sinskaT
|
Čaw bejbe! Danes se spet bolj zunaj zadržujem, ko pa imamo tak sonce. kar pokam od energije (hura za drugo trimesečje!!! Res je bolj energično). Pa zato ne morem vsem sledit in debatirat. V glavnem, sem sanjala same vozičke pa ultrazvok, ki je pokazal punčkico..svašta, sem čisto v Babylandu : ) Jelcy - če boš še kaj po Italiji hodila, prosim prosim poglej za voziček Bebe Confort, High trek, kakšne so cene po trgovinah. Po netu vem, da so dosti ceneje kot pri nas, me pa zanima kako je če kupiš direkt, ne virtualno. Linea negra- pri meni ne duha ne sluha, pa tudi popi je še kar fajn not, se ni nič izbočil. Brce - no zdaj pa tudi naš/a fuzbaler/ka kar krepko seka tam not, tudi danes ponoč je imel žurko, sem se kar zbudila in mi je šlo na smeh, lepo. Nile in Roberta hvala za pojasnilo za oreške . Tosja - a si kaj fajnega vidla v Pikapolonci? Pa frizura, zadovoljna? In pa še jedilnik: Včeraj piščančji koščki v marinadi (čebula, paprika, bučke..), zraven pa kuskus in veliko domače solate, poobedek cela milka . danes pa delam čufte v omaki, pa pirejček z veliko masla mlac mlac, pa spet solata z jajčki, sladica bo pa sladoled z breskvami in smetano (ja kaj, baje je treba dosti sadja pojest a ne ). Mi je fajn, če pišete jedilnike, dobim kakšno idejo, ker mam včasih prav temo v glavi in sem brez idej. Pa toliko dobrih jedi...
|