|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
2.2.2008 9:40:14   
katka28
Dobro jutro!

Vidim, da ste nekatere ze pridne ( sola, shoping...) vam prev zavidam, da imeste toliko moci za vse. Mi danes dobimo obisk in smo najprej zmenjeni, da gremo ven na kosilo in potem malo v trgovine pogledat pa nimam volje oz. zadnje case se mi dogaja, da me kr vrtoglavica zadene v shoping centrih se dobro, da mam vedno vodo zraven.

Za vozicke vam tezko kaj konkretnega recem saj sva midva kupila kar rabljenega temno modrega ( kot, da bi vedela kaksno barvo rabiva user posted image ) in to kar imamo imamo, kupiti morava se lupinice za v avto, jogije, in posteljnino potem pa kozmetiko in dokler otrocka ne prideta na plano ne kupimo nic vec, ker ne vemo kaksna bo njuna velikost bomo raje potem kupovali sprotno.
Bom pa danes, ko bomo ravno v Celju sla v BC po ovcke za na steno in se bom naslednji teden potem izzivljala.

ZELIM VAM KROFOV POLNO SOBOTO IN NEDELJO!!!!

pa pa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: aprilčice
2.2.2008 9:41:09   
katka28
Jeee naredila sem 190 stran user posted image , pupe moje se 10 strani nas loci do magicne 200-te strani......

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
   RE: aprilčice
2.2.2008 12:36:00   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Jaz sem imela spet eno morasto noč - tako me je matrala zgaga, da sem skoraj vso noč presedela v dnevni sobi, ker je bilo v ležečem položaju nevzdržno, ni pomagal ne Rupurut ne Donat. Še dobro, da sem lahko zjutraj malo dalj spala.
Potem sem se pa spomnila, da je danes prva sobota v mesecu in sem z obema otrokoma šibala na CSD po obrazce za porodniško in ostale zadeve, tako da bom sedaj vse v miru doma izpolnila, odnesla še v ponedeljek v službo, nato pa nazaj na CSD in bo urejeno - te upravne in administrativne zadeve so mi namreč nadvse zoprne, pa raje vidim, da je čimprej za mano.
Ta vikend mi ne bo treba kuhati kosila, danes ima tašča rojstni dan in nas je povabila v gostilno, jutri pa gremo k mojim staršem na štajersko pokazat maškarce in bomo tam na kosilu - super, ker sem zadnje čase že brez idej, kaj skuhat, mi večkrat tudi ve tukaj daste kakšno idejo, tako da le veselo pišite, kaj kuhate.

Te debate o opremi za otročke so prav luštne, sama pričakujem tretjega, pa komaj čakam, da bom več doma in bom končno začela sobico in ostale stvari urejat - prav zavidam prvorodkam razne nakupe, ker imam sama toliko vsega, da 'ne smem' nič kupovat - odločila sem se le, da bo dobil novo posteljnino za posteljico in novo previjalno podlogo, pa tudi baby alarm bomo potrebovali nov, ker je tastar že čisto fuč. Vozička imamo pa celo dva. Za ta prvega smo kupili od Hauka, temno moder štirikolesnik z bež kužki in napihljivimi kolesi - se je super obnesel, le nekoliko širok je in gre težko v navaden avto. Potem se je rodil ta drugi, ko je bil prvi star 22 mesecev in ker veliko šibamo po naravi, smo kupili voziček, kjer se namesto držala za rokice lahko namontira dodaten stolček za starejšega otroka - super rešitev, smo jo veliko uporabljali.

Joan - na napotnici mi piše 100g, ko sem poklicala na polikliniko, kdaj lahko pridem, pa mi je sestra rekla, da nobeni ne naredijo kar 100g in da mi bodo najprej 50g, tako da ne vem, kaj mi bodo sploh delali - bom šla kar okrog 8h na tešče, potem bom pa videla.

Lep vikend.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
   RE: aprilčice
2.2.2008 18:15:17   
darja33
Hojla!

