Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: merjenje NO v izdihanem zraku - izvid 28.7.2007 0:36:45
|
|
|
|
lelaval
|
Kaj pa se s to oznako sploh meri? Moja starejša otroka sta oba astmatika in sem šla sedaj gledat ambulantne kartone, pa najdem vse druge oznake, le te ne. Hčera hodi vsake 3 mesece, sin pa na 6 mesecev na spiromerijo, pa še metaholinske teste opravijo. Mi pa zdravnik vedno takoj na pregledu (po opravljenih testih) vse pove in obrazloži, kaj je v mejah normale, kaj ne in kako ta odstopanja vplivajo na otroka. Če je pri tvojem otroku nekaj močno zvišano, bi moral takoj začet s kakšno terapijo, oziroma inhalatorji (oz. diskusi). Držim pesti, da bo vse vedu. Glede vrtca pa ti svetujem - ne misli na najslabše, ker potem bo res do tega prišlo.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?