 22:10:38   
Anaelisa
Ne verjamem, da bi bil Sab-Simplex kriv, saj naj bi preprečeval napenjanje. No, bom probala brez. No, saj ji ne dajem samo banane, to je jedla v bistvu samo 3x. Koliko časa pa že ti dodajaš? A Zaro dojiš? Kako pa ponoči, kolikokrat se doji? :duda:

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 22:13:59   
Jančika_
Kaj pa če še malo počakaš z dodajanjem in poskusiš spet čez kakih 14 dni čisto po malem? Saj se še ne mudi z dodajanjem, mogoče bo pa kasneje boljše.

Anaelisa, a nisi dobila moje pošte v nabiralnik? Tam levo, kjer piše Moja Ringaraja?:zmeden:

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 22:14:08   
ZARA
gosto hrano papca od 4 mesecev dalje,ne dojim je
(zal samo 14 dni),ponoci pa spi...do zjutrej...

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 22:26:11   
Anaelisa
Ja, saj sem že mislila, da bi počakala s hrano, vendar po eni strani se mi zdi že čisto pripravljena, ful odpira usta, sploh ji ne dam hrane globoko v usta in vse lepo poje, nič ne pljuva... Po drugi strani bom pa zdaj 2x na teden od 17h do 20.30 odsotna in sem si želela, da bi ji moja mami lahko že dala riževo kašico pred spanjem. Spat zdaj hodi že ob 19h, ker smo premaknili uro. Pa itak ji nekako moje mleko ni več dovolj, enostavno postane lačna, ponoči jo še ful dojim, čez dan pa na 2 do 3 ure. Imam vsaj to srečo, da ful hitro poje (5 min. max), več sploh noče. Mi ne visi po "joških". Se napapca in to je to.

Zara, sem ti "fouš" za prespane noči...:zaspan:
Jančika, res ni tvojega sporočila! Poskusi še enkrat!Mogoče je sporočilo šlo na :morje:!

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 22:48:30   
Jančika_
No da vidmo, če zdej bo...če je šlo na :morje:, grem za njim:)-.

Kaj pa če ji zaenkrat daš samo riževo kašico, sadja in zelenjave pa še ne?

Vasja je tudi ekspresni jedec - 5-7 minut, pa je gotov. Še dobro, ker on tudi papa na 2-3 ure, no zadnjič je en dan na 5 ur, mi ni blo nič jasno. Naslednji dan pa spet na 2 uri... No, pa saj je še majčken, nej si da duška!:)-

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Trebušni krči po hrani
6.11.2004 23:04:59   
Anaelisa
:bravo: Zdaj je uspelo, odgovor te čaka!

Ja, mogoče bi jo riževa kašica še najmanj napenjala. A katera ve, če jo je bolje pripraviti z lastnim izbrizganim mlekom ali kar z vodo? Vendar ji tega ne morem dati 2 do 3x na dan, ali pač? Kaj pa, če ji dam samo zvečer riževo kašico in z zelenjavo in sadjem malo počakam? Kakšne količine ste pa ve dajale vašim bebicam? Kot sem že povedala, moja kar še odpira usta, pa jo raje še malo podojim, da ne dobi preveč nove hrane naenkrat. Sicer bodo pa ti krči verjetno minili, ane?

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Trebušni krči po hrani
30.12.2016 11:45:52   
anitad
Živjo!

Prosim za pomoč :)

Starši, ki imate otroka starega do 1 leta in je imel/ima kolike (trebušne krče), prosiim če lahko izpolnite anketo: https://www.1ka.si/a/112636 , ki je del moje diplomske naloge. :D

Vzame vam 5-10 minut časa in je anonimna!!

Hvala!

(odgovor članu Anaelisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?