Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
a je že bil kdo tukaj na počitnicah? www.sonnenpark.at (upam da link dela) Izgleda izredno fajn sploh za otroke Bi pa nekaj prosila; če mi lahko kdo prvede kja pomeni če si v apartmajih - kolikor jaz zastopim bi naj imel v ceni vključeno kopanje v tem parku) ali je še kaj drugega ? Glede na to da je cena 40€ za apartma na dan se mi sploh ne zdi veliko in razmišljam da bi šli letos sem na počitnice
Tale zadeva izgleda odlično, so pa tvoji podatki napačni. Cena je med 91 in 102€/sobo, odvisno od števila nočitev. Tisto, kar si ti videla pri tipu 2, je dodatek na sobo, torej + 40€/sobo/dan.
Sicer pa imajo tudi ANG varianto spletne strani (levo spodaj pod menujem), če ti nemščina ne gre preveč dobro....
Ups, tudi moj podatek delno napačen - 91 - 102€/osebo + dodatek 40€/sobo. Torej, kar primerno drago, je pa polpenzion. Imajo pa kar nekaj paketnih ponudb, preglej, mogoče pride kaj v poštev. Hotel je v celoti nekadilski
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?