|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Potrebujem pomoc!
21.10.2007 17:16:58   
mihi78
nanaa, če bo vse vredu, ne potrebuješ niti en teden staleža. Drugo je seveda, če si moraš malo še spočiti živčke. Jaz sem imela poseg na ponedeljek, v četrtek pa kar na šiht. Ni bilo sile. Drugače pa zdaj od maja poslušamo postati user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Potrebujem pomoc!
22.10.2007 11:21:39   
nanaa
Mihi78 koliko časa pa si krvavela? Jaz naslednji dan še malo po tem pa nič, danes po 3 dnevu po posegu pa sem zopet krvavela  sicer bolj malo. To je verejtno normalno,ne?

Mihi 78 držim pesti zate, da čimpreje zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Potrebujem pomoc!
22.10.2007 20:55:54   
lindy
Jest sem tud po posegu krvavela bolj mal ene tri dni, tko da to je cist normalno, no punce zdej pa veselo na delo in, da cimprej zagledamo svoje pluske!user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Potrebujem pomoc!
23.10.2007 9:08:08   
nanaa
oo Lindy živjouser posted image ,

naju je pa isti G.operiral. Jaz po operaciji sem zelo malo krvavela, sedaj tretji dan pa zopet malo in me je že skrbelo, samo verjetno se mora vse umirit.
Vedva kdaj gresta v akcijo?
Men je rekel da je fajn ene dva'tri mesce počakat, če se pa prej zgodi, da pa tut ni nič narobe.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Potrebujem pomoc!
23.10.2007 13:59:48   
pinkec
Ojla, punce -

mene pa zanima, kako se pregrada vidi na UZ, v primeru, da se vidi? Danes sem imela prvi UZ v ambulanti za neplodnost in mi je zdravnik sicer rekel, da je vse v redu, potem pa je gledal neko tako črtico, pa ni nič rekel. Sicer dobim izvide domov, ampak me vseeno zanima, če ima katera odgovor na moje vprašanje.

papa

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Potrebujem pomoc!
23.10.2007 15:10:13   
nanaa
Pinkec  nimam pojma kako se vid, meni je nekar razlagal, ko sem šla prvič na pregled vedar ssem bila še čisto v šoku tako, da si sploh nisem nič zapomnila. Jaz sem šla potem samo na pregled histeroskopije in so tam potrdili pregrado 5 milimetrov veliko. In ker sem imela že en splav so mi jo sedaj v petek odstranili.

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Potrebujem pomoc!
23.10.2007 15:17:09   
lindy
ja nanna midva sva pocakala sam eno menstr. in sva ze v akciji tko da upam, da bo!user posted image
Moja g. mi je dala slikco s pregrado sam jest tud nc nisem vidla!user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Potrebujem pomoc!
30.10.2007 11:32:15   
Anonimen
Jaz pa sem danes dobila že 2.user posted image  po abraziji. In spet na 28.dan, ma točna kot urca, nimam kaj rečt.
In sem že takoj danes poklicala na ginekološko kliniko v Lj. za UZ maternice zaradi pregrade (dobila sem napotnico od svojega G, imam srčasto maternico in sum na malo pregrado) in dobila datum 21.11.2007 ob 12h pri prof.Tomaževiču. Tko da bom takrat vedla kako naprej, ali bo potrebna operacija ali pa se podamo v nove boje. Po eni strani si kar želim da bi mi pregrado potrdil in mi to odstranili, da bom vsaj v drugi nosečnosti mirna, ker drugače bom na trnih do konca. Ampak kaj čmo.

Bi mela pa še eno vprašanje če morda katera ve. Dobila sem pregled 23.dan ciklusa, cikluse pa imam na 28.dni. Sestra na kliniki mi je rekla da se pregrada najbolj ugotavlja v drugi polovici ciklusa, ko je sluznica najbolj odebeljena. Ali morda katera kaj ve o tem, da ne bo takra prepozno? Hvala.

