polma
|
Jutro vsem !!!! No, danes sem prišla malo k sebi, p vam bom res napisala znake, kot me sprašuje čbela. Zanimivo je to, da sem pravzaprav -če pogledam nazaj- blazno čutila zanositev. Takoj naslednji dan po možni oploditvi (na najbolj boleči dan O, ko so mi jajčniki plesali 300/h) sem začutila naslednje znake: -HUDA LAKOTA (res, nenormalna-ne kot pri pms, ampak tko močna kot bi bla kompletno brez zalog, tresla sem se po celem telesu, take laakote še nisem doživela, pa sem precej požrešna) -BOLEČE PRSI ( še 10 dno po O so me bolele-tako še ni bilo nikoli ) -NAPIHNJEN TREBUH (dejansko si od O dalje ne morem več zapeti najljubših hlač, v pasu so mi opreozke ) -ČUDEN OKUS ( misel na nekaj mojih najljubših hran mi je bila ogabna, na rdečo peso naprimer, kave pa lahko spijem v potokih ) No, zdaj pred M pa so me spet začele bolet prsi in trebuh, kot da prihaja M. Križ me boji in zvija me, ampak sem prebrala da imajo te težave tudi druge punce, tako da me zaenkrat še ne skrbi. Mogoče je to zaradi let? Imam celo slabosti-ampak niso jutranje, pa niso za bruhat, ampak mi je malo slabo recimo zdajle, pa ko sem se peljala v avtu. Imam večje bradavice in težke, boleče prsi, kava pa mi še vedno noro paše.... Moram klicat zdravnika, a ne? In se prijavit na prvi pregled! Kaj je še novega, nekaj rezultatov še čakamo...
|