Ketrin
|
Modrookica, seveda bo vse ok. In seveda misli pozitvno. Saj po moje ni nič. Sploh ker je tako hitro minilo in si zdaj čist ok. Ampak vseeno pokliči v ponedeljek, že zato da boš mirna. Najbrž bo rekla, da ni nič.... Po moje, če si zdaj čist ok, da ne bruhaš in se ne počutiš slabo, popij ali pojej velik vitaminov. Najbolje je na tešče spiti en kozarec sveže ožetih pomarančk, limon, grejfruta..... To ti ne more škoditi, ti bo pa vrnilo energijo in vitamin.... pa ne samo tebi!!! Tudi pikici! Brez skrbi vse bo ok. Zolika, mislim, da nisi dobro prebrala.... To kar si napisala je za prijavo tistih, ki so ravnokar postali starši. To bo nova akcija v letu 2008. To pa ti itak še nisi. Zaenkrat pride za nas tole v poštev, kjer imamo popuste na nosečniške izdelke, ne na izdelke za dojenčke.... To je za nosečke....preberi še enkrat. Kako se prijavite? -Prijavnice poiščite v prodajalnah dm po Sloveniji. -V program se lahko prijavijo vse bodoče mamice, katerih nosečniško stanje je zavedeno v letu 2007. -Prijava je mogoča ob predložitvi materinske knjižice v prodajalni dm oz.posredovanju kopije strani imetnice materinske knjižice skupaj s prijavnico na naslov dm-a. Drugače pa se bom najbrž ravno jutri videla z eno od poslovodij v DMu in lahko točno vprašam, če bo nova akcija tudi 2008. Mislim pa da sigurno bo, ker lani ko sem bila jaz je bilo isto....Sicer se ni dobro izteklo, ampak akcija je bila enaka. No, upam, da nisem preveč zakomplicirala. V glavnem zdaj se gremo prijaviti z materinsko knjižico.
|