Jaz sem danes imela spet sladki (beri krofni) dan. Je moj dragi bil v Lj in je kupil trojanske- borovničeve in klasične. Jih sicer nimam najrajši, ampak ni blo drugih. Jutri jih grem pečit po tasjinem receptu

Krista privat sektor ne morš tlačit v en koš, kot ne morš javnega... So plusi in minusi pri obeh. Če greš v privat, preveri kako zadeve  stojijo, pa da je mal večja firma je zlo fajn (da nisi pri kakem spjevcu ki iam sam 2 zaposlena...).

Sicer pa kaj pa nej js rečem, ko bo kar sama privat? Pa 3 sestre z mano. Pa vem da grem na boljše (pa ne da je tud zdej slabo...)

Moja nečakinja je dans bla muca in se mi je pršla enmal pokazat. Drugo leto bom pa že sama mela svojega pusteka.

Uživite, pa čeprav grdo dežuje. Upam, da res začne snežit...

Jabolko, res se dela test najprej z 50g, pa če je ta OK, ni potrebe po večji obremenitvi z cukrom. Le če je prvi test mejen, pol pa...


(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   RE: aprilčice
2.2.2008 18:44:15   
Jo@n
Jabolko, tudi meni se zdi, da delajo najprej presejalni test s 50 g, šele če ta ni v redu, delajo diagnostičnega 100g, ki pa ne more biti isti dan. Tudi če imaš 100 g ti povejo, da bodi pred 8. tam, da ti uvedejo še kanilo Mislim, da se tako reče).

Verjetno se bova zgrešili, saj če boš ob 8h tam in spila cukr, imaš odvzem ob 9h, potem pa še cca 10 min. za  rezultat. Takrat ti tudi pove, če prideš na 100g, in kdaj prideš se tudi dogovoriš.

Dobro opravi, držim pesti!

Jaz sem kljub dieti danes po kosilu (saj je bil samo segedin), pojedla še en krof, sedaj pa res nič več traparij do pregleda. Tako ali tako krofov sploh ne maram, če pa v tem pustnem času tako lepo dišijo z mize (mami, saj ne bi bilo trebauser posted image ), se jim je pa težko upreti... Saj drugače sem zadnje čase kar karakter in razen kakšnega sadja sploh ne jem sladkega...

Danes sva skočila še v BC in kupila alegro ležišče, se mi zdi, da pralna prevleka kar prav pride...

Punce, lepo se imejte, kljub slabšemu vremenu!

Lp Joan




(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
   RE: aprilčice
2.2.2008 21:38:39   
zolika
Dober večer punce moje...

...naše nakupovanje se je zaključilo več kot uspešno! Smo ponosni lastniki novega vozila - oziroma bo najbolj ponosen šele tisti, ki pride aprila ... v KIKI v Avstriji sva ga vzela  -od Hocota! user posted image  rdeče/bež kombinacija.
Ima velika kolesa od zadaj spredaj pa 4 - ki so vrtljive - za lažje obvladovanje - nama je bil takoj všeč! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še cena je bila sprejemljiva!

Prav tako smo nabavili še ležalnik z medvedekom Pu in prijatelji na oboku! To pa je darilo našemu korenjaku od babice in dedija (mojih staršev)...

...sedaj počasi bomo imeli vse - me je moj vprašal, koje na blagajni plačeval - "Je to vse sedaj?" user posted image  pa sem rekla - pusti se presenetit!

