|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Herbalife
28.8.2007 23:41:37   
rozi81
Zadeva me zelo zanima, je pa vse seveda odvisn od zmožnosti financ. Glede na to da je bil vprašanje že parkrat postavljen in da odgovora ni bilo ali lahko kdo prosm vsaj cca ceno napiše kok ta zadeva sploh stane, ali pa naj mi pošlje na ZS če je to taka skrivnost.

Hvala že vnaprej.

lps

_____________________________

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu a&m)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Herbalife
28.8.2007 23:52:52   
rozi81
Pa še nekaj me zanima. Kje se lahko za vse to zmeniš? Ker če na internetu poiščem herbalife jih je kar nekaj. Lahko kdo še kaj v tej smeri svetuje, kam se obrnit?

hvala

lps

_____________________________

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Herbalife
6.9.2007 18:38:29   
baguSka
da imas 5-6 obrokov na dan


user posted image  jst jih mam sedem.. pa sem sla 10 kg dol.. user posted image

(odgovor članu a&m)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Herbalife
12.10.2007 21:37:54   
natasaom
jest sem ga jedla pred 15leti.shujšala 23 kg.zdaj bi ga pa spet .zanima me cena in navodila.in kaj vse za ta denar dobiš zraven
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Herbalife
14.10.2007 22:08:39   
Allia
Jaz bi tudi rada, da kaj več napišete o tem.Sem že herbalife kontaktirala po zs, pa ni nobenega odgovora.Bi prosila, če ni kakšna posebna skrivnost, če lahko kaj več o tem napišete kar na forumu.Najbrž mas je kar nekaj, ki nas to zanima.
Zanima me:cena, kaj vse dobiš v tej ceni-program, kako je s tem, če dojiš, koliko časa se moraš tega držati,...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Herbalife
24.11.2007 14:07:44   
Allia
Anajmad, super.Hvala za informacijo.Jaz bom še malo poskušala z mintignacom, potem pa grem najbrž v nakup tudi jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Herbalife
28.11.2007 7:23:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

A vam lahko malo denarja prihranim? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:
Pred vsakim glavnim obrokom (torej pred zajtrkom, kosilom in vecerjo) vzames stisnjenko fibre (vlaknine), ki ti naredi oblogo na prebavi in ti telo zato absorbira iz hrane ves potrebni material, ostane pa 'odplakne'.

To je iz prehranskega vidika živa bedarija. Če so to vlaknine, potem povzročijo kvečjemu  to, da poješ manj hrane, ker si zaradi vlaknin prej sit, in sitost traja dlje časa. Da pa bi vlaknine naredile oblogo in da telo potem absorbira samo "potrebno", "odvečno" pa odplakne, pa je bedarija na kvadrat. Obstajajo seveda ZDRAVILA (na recept), ki povzročajo zmanjšano absorbcijo hranilnih snovi ampak vseh, ne le "nepotrebnih". In Herbalife zdravilo zagotovo ni!

Pred leti so v lekarni prodajali tudi kapsule, narejene iz alg, ki si jih prežvečil in pogoltnil, spil kozarec vode, v želodcu pa so so se potem napihnile in ustvarile brezkalorijsko gmoto, ki je zmanjšala občutek lakote.
Definitivno bolj učinkovito kot kakršnekoli vlaknine v tabletah.


IZVIRNO SPOROČILO:
Po vsakem glavnem obroku, pa imas se vitamine, ki jih prav tako telo potrebuje in pa se druge stisnjenke, ki jih vzames po zelji.

In kdo ti garantira, da telo te vitamine absorbira? (Si predstavljam, da tej vitamini stanejo 3x več kot katerikoli vitamini, ki jih dobiš na tržišču, in da so definitivno bolj "učinkoviti" od ostalih. user posted image )
Tako vlaknine kot minerali in vitamini se za telo najboljši hrani nahajajo v sadju in zelenjavi.

IZVIRNO SPOROČILO:
In pred zajtrkom in kosilom pijem se poseben caj, v katerem je mesanica teina in kofeina.

Tein in kofein sta eno in isto!

IZVIRNO SPOROČILO:
Je pa tako, da dobis tudi spisek vseh prepovedanih jedi in priporocljivih jedi in se moras tega kar se da drzat.

Jaka dieta. user posted image  Tako shujšaš tudi zastonj.


IZVIRNO SPOROČILO:
Herbalajf je u bistvu poseben program in nacin prehranjevanja in nikakor ni nek shujsevalni program. Samo nacin prehranjevanja se spremeni v zdravo zivljenje.

Kaj pa je, če ni shujševalni program? Način življenja? Za celo življenje? user posted image


IZVIRNO SPOROČILO:
Izdelki so priporocljivi tudi v nosecnosti, zato ni nobene ovire ce dojite.

No, če je bilo prejšnje samo praznjenje žepov, je to hudo napačna in zdravju škodljiva informacija. Zaradi te sem se tudi odločila, da napišem to sporočilo, sicer verjetno ne bi.
Pri vsakem hitrem hujšanju, pravzaprav pri vsakem, pri hitrem pa še posebej, se v telesu maščobe pretvarjajo v ketone, ki v večjih količinah povzročajo velike težave, v skrajnih primerih tudi zastoj srca. Ker se ketoni izločajo z vsemi telesnimi tekočinami, jih preko mleka dobivajo tudi otroci, ki mleko pijejo.  

