Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

od enega foruma na druzga... 

no, sej pravjo da če med nosečnostjo eno pivce malo na svete čase spiješ da ni nič narobe da je še celo dobro za ledvice, ene pa pravjo da je boljše če vsake tolko 1 dc rdečega vina spiješ za kri...

! 
  Odkar sta se fotr in mat ločila, je fotr tok nesramen do mene da je joj. včeri me je zapru ven iz hiše, ker je zamenu ključavnice in ne morem več v lastno, rojstno bajto. Čist se mu je 
  zmešal. Pa še 
  ni, ker dela v mb, jaz pa take stvari sama preživljam. Sej je mami v oporo, sam to ni isto. Komi čakam, da bo pršu v nedeljo.  
   ! Pa upam, da ga bo kmalu pamet srečala ....  

! In  

, ker sedaj bi bil pa že res čas! 

za srečo, da 
  prišel in te pocrkljal tako kot si zaslužiš (to si pa zeloooo, saj veš)...Ja imel danes zjutraj spet kaj ritem zmešan?
 ! 
 . 
 ! 
  Sej je vse o.k, ampak jasn mi pa ni kok nas nizi vzela zraven?!

cel popoldan spal, valda da je pol ponoč ga sral pa telovadu 
 ... jst pa že komej gledala... in on ve s čim lahk on mene prpravi do nespanja.... sam pol je pa un zaspal, jst pa nisem mogla... so mogoč