NIč dame moje...grem raje vodoravno - sem utrujena,da je JOJ! user posted image

Lepo noč želim!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
   RE: aprilčice
2.2.2008 21:54:29   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Sej za točen termin, kdaj bi šle v ikeo se lahko tudi v ponedeljek zmenimo. Jaz imam načeloma cel dan čas, pa bi vseeno mogoče raje šla bolj v dopoldanskih urah, ko ni take gužve - ne na cestah, ne v trgovinah. Prostora v avtu imam načeloma za 3 sopotnice (da ostane tudi kaj za nakupljeno).
Nam se materinska šola začne v četrtek, samo ure pa še ne vem, tako da čet. sigurno odpade, pa ponedeljek tudi. Zdej pa druge povejte, kdaj bi imele čas. Po možnosti bi bilo tudi fajn, da se nam ful ne mudi, ker rada brskam, pa večrat se bo treba malo spočit - moja kondicija je namreč enaka nuli...
No, zaenkrat smo 3 - NiLe, Tosja in jaz. Sinska in Ketrin, ve pa še sporočite... Sicer verjetno ta vikend ne bo veliko priložnosti, da se oglasim, bom pa vsaj v nedeljo zvečer sigurno prečekirala, kaj in kako.

Torej, 3 potnice smo znaneuser posted image . Ketrin je nekaj omenjala, da bi šla v petek, Sinska pa še sporočiuser posted image . Pa mislim, da se je lepa posadka tudi prijavila. Torej, drug teden torek ali sreda, lahko pa prestavimo za kakšen teden in probamo najti en termin. Večina od vas bo začela z obiskovanjem materinske šole, tako da povejte ... jaz nimam nobenih večjih obveznosti.



Roberta, upam, da so ti punce dale dovolj mnenj glede vozička. Odločitev bo tako ali tako vajina. Meni je bel blazno eleganten, ampak potem se ne boš smela sekirati za flekce, umazanijo.  Med rdečim in črnim pa bi se težko odločila. Pri črnem je edino sporno zaradi vročine poleti, čeprav se ne boš sprehajala po največji vročini ... pa še najbrž sčasoma zbledi user posted image

Ketrin; si imela pa kar ornk alarm?! NO, sedaj veš, kako zgleda sprejemna in si se spoznala s proceduro, tako da ne boš tako panična, ko bo šlo zares user posted image user posted image Samo, da je s tabo in user posted image vse OK.Pa malo bolj na easy, prav user posted image ???

Katja271
; nismo te pozabile. Pomembno je, da so te rešili bolečin in da si spet doma. Pa kaj se še oglasi. Glede Ikee se pa lahko zmenimo, ni blema... saj iz tvojega konca je tudi lepa posadka, če se ne motim user posted image

Zolika; je bil uspešen nakup vozička?

Jabolko; tudi mi pričakujemo tretjega user posted image in kar malo zavidam prvorodkam, ker tako veselo shopingirajo, čeprav po drugi strani je pa to za njih prav hud finačni zalogaj user posted image user posted image . Pri nas smo sedaj kupili voziček, nov jogi (ogledujem si tudi posteljnino), pa baby fon bi rabili in še kakšna malenkost bi se našla. Da ne govorim, ko grem v kakšen HM in me vleče na baby oddelek in se mi kar meša, čeprav imam doma toooooliiiiikoooo oblačilc, da bi imela komot trojčke user posted image user posted image user posted image Ravno včeraj sem kupila dve zelooo cort oblekici in kavbojke - vse skupaj za 15 evrov user posted image

Majček; a si se nacrkljala s svojim user posted image ?
Darja; bravo za privat ordinacijo. Veliko sprememb te čaka v tem letu user posted image

Sem vedela, da moram še nekaj napisati, preden se odklopim ... danes ponoči sem tako živo sanjala našo user posted image , da sem jo pravzaprav že spoznala ... imela je take lepe črne goste laske, pa tak luštkan prfrknjen nosek ... bila je popolna user posted image user posted image user posted image

Jutri me čaka še "piljenje" znanja za ponedeljkov izpit, potem pa se odklopim od faksa ... ne da se mi več. Hudo mi je, ker ne bom mogla iti z mojimi na kakšno pustovanje, ampak kaj čem ... tole moram dati skoz.

Imejte lepo nedeljo!





_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
   RE: aprilčice
2.2.2008 23:12:53   
minicca
Živjo, čveke!
Ta vikend sva s sinetom sama doma, ker je šel mož z mladino na zimovanje(uči jih pritrkavat na zvonove). Ker sva imela celo posteljo zase, sva spala kar 12 ur. No, vmes sem hodila na wc in "imela čast" prvič doživet krč v meča(pozabila sem pit Magnesol). Malo me je bilo tudi strah, ker je imel prejšnjo noč prvič napad trme in sem ob dveh ponoči sedela na postelji in nisem mogla verjet, da je to najin sine. Nekaj se mu je očitno sanjalo in ni pomagalo nič. Metal se je po tleh, raztepal, tulil, skratka ne moreš verjet. Danes dopoldan je hotel spet nekaj tečnarit in se je metal ob tla(ni pustil, da mu umijem zobe), ko je prišel moj oče, našemljen v "čudnega" strica in se je tako ustrašil, da je bil takoj mir. Cel dan je bil kot angelček. Sva šla potem kar k mojim staršem, da sva imela hotel mama. Sem si letos zadala, da pojem le en krof in danes me ni noben od videnih prepričal. Po moje bi moral bit res trojanski. Do torka bom že našla finalista, ha ha.
Glede nakupov, jaz sem kupila le dude in čist tamale bodije, ker revčka/revčko ne mislim mučit s tetra majčkami. Sine se je v številki 56 cel mesec utapljal. Je pa pridno papal in hitro zrasel. Po moje tudi flaše in mleka ne bom kupovala, ker sem svojega imela za izvoz. Danes je ravno en mesec, kar sva se nehala dojit in sedaj sinetu razlagam, da bo dojenček papal pri mamici. Ful je smešen, zadnjih nekaj mesecev se je dojil le na levi dojki in sva sklenila kompromis, da bo dojenček papal na desni, on pa na levi. To bo še pestro...
V četrtek sem dobila slavno injekcijo(sem imela občutek, da imam tri ritnice, hkrati mi je pa sestra razlagala, kakšna zdravila dajejo njeni mami v bolniciuser posted image ), včeraj pa sem po 14 dneh spet delala. Sicer so me sodelavci nadrli, kaj sploh delam v službi in me skoraj niso pustili za pult(delam v lekarni in res vsi kašlajo vame, tako da sem z veseljem študirala o celiakiji, pa malo o ščitnici, vmes pa še seznam za mamo in novorojenčkauser posted image ). Danes sem si mogla nabavit še lasuljo, ker bomo v torek delali delno našemljeni; sicer se mi to za lekarno ne zdi primerno, a so baje že lani, ko sem bila še na porodniški in se je šefica strinjala.
Aja, pregled imam prestavljen na 14.2., ker se mi je pokrival z materinsko šolo. Februar bo minil tik tak, potem pa končno na dopust-mogoče mi uspe it na plavanje. Če bi šla še katera, naj se javi. Se bomo zmenile za Ljubljano. Pa za rojstni dan sem dobila bon za nego obraza in bi se spodobilo, da ga izkoristim. Sedaj je pa skrajni čas, da grem spat. Se beremo. Lepo spite!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
   RE: aprilčice
3.2.2008 8:48:46   
NaTaŠa*
Dobro jutro user posted image

No danes sem se pa prav lepo naspala. Niti enkrat nisem šla  na obisk na WC, jupi. Tako da sem kar naspana. Evo pa smo že na 190 strani drug teden pa 200, ane.
user posted image  za vse nakupljene stvari in pa vozičke. Mi bomo počakali do konca februarja ali pa začetka marca in potem je tudi pri nas akcija nakupov za našo pupiko.

Jutr jaz štartam z MŠ, pa še vsi izpiti se mi začnejo naslednji ponedeljek tako da bom bolj malo gor na RR. si bom pa vzela čas da vas preberem za kaj več pa ne obljubim. Mogla bom pa vsaj prebrat da ne bo pol prevelik bum naenkrat ko pa ste tako aktivne.

Darja user posted image  za privat, želim pa ti velik sreče. Sj če boš pa kaj rabila delovnega kadra pa kar sporoč ker mi bo po koncu porodniške še prav pršla služba, sem zamreč TZN tako da sporoc user posted image .

No pri nas pa je ponoči malo snežilo tako da imamo cca.1cm snega, ni veliko ampak bolje malo kot nič.

No, tako počas bo dost. Želim vam lep preostanek vikenda.

Pa-pa

_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
   RE: aprilčice
3.2.2008 8:50:12   
NaTaŠa*
Aja sem pozabila napisat da smo že v 32t. Tako da še kakšen dan pa pademo pod 60 dni do konca.

Pa-pa

_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
   RE: aprilčice
3.2.2008 8:52:29   
darja33
Dobro jutro!

Je sicer ful oblačno, ampak je pa fajn ker sem lahk doma. Mal bom začela pospravljat, kar med tednom ne utegnem. Na kosilo mi pa ni treba študirat, ker sva povabljena na ričet s kračo in .... krofi. Spet...

Sam dans še pol je pa tega prežeravanja res dovolj. Mojga je že kr strah, ker res skoz jem, pa same "nezdrave" stvari. Pa tud tehtnica kaže temu primerno... V januarju +4, pa že v decembru +3. Ta dva mesca sta bla res taka sladka... Moja pupika se je pa po moje zredila le kake pol kile.

Pa dost o hrani.
Zolika, a v Kiki je tud posteljninca in vse ostalo kot v Ikei? Se splača iti tud tja, a ne? Sploh če si že enkrat v Grazu..

Grem na zajtrk. Pa kavico...

Lepo nedeljo vam želim!!!

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
   RE: aprilčice
3.2.2008 8:55:08   
NaTaŠa*
http://www.kika.at/cgi-bin/shop.php?id=2

Evo darja spletna stran od kike pa si kr mal poglej, pa še cene maš zravn.

Pa-pa

_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
   RE: aprilčice
3.2.2008 9:01:00   
zolika
Darja33: Kaj se KIKE zadeva: sva midva zelo zadovoljna z njo - prav tako s va zadovoljna še z xxxl lutzom, ki je prav tako v Grazu - tako,da mislim, če si že tam, da greš vse pregledat! Je pa vse v radiu 3km ( ikea, kika, lutz,...pa še toys) user posted image

Tako,da celodnevno pohajkovanje ti ne uide! Se pa splača!user posted image

Tosja za seznam: GP: 13.2.

Vse vam pa lepo nedeljo - jaz sem moža poslala v trgovino po krofeke!user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
   RE: aprilčice
3.2.2008 9:24:05   
darja33
Zolika, hvala!
Za tega xxxlutza pa sploh nisem vedela! Sem pa zdejle šla na njegove strani. Zanimivo. Do zdej sem bla le v Ikei in Tojsu. Pa mimo Kike sem se peljala. Sem misla da je tam samo pohištvo... Pa ravno gledam katalog, pa ni da ni.

Mogoče pa mahnem še ta teden... Fraj sem pa itak samo 8.2.

Punce ima pa slabo vset, ko ste vse tok pridne. Kr neki izpiti, učenje, diplome... Pa delo za računalnikom. Js sem pa se tak polenila, da že 3 mesece nisem odprla datoteke za magisterij. Pa bi mogla sam še uredit in oddat! Preden rodim! Ker potem...? Kdove. Zdej nimam izgovora, da to ne bi nardila (razen lenobe..). V aprilu bo pa prišla ena tečkica, ki mi ne bo pustila delat. Vse pravjo, da je idealno delat med nosečnostjo, ampak meni se pa tako NE DA.

KJE VI NAJDETE MOTIVACIJO?

Ok. No danes je itak NE-DELJA! Jutri pa začnem... (kolkič sem to že rekla).

Aja, Violica, če bom rabla te pokličem za prosto del.mesto. Po porodniški, ne?

Dijo.


(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   RE: aprilčice
3.2.2008 12:55:58   
katka28
Dobro jutro!

Pa je pustna sobota minila, danes so se nekje povorke ( kljub slabemu vremenu pri nas je spet malo snegeca user posted image ) vendar bom jaz lepo doma. Vceraj smo sli malo po city centru v Celju pa ni bilo ravno veliko maskar. Cudi me, da je bilo veliko otrok nemaskiranih in se sploh niso neki sekirali. Danes pa me vse boli ( hrbet, rit, boki, noge) tako, da resnicno vidim, da sem samo se za lezanje. Sploh mi ni jasno od kod ve crpate toliko energije za shopinge pri nas in v tujini ( hvala bogu, ce vam to se uspeva user posted image ).

Krofe smo pojedli tako, da bo mir do drugega leta. Zdaj pa se malo in bo zajcek hodil naokoli user posted image pol se bomo pa jajck najedle potem pa se skokec in nasi soncki se bodo varno carkljali v nasem narocju user posted image .

Lepo nedeljo in lep zacetek bolniske za vse, ki jutri zacnete z njo....

pa pa

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
   RE: aprilčice
3.2.2008 16:12:13   
Roberta69
Vsem ful hvala za mnenja glede vozička (če bo pa kakšna še kaj primaknila pa še toliko bolje). Končna odločitev sicer še ni padla, sem se pa nekako postavila na realna tla glede bež, ki je že skoraj iz igre, čeprav mi gre zaradi tega kar malo na user posted image . Zdaj v bistvu razmišljava samo še o varianti bela košara + lupinica, ker bo user posted image takrat še majhen in ni take bojazni za umazanijo. NiLe imaš pa prav, da je črna res občutljiva na sonce in lahko zbledi. Rdečo sem že skoraj odpisala, tako da bo najverjetneje kar črn. Rada imam vse barvno usklajeno in če je voziček v neki nevtralni barvi (npr. črn) se bo to še najbolje obneslo. Glavno pa da bo moj user posted image vesel in zadovoljen.

Graz: jaz sem bila pa kar malce user posted image , ker sem pričakovala ful več. Ko takole mal prebiram forume, piše vse sorte in dobim take user posted image , potem sem pa čisto razočarana. V Ikei sva nabavila par malenkosti, H&M me je pa čist razočaral; pričakovala sem ful nosečniških hlač in cunjic za tamalega in oh in sploh, kupila pa nisem niti 1 stvari. Nosečniške hlače sploh niso bile zame, drugega pa tudi nič zanimivega, za malega se mi je pa zdelo, da je še manj robe kot v Lj. user posted image . Tako da sva naredila kar nekaj km, noge so naju bolele za znoret (komentar user posted image : "Lažje cel dan delam, kot da bi še enkrat ponovil tole"), gužva v Ikei je bila res neznosna, v Kiko ali kakšno drugo trgovino se nama pa ni več dalo. Na Trojanah sva pobasala par krofov in se totalno izmučena zvalila v najino toplo posteljico... Nama se tale izlet ni najbolje obnesel, upam pa, da boste tiste, ki se odpravljate, veliko bolj zadovoljne.

Prvo predavanje v MŠ: ali na prvem predavanju zgolj razdelijo urnike, ali že konkretno obdelujejo kakšno temo? Moj user posted image dopoldne nima časa in če je predavanje brezvezno, bi šla raje dopoldan sama, drugače bova šla pa pač popoldne oz. zvečer.

Vsem enega veselega in debelega pusta hrusta!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
   RE: aprilčice
3.2.2008 16:46:02   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Js sem pa se tak polenila, da že 3 mesece nisem odprla datoteke za magisterij. Pa bi mogla sam še uredit in oddat! Preden rodim! Ker potem...? Kdove. Zdej nimam izgovora, da to ne bi nardila (razen lenobe..). V aprilu bo pa prišla ena tečkica, ki mi ne bo pustila delat. Vse pravjo, da je idealno delat med nosečnostjo, ampak meni se pa tako NE DA.