Saj nisem proti hujšanju, sem pa proti pranju možganov.
Definitivno se da shujšati z nadomestki, ki jih uporabljamo namesto glavnih obrokov (mimogrede, prodajajo tudi Enemon, ki je enaka zadeva kot Herbalife, cenovno pa verjetno precej bolj ugoden), ampak ne mi potem pisat, da je to način življenja in vse kaj drugega kot ostali izdelki, ki so na tržišču.


Bravo,. bumerang, se strinjam z vsako napisano besedo. Poleg tega pa mi je malo čudno, koliko novih nickov se je kar naenkrat pojavilo, ki hvalijo HL user posted image user posted image user posted image  Neverjetno ste za puljenje denarja.

Zakaj pa se, punce, raje ne odločite za tiste tablete, ki jih vsak teden prodajajo v Oni in drugih revijah? Tam v enem tednu shujšaš celo pet kil. Tako bi šlo še hitreje, ne?

Ne si zatiskat oči in dnarja stran metat, hitrega hujšanja brez jo jo učinka ni. Celo življenje pa tudi ne moreš HL jest in pit. Malo zdrave pameti uporabite, pa bo veliko lažje in predvsem bolj ZDRAVO.

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Herbalife
29.11.2007 14:53:11   
*pepelka*

Bravo,. bumerang, se strinjam z vsako napisano besedo. Poleg tega pa mi je malo čudno, koliko novih nickov se je kar naenkrat pojavilo, ki hvalijo HL Neverjetno ste za puljenje denarja.

Zakaj pa se, punce, raje ne odločite za tiste tablete, ki jih vsak teden prodajajo v Oni in drugih revijah? Tam v enem tednu shujšaš celo pet kil. Tako bi šlo še hitreje, ne?

Ne si zatiskat oči in dnarja stran metat, hitrega hujšanja brez jo jo učinka ni. Celo življenje pa tudi ne moreš HL jest in pit. Malo zdrave pameti uporabite, pa bo veliko lažje in predvsem bolj ZDRAVO.


Točno tako. Tole zgleda že orng piramidni sistemuser posted image
Mislim, da je škoda za take stvari stran metat naše boge €, saj jih že brez tega prehitro zmanka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Herbalife
2.12.2007 21:39:16   
daysi
Tudi jaz sem na herbalifu že kak teden in me je kar bum, ko mi je distributerka povedala ceno. Ne ni tako malo, tale stvar, je pa učinkovita. Jaz sem imela ful probleme s prebavo, pa sedaj že nekaj dni vse normalno deluje,user posted image user posted image . Povedala pa bi še to, da herbalife kombiniram skupaj z montinjakom. Na tem prehranjevanju smo že dva meseca cela družina. 

< Sporočilo je popravil daysi -- 2.12.2007 21:40:08 >


_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Herbalife
5.12.2007 11:00:29   
petja
Probala, pa teh šejkov ne morem niti videti več! Če samo pomislim, da bi morala še 1 požirek tega sranja vase spraviti, grem lahko kar bruhat. Tako da vsaka vam čast, da ste že od marca na tem user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Lp, petja
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Herbalife
5.12.2007 21:11:13   
Barbs
Ja pa jade, ah dejte no.... ena je DANES napisala, da so od marca na herbalajfu in da je mož v teh treh mesecih shujšal 23 kil. ... Od marca pa do decembra so seveda rahli trije meseci..user posted image

Al bino si še enkrat preberte..oz. "kako tup moraš biti, da ne sprevidiš, da so se nekateri logirali prvič na RR, da bi povedali, kako je HL fajn.user posted image

Kaj pa moderatorji in prikrito oglaševanje?user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:19:07   
baguSka
Točno tako. Tole zgleda že orng piramidni sistem


user posted image user posted image user posted image user posted image  kok mi je smesno, ko se oglasajo tiste, k nimajo pojma zakaj se gre... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:22:42   
baguSka
Al bino si še enkrat preberte..oz. "kako tup moraš biti, da ne sprevidiš, da so se nekateri logirali prvič na RR, da bi povedali, kako je HL fajn.


no jaz se nisem... pa ga lahko pohvalim user posted image

pa ne sluzim na temu niti me ne zanimajo te stvari...

samo povem, da je pr men to edina stvar ki je bla res ucinkovita...

torej: tistemu ki ni skoda dnarja za tole, naj proba, ker mu ne bo zal... vsaj jst nobenga ne poznam, da bi mu blo... pa jih je kr neki!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:25:10   
baguSka
Aja pa se to: jaz si robo nabavljam cist sama, preko nobenga... in noben ne sluzi na men in jaz na nobenmu ne sluzim... tko da mi je tok smesno k eni tkole pisejo o nekih piramidnih sistemih... No, sej ne recem, tisti k se s tem ukvarjajo se lahko tud to grejo, ampak kot sem ze rekla: men NI do tega, zato kar vse lepo kupujem sama - zase!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:28:50   
a&m
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Ja pa jade, ah dejte no.... ena je DANES napisala, da so od marca na herbalajfu in da je mož v teh treh mesecih shujšal 23 kil. ... Od marca pa do decembra so seveda rahli trije meseci..user posted image