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Potrebujem pomoc!
30.10.2007 13:41:13   
KETYY
Tudi meni so rekli, da je pregrada najbolje vidna v drugi polovici ciklusa. Na pregledu pri specialistu sem bila 4 dni pred M. G. je pregrado potrdil in mi dal napotnico za histeroskopsko op.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Potrebujem pomoc!
30.10.2007 13:59:09   
Anonimen
KETYY ful ti hvala za ta odgovor, si mi vse povedala...tudi sama imam pregled 5dni pred M in komaj čakam ta dan, da vsaj vidim na čem sem.

Še enkirat hvala.
Vesna

(odgovor članu KETYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Potrebujem pomoc!
30.10.2007 14:26:10   
KETYY
Vesna, če te bo poslal na operacijo, se kar čim prej prijavi v čakalno. Meni je rekla sestra naj počakam na M. ter potem pokličem. Konec septembra sem poklicala, dobila številko za čakalno vrsto, čez 14 dni imam pa že op. Torej bom skupno čakala nekako mesec in pol. No ja, čeprav vse skupaj od abrazije bo pa minilo kar dobre pol leta ... najprej pregled pri mojem G., potem sem spet čakala na specialista, ...
G. mi je dal tudi recept za tabletke, za vsak slučaj, ker imam neredno M. in da ne bi prišla na poseg, potem pa ne bi dobro videl kje "odrezati" (debelina sluznice in to).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Potrebujem pomoc!
30.10.2007 15:20:33   
Anonimen
Ketyy no vsaj na operacijo ne boš dolgo čakala...meni je rekla da v primeru operacije se čaka 2-4 mesece, čisto odvisno, lahko tudi prej...je rekla da so se zlo poštimalli kar se čakalnih vrst tiče...no sej zdej bom počakala da ta pregled pri Tomaževiču, potem pa če dobim napotnica za poseg se takoj vpišem v čakalno vrsto.
Jaz sem imela abrazijo 06.09.2007 in zdej sem morala počakat 2user posted image  predno grem k specialistu, ker se mora menda zdaj še maternica sščistiti od posega in glede na to kolk res lije iz mene, jim gre kar verjeti. Drugače pa imam jaz zlo zlo urejene user posted image  in to na 28.dni, tudi sedaj po abraziji sem jo dobila obakrat na točno 28.dan, tko da upam da pri meni ne bo problem kar se ciklusov tiče.
Ti pa le pridno jemlji KT da boš lepo urejeno prišla na poseg in da bo ja vse superca. Ma samo da nas pošlihtajo a ne.

Pa si na poseg naročena v Ljubljani?

(odgovor članu KETYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Potrebujem pomoc!
5.11.2007 12:59:23   
KETYY
ja, v Lj imam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Potrebujem pomoc!
5.11.2007 13:03:43   
KETYY
Meni so tudi, ko sem hodila po abraziji na preglede na gin. oddelek na urgenci, rekli, da naj se prijavim pri dr. Tomaževiču. Potem me je pa moj g. napotil k dr. Drobniču. Zaenkrat sem zadovoljna ...

Lp, K.

(odgovor članu KETYY)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Potrebujem pomoc!
6.11.2007 11:51:47   
rokapi
Mene je operiral dr. Tomaževič. Po posegu sem precej krvavela in bila slabotna. Se je mal zakompliciralo. Na bolniški sem ostala 4 tedne, dokler se stanje ni umirilo. Pa prva menstruacija po tem je bila tudi hudo močna, kaj takega še nisem videla.

(odgovor članu KETYY)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Potrebujem pomoc!
7.11.2007 12:07:07   
zegi
Včeraj sem bila na HSC pregledu pri prof.Bokal,dobila sem kontr.tabletke katere začnem jemati prvi dan M in potem moram poklicati na ginekološko za datum..zanima me če katera ve ali se histeroskopska operacija vedno opravi s splošno narkozo(tako da te uspavajo in da se nič ne zavedaš) oz. tudi z lokalno?????in še nekaj me zanima če dobiš eno tabelo kontr.tabletk za porabit pomeni da si kmalu na vrsti al kako že??