O, sm mislila, da sem le jaz taka... Datoteko mag odprem vsake toliko le da pogledam, če je še vse noter... user posted image
user posted image  me sicer priganja, da lahko vsaj v grobem do konca napišem še tiso polovico (mam vse zbrano, pripravljeno, po naslovih, strukturo, samo še tekst je treba nakucati...), pa se mi kar ne da in ne da... Pa je enkrat izgovor služba, drugič utrujenost, tretjič morm počivat zarad otrdevanja trebuha, poem moram kaj skuhat in pojest... Mag. pa nikamor... Tudi jaz se zavedam, da bo z malim user posted image težje.... A če vlečem tako dolgo, se še en malček časa ne bo poznalo...

JUTRI PA RES ZAČNEM!!!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
   RE: aprilčice
3.2.2008 17:35:52   
Ketrin
Čer maškarce! user posted image

No, jaz sem bila včeraj v mestu in videla povorko in kar veliko maškarc (glede na vreme). Joj, ti mali so tooook cortkani. Imam že idejo za drugo leto....user posted image user posted image

No, vidim da ste se krofov res najdle, jaz sem pojedla enega v petek in enega v soboto, tko da nismo pretiravali...Sicer pa nisem ljubitelj krofov in pojem kakega le za pusta....

Glede izpitov, pisanja mag in diplomskih...Joj, to je res težko. Potrebna je taaaaka motivacija... se mi zdi da bi raje pol stanovanja sama premaknila kot se spravila k pisanju.... Ampak šta se mora nije težko, a?!user posted image user posted image No, jaz sem mojo diplomsko spisala, manjkata mi še zaključek in uvod...Pa vire moram popraviti....To bo pa že šlo do aprila, ne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NiLe jutri srečno na izpitu....sej sem ti že rekla: 10ka bo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabolko in Joan, dobro opravita na polikliniki....user posted image
Zolika, super za šoping!user posted image

Vsem, ki jutri začnete z MŠ, pa: pridno poslušajte in ne nagajat sošolcem in sošolkam v šoli...user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep preostanek nedelje
Papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
   RE: aprilčice
3.2.2008 19:40:45   
kekec in mojca
Čer čveke...

Pri nas tale pust zgleda da ne bo ravno fajn... Kekec je spet začel bruhat in pojavila se je driska - že drugič v 2 tednih. Sicer je zadnjič hitro minilo, upam, da bo tudi tokrat.
Danes sem pekla krofe - prvič v življenju - in so mi ful lepo uspeli. user posted image Seveda ob pomoči kruhomata, ki je zame zakon! Krofi so še rinke imeli... Na sredini pa so bili z marmelado. Mojega dela je bilo vloženega približno za ene pol ure, ostalo je vse opravil kruhomat...

Medtem, ko sem se jaz ubadala s krofi, sta pa Kekec in ati zibelko skupaj sestavila... Tako da ležišče je že urejeno. Zadnjič sem šla iskat nekaj Kekčevih oblačil, v kratkem jih bom oprala. Počasi se pripravljam. Nekako sem danes razmišljala, da do poroda manjkata le še dva meseca - in me je začelo malo pikat pri srcu, češ da še nič nimamo pripravljeno...



(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
   RE: aprilčice
3.2.2008 19:42:04   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

edini problem je barva, ker je vijolična ( za deklice) mi pa bomo meli user posted image !



user posted image tud naš user posted image ima vijolično-rumeno kombinacijo user posted image user posted image user posted image
Pa lupinico sploh bolj punčkaste barve...nam je všeč! user posted image
Ker ne razmišljava, da mora bit fant v modrih, sivih, črnih...sploh mi te hladne barve ne potegnejo...Mi smo za akcijo - pisane, tople barve...življenje!!! user posted image user posted image user posted image
Si še pupo želimo... user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
   RE: aprilčice
3.2.2008 20:43:36   
Krista28
Minnica-Plavat bi šla pa tud jst, sam moram prej mojo G vprašat. Če mi odobri,sem resno za. Sporoči kam imaš namen, lahko tudi na ZS. Pravijo, da je dobro za kolke, ki me bolijo za pop..user posted image .