Al bino si še enkrat preberte..oz. "kako tup moraš biti, da ne sprevidiš, da so se nekateri logirali prvič na RR, da bi povedali, kako je HL fajn.user posted image

Kaj pa moderatorji in prikrito oglaševanje?user posted image


Barbs:ja, jemo od marca,in ce stejes od marca naprej 3 mesece.....je treba prebrat, pa potem malo logicno pomislit..in ja v 3 mesecih je izgubil 23 kg.Sicer pa ne mislim ne vem koliko razlagat, misli si svoje.
Meni je vazno, da nima pri 27 letih 100 kg.user posted image

lp







_____________________________

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller



(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:31:30   
a&m
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja pa se to: jaz si robo nabavljam cist sama, preko nobenga... in noben ne sluzi na men in jaz na nobenmu ne sluzim... tko da mi je tok smesno k eni tkole pisejo o nekih piramidnih sistemih... No, sej ne recem, tisti k se s tem ukvarjajo se lahko tud to grejo, ampak kot sem ze rekla: men NI do tega, zato kar vse lepo kupujem sama - zase!


Baguskauser posted image user posted image ,

sigurno vsak dela tako kot mu pase, in ja lahko si vsak kupi sam, in ne bo nobeden sluzil na njemu, TOLIKO O PIRAMIDNEM SISTEMU.

LP

_____________________________

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller



(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:41:56   
a&m
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Probala, pa teh šejkov ne morem niti videti več! Če samo pomislim, da bi morala še 1 požirek tega sranja vase spraviti, grem lahko kar bruhat. Tako da vsaka vam čast, da ste že od marca na tem user posted image user posted image user posted image .


meni  so shaki super, delam si jih raznorazne(cok. z banano, s sadjem, s sojinim mlekom,vanilijo z anansom, vanilijo v soku), v glavnem meni so super, se posebej poleti, ko jim dodam se led, skoda da si nisi poiskala okusa, saj je variant ogromno.user posted image

_____________________________

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller



(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:44:48   
baguSka
ja, to je pa res... pa sama si ga lahko mal 'priredis'... jaz recimo si jih tud mesam med sabo in pridejo full dobre kombinacije... pa recimo cimet full sede zraven, ker izboljsa okus!user posted image  samo znajdt se je treba... user posted image

(odgovor članu a&m)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Herbalife
6.12.2007 15:45:46   
baguSka
je pa res, ce konstantno pijes samo en okus, da ti gre na kozlanje... men bi slo tud...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Herbalife
6.12.2007 16:12:24   
Putka
Kje pa si lahko kupiš sam? Razen eBay? Pa kar naslov napište.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Herbalife
7.12.2007 10:48:57   
daysi
Mene pa zanima, kako dolgo je trajalo, da se vam je prebava uredila. Uporabljam ga že štirinajst dni , vendar sem še bolj zaprta. Uživam predvsem vlaknine(zelenjavo) in meso (O krvna skupina), zato mi ni jasno, če se držim diete, zakaj vse vkup ne funkcionira tako kot bi moralo. Edina svetla plat vsega skupaj je , da sem v tem česu že izgubila 2 kg. 

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Herbalife
7.12.2007 19:27:23   
bt08
Kje se da to kupt?Jaz sem to uporabljala,pa mi je blo cool.

_____________________________

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Herbalife
7.12.2007 22:05:05   
Wahoo RR
Prosim, da se držite teme - izkušnje z tem izdelkom.

Debatirate lahko mirno, vse kontakte in podrobne informacije izvajajte striktno preko ZS.

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Herbalife
8.12.2007 21:31:15   
a&m
vse
IZVIRNO SPOROČILO: daysi

Mene pa zanima, kako dolgo je trajalo, da se vam je prebava uredila. Uporabljam ga že štirinajst dni , vendar sem še bolj zaprta. Uživam predvsem vlaknine(zelenjavo) in meso (O krvna skupina), zato mi ni jasno, če se držim diete, zakaj vse vkup ne funkcionira tako kot bi moralo. Edina svetla plat vsega skupaj je , da sem v tem česu že izgubila 2 kg. 


Ali pijes dovolj vode?Meni se je prebava uredila hitro, po kaksnih 10 dnevih, res da je bilo prve dneve kar tezko. Vsekakor se bo uredilo, ti se drzi jedilnika in pij dovolj vode.

lpuser posted image

_____________________________

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller



(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Herbalife
21.12.2007 15:24:04   
Pobalami
Moja sodelavka je bila nekaj časa na HL. In kaj je ugotovila. da dobiš enake proizvode (shake itd. ) drugih proizvajalcev glih pol ceneje, izbire pa je res veliko. uglavne HL je predrag.

< Sporočilo je popravil win -- 1.2.2008 12:08:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?