tosja
|
punce hvala vam, res ste zlate... Včeraj je bil res hud dan... proti večeru so se misli zbistrile, z sva se veliko pogovarjala, dala iz sebe vse kar čutiva, pa je bil včeraj deležen še posebej dolgega "tretmaja" Začela sem pisati tudi dnevnik, kjer dam iz sebe vsa svoja čustva... pa lepo novico je moral včeraj sam povedat tašči, tastu in svakinji Naš scenarij sicer ni bil tak, a drugače ni šlo. Bilo je velikoo smeha, solz sreče - jaz sem jih bila deležna po telefonu Pač sva izkoristila, da sva povedala, da se selimo trije!!! Našemu malemu pa čuvamo posebno mestu v srčku. Res smo izvedeli pozno - mi je G rekla, da ga je tudi ona čist slučajno našla Velik pa je 6 mm, tako da je prve tedne vsekakor bil živ. Sem imela UZ v 5t6d, pa 7t2d, pa 8t1d Sem včeraj že popljuvala to naše zdravstvo, tak da več ne mislim... Moj mali pikolino pa se bo sam izluščil, tako da bom občasno imela izcedek. Danes ga več nimam. Imam pa v torek NS z zgodnjo morfologijo, tako da do takrat počivam, pol pa bom videla kaj bodo rekli! Jo@n - te bom dala na skupen seznam, morda še zaupač, kje boš rodila... Ostalih pa brez privolitev NE bom dala - veliko je takih, ki so se oglasile samo enkrat...pa ne bi rada, da me kdo popljuva, pa bi se mogla pol izbrisat. Marsikaj se dogaja tukaj na RR- smo pač zbrani različni ljudje... Tako da, tista ki reče "tosja na seznam!" bo tam pristala! Mislim, da je včeraj imela matejka.. NS - pa se ni oglasila, še katera???