|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 9:17:33   
Colt
V redu, Patrikova mami je začela razmišljat in to me ZELO veseli. Seveda bo mnogo Soče še preteklo, tu so potrebna leta...ampak če mene vprašate je čista zmaga že to, da punca oziroma ODRASLA ŽENSKA začenja sprejemati tudi drugačen pogled kot ga je do sedaj. To je super.

Je pa nekaj, Patrikova....jaz ti verjamem da rasteš, zoriš in postajaš to kar pišeš...morala pa boš vsak dan, vsako minuto to DOKAZOVATI predvsem sebi in Patriku. Poti nazaj ni, je samo pot naprej, pot ki bo tebi in Patriku dala tisto kar si zaslužita. Veliko modrih in premišljenih odločitev ti želim user posted image user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 9:18:56   
Anonimen
Jaz ti še vedno user posted image , ker si se odločila za svojega otroka in zase.

Se sicer strinjam z določenimi, tudi sama sem ti že v nosečnosti svetovala da končaj to vezo...ampak to trenutno ni pomembno. Kar je bilo je bilo. Na tebi je da sinu in sebi omogočiš lepšo prihodnost. In nikoli....nikoli si ne dovoli da ti kdo reče da si si udarce zaslužila. Je ni stvari na svetu, ki jo lahko narediš da si zaslužiš da te nekdo tako poniža in udari. Je ni stvari. Lahko gobcaš, si sitna, zmešana....pa še vedno ni razloga za udarce. Zrel in normalen moški oz. ženska se bo v takih trenutkih umaknila in ne udarila. Tepejo strahopetci, moški se umakne. Vsaj moški ki si zasluži da mu tako rečemo. Udarec ni znak njegove premoči nad tabo ampak njegove šibkosti in nezmožnosti reševati konflikte na normalen način.

Sedaj je otrok na svetu. Zaželjen. Ljubljen. Tvoje delo je da mu omogočiš normalno življenje. On je trenutno tvoja prva briga.
Zato izklopi telefon, povej staršem kaj se dogaja. Naj oče posreduje če pride spet do groženj. Pokažite mu da držite skupaj.
In umiri se. Pozabi na stvari ki se dogajajo in se posveti otroku. Ko boš toliko umirjena pa se odpravi na socialno. Povej kaj se je zgodilo, za grožnje, udarce... Vloži zahtevek za preživnino, za otroški dodatek, prijavi se kot samohranilka, zaprosi za socialno če je še nimaš....in pokliči na telefon, ki ti ga je ena že napisala. Tam ti bodo vse lepo razložili in ti poizkušali pomagati. Bodi močna zase in za sina.

user posted image

Sem šele sedaj prebrala da še vedno upaš da pride nazajuser posted image
Spusti se na realna tla, lepo prosim...če ne zase....za sina. Sama si napisala kako je isti kot oče....saj ne želiš svojemu sinu isto ne? Sin je prvi. Tvoja čustva so trenutno še sveža. Upaš....čeprav verjamem da si toliko pametna da ne verjameš....ampak upaš. Mogoče bo kdaj bolje....ampak težko. Sam se ne bo spremenil. Je pregloboko v njemu nasilje. In slej ko prej bo spet prišlo na površje. In takrat poskrbi da tvojega sina in tebe ne bo v bližini ampak bosta daleč stran. Bodi močna. In pozabi sanje o srečni družinici z njim. Ker se ne bodo uresničile. Vsaj ne dolgoročno.
Sama imam partnerja ki je imel nasilnega očeta. On ni niti malo nasilen. V bistvu je najbolj mil človek pod soncem. Otroštva pa ne bo pozabil. Nikoli. Ne dovoli da bo tudi tvoj sin te en dan spraševal zakaj si dovolila da je imel uničeno otroštvo.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 31.7.2007 9:24:12 >

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 9:24:39   
Anonimen
Londončanka, službo jaz imam zagotovljeno, da začnem delati po porodniški, tako, da srce nič se ne bati.

Pa glede papirjov, danes sem jih hotla iti urediti, baje ne delajo, tako, da grem jutri.. Še enkrat: nič se ne bat..

Čeprav še nisem tako pomirjena, vem, kje imam glavo in vem, kaj moram storiti user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 9:29:20   
Taula
Čeprav še nisem tako pomirjena, vem, kje imam glavo in vem, kaj moram storiti


user posted image user posted image Lepo da si malo bolje.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 9:38:03   
Anonimen
Mogoče bova kdaj z bivšim skupaj, mogoče ne
IZVIRNO SPOROČILO: Patrickova_Mami

NE ne bosta z bivšim skupaj ! Zakaj ne? Aha, saj res PRETEPAL TE JE, ne mara sina (tvoje besede), neresen, igrice....... to imej vsak trrenutek v glavi, čim te zanese v sanjarije o srečni družinici.
Zdrži, Patrickova mama...


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 10:49:52   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrickova_Mami
Glej, Viv, ne obsojaj me kar tako, če ne poznaš celotne zgodbe, lepo prosim.. Prav rada bi zamenjala za en dan s teboj, da ti vidiš, kako sem imela..


So situacije v zivljenju, ki si jih ne moremo izbirati, so pa tudi take, ki si jih ustvarimo sami in samo nasa izbira je, kako bomo imeli.

Sicer pa, a sem morda jaz kriva, da mi je lagal, da si ga tak obupno želi, da sem sprejela, da začneva na tem? Pa mislim, daj lepo te prosim!


Ce ze sprasujes, ja, mislim, da si ti kriva, da ti je lagal. Sama si napisala kako si si mocno in nezadrzno zelela otroka. In ti si zelis in zacnes pritiskat. In kot se pri nezrelih osebah zgodi, popusti pod pritiskom. Zeli da bi bilo vse super in vse ok, ti izvajas pritisk in slikas idealno sliko mlade druzinice z otrokom. Ugodi ti na nacin, da se sam sprejme tvojo zeljo in jo proicira kot svojo. Sicer, da bi "si ga tak obupno želi, da sