NiLe
|
SinskaT, tudi sama sem naročena za prvi preglede šeleee v 12. tednu, zato sem se odločila, da grem samoplačniško. Po priporočilu Vesnyce grem naslednji teden do G dr. Mihelič v Črnučah (medtem sem še od dveh kolegic izvedela, da je super G), da bom lažje zdržala do naslednjega pregleda. Ketrin, držim pesti za današnji pregled. Hja, glede nakupov ne vem, kaj si imela v mislih. Jaz definitivno razmišljam, da bom morala kar hitro v nakup po kakšne hlače . Za ostalo (voziček idr.) pa se mi zdi še prezgodaj. Tejč29, naj te slabosti čim prej minejo . Pa držim pesti zate - da boš uspešno zagovarjala diplomo. Spet sem dobila slabo vest, ker svojo diplomo pacam že celooo večnost in bom to mroala storiti čim prej. Mi imamo tudi več kot pol stanovanja opremljenega s stvarmi iz Ikee. Tudi naše otroške sobice so z raznimi detajli (lučke, igrače, mreže, mizice, stoli, igrala) veliko bolj cort. Pa še poleg Ikee je H&M, kjer je velik oddelek za nosečnice