barby78
|
Morgen aprilčice! komaj mi je uspelo,da sem prebrala teh nekaj strani,ker zdaj pa res že nekaj časa nisem bila na RR.hvala bogu,da gre z našo prenovo že proti koncu,ker sem že resnično utrujena.dragi pa tudi,najprej v službi,pol pa še doma.bomo pa pol samo lenarili.v glavnem da bo zrihtano vse do prihoda našega novega družinskega člana. moram pozdraviti vse,ki ste se nam na novo pridružile in potolažiti tiste,ki ste v skrbeh,da je.oz.bi lahko kaj šlo narobe.manj boste mislile na to, boljše bo. aja,glede sexa-moram povedat,da je meni moja G svetovala,da zaradi polipa(zaradi njega sem imela rahel,rjav izcedek),raje ne bi.in sva se z dragim do nedavno tega držala.pred parimi dnevi,pa je zaradi silne želje prišlo tudi do tega(čeprav,se tudi drugače zadovoljiva).sicer sem takoj po sexu imela izcedek,pol pa sploh nič več.in tudi zdaj ga ni.prej sem ga opazila vedno ko sem šla na wc.saj nama je pol bilo malce žal,ker naju je skrbelo,če bi lahko bilo kaj narobe.ampak mislim,da nima kaj bit.me pa kar razganja,ker smo to prej delali res redno. drugače pa me nič kaj ne muči,razen utrujenosti.kolikor se pa ne zmatram sama,me pa še popoldan moj dragi sine.res je pravi cukerček.me kar malo moti,ker se sploh ne pusti več cartat.ja,on je zdaj že velik fant,saj bo kmalu dopolnil 7 let.ampak jaz ga še vedno rada malce požulim in polubčkam.on se pa tako jezi.ja kaj čemo.saj bomo kmalu lahko spet žulili.vsi že komaj čakamo. čuvajte sebe in vaše pikice.lp vsem pa-pa P.S.aja,me zanima če vas je večina iz okolice LJ al je tud kaka štajerka gor?jaz sem iz okolice sl.bistrice in me zanima,če imam kakšno RR-jevko tu v bližini? zdaj pa res adijo grem kuhat in še kaj postorit.