Lp dan vsem skupaj

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Potrebujem pomoc!
7.11.2007 14:40:36   
simonca01
zegi

ni cisto tako, najprej poklices na GK, da dobis datum (1 dan M) in sele nato zacnes jemati tablete.

(odgovor članu zegi)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Potrebujem pomoc!
8.11.2007 9:06:21   
KETYY
Verjetno ti je sestra rekela, da ko dobiš M pokličeš in se naročiš?! Vsaj meni je bilo tako rečeno. Ne pa da takoj začneš tudi jest tablete, saj ne veš, kdaj boš dobila datum za operacijo.

V bistvu pa je tako, da poklišeč tja, poveš, kdaj si imela zadnjo M, sestra te vpiše v vrsto - dobiš številko ter ti pove, kdaj spet pokliči. Jaz sem 1. klicala ravno nekaj dni pred M, tako da mi je rekla, da ko dobim naslednjo pokličem in pričnem jemati tablete. Takrat pa potem dobiš datum za operacijo, ki pa je v obdobju 21 dni, kolikor imaš tablet. Jaz sem takrat dobila datum za čez 14 dni.

Pomojem lahko računaš na operacijo po novem letu, če boš imela srečo pa v decembru ... saj veš, prazniki so še vmes!

(odgovor članu zegi)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Potrebujem pomoc!
8.11.2007 11:08:48   
zegi
Potem sem pa napačno razumela sestro,mislim da je rekla da ko dobim M da pokličem in začnem jesti tabletke tko da ne vem..pa še enkrat sem vprašala če začnem jemati tabl. isti dan ko dobim in je rekla da ja če jo bom dobila v novembru ali v decembru..tako da sem kr zmedena

lp

(odgovor članu KETYY)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Potrebujem pomoc!
8.11.2007 11:16:18   
KETYY
najbolje, da pokličeš na tel, ki so ti jo dali. So prijazne sestre in vse razložijo.

(odgovor članu zegi)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Potrebujem pomoc!
8.11.2007 11:53:16   
zegi
Ketty

Hvala bom poklicala..
Kdaj si pa dobila datum za hister.operacijo pregrade??Nam boš povedala svoje izkušnje ko bo vse za tabo??

(odgovor članu KETYY)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Potrebujem pomoc!
8.11.2007 12:01:20   
zegi
Ketty nekaj sem zasledila da si pisala o eni zap. št. da jo dobiš,jest jo mam že..ma ja najboljš da pokličem - oprosti ker te obremenjujem

(odgovor članu zegi)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Potrebujem pomoc!
8.11.2007 14:20:30   
KETYY
pa saj če pa že imaš številko, potem pa itak ni panike, jaz sem mislila, da je še nimaš. Potem si pa že v čakalni vrsti!
Potem je pa prav, kot si napisala.
Ko dobiš M, takoj pokličeš za datum in začneš jemati tabletke. Odvisno je samo, ali ti je rekla že za naslednjo M ... to je vse odvisno od gužve, kakšno imajo.


(odgovor članu zegi)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Potrebujem pomoc!
22.11.2007 11:20:11   
Anonimen
No pa imam tudi jaz histeroskopsko operacijo in sicer v začetku januarja, morm pri decembrski user posted image  poklicat in že začet jemat Stedirile za tanjšanje sluznice in nato dobim točen datum, menda okoli 10.januarja.....ker imajo od 22.12. do 07.01.2008 zaprto. Operiral me bo prof.Tomaževič.
komaj čakam da damo še to skozi potem pa v nove boje.

(odgovor članu KETYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Potrebujem pomoc!
22.11.2007 12:40:37   
zegi
Živjo

Ja jest sm klicala in sem dobila datum 6.12.2007-se moram javit v porodnišnici in mislim da mi prvo nardijo preiskave in naslednji dan bom imela histeroskopsko op. če ne bo kaj vmes prišlo..pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?