Darja, čestitke za privat in čim več uspeha. Si kar pogumna punca..user posted image user posted image

Kdaj je jutri dopoldne MŠ. A se lahko kar pred predavanjem prijavim?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 3.2.2008 20:49:38 >


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
   RE: aprilčice
3.2.2008 20:50:50   
scorpiogirl
Čer, nosečke user posted image

ste spet načvekale tolk, da se sploh ne pozna, da je vikend user posted image user posted image user posted image
superca za vse nakupe user posted image user posted image user posted image

Roberta, bosta pa kje drugje dobila tisto, kar iščeta user posted image aja, voziček je črn prov fajn user posted image daš notri kakšno lepo odejico, pa okrasiš in bo čisto tvoj pa ves lep user posted image

mojega user posted image že čist razganja tole user posted image že en teden razglablja, da bo treba zame torbo pripravit za vsak slučaj (oziroma kupit tisto, kar rabim imet s sabo v porodnišnici) ... sicer se men tole še grozno daleč zdi ... čeprav je lansko leto moja kolegica imela PDP 1. maja, rodila pa že 8. marca ... tko da sem danes že pripravila, katere cotke bo imel naš user posted image na poti domov user posted image
sem ga sanjala ponoči, tko da je blo treba nekaj pripravit zanj user posted image je bil takoooooo lep, da sem se zbudila čisto user posted image
še kakšna odejica nam manjka pa seveda pleničke, drugače imamo pa že vse doma user posted image
sem se pa spravila gledat obloge za posteljice in sem bila kar malo razočarana (je tašča zrihtala vso posteljnino, tkod a ni blo treba kupit ničesar ... pa je tko navdušena razlagala, koliko je prinesla, da sem nekako pričakovala več user posted image ) ... ena je taka temna, da mi sploh ni všeč ... so mi za user posted image ful všeč žive barve (pa svetle) - rumena, oranžna, zelena ... user posted image tko da moram kupit peno in bom iz blaga (ki je zraven - naj bi bil del posteljnine, pa se mi tud sanja ne, čemu naj bi tisto služilo user posted image ) sešila lepo rumeno oblogo user posted image
se vidi, da je šel user posted image spet v službo in sem sama doma, pa imam mal preveč časa (ker je NEdelja in se ne dela za faks user posted image )

aja, punce, hvala glede nasvetov za stolček user posted image ga bom lažje vzela, ker sem dobila spodbudna mnenja user posted image

imejte se krasnouser posted image en velikuser posted image pa ogromno user posted image user posted image user posted image pa za tiste, ki imate kakšne težave ... pazite nase in svoje user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
   RE: aprilčice
3.2.2008 20:55:26   
Krista28
Mojega dela je bilo vloženega približno za ene pol ure, ostalo je vse opravil kruhomat...
  Kekec in mojca, kako je pa kruhomat to naredil?


(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
   RE: aprilčice
3.2.2008 22:31:53   
zolika
čer čer - BRAVO REBEKA DREMELJ!!!!user posted image user posted image user posted image  Smo zanjo navijali na EMI08! user posted image user posted image user posted image


Sicer pa TOSJA: http://www.hauck-group.de/de/lizenzdet.asp?lizid=32&hid=641&uid=271&did=465&artnr=413111
tale vziček in tole barvo sem imela v mislih ko sem napisla vijolična...tale pa res ni za pubeca! user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
   RE: aprilčice
4.2.2008 7:56:04   
Roberta69
Dobro jutro user posted image .

Ljubljanska porodnišnica - LINK - http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf; predavanja so ob 10h, 16h in 18.15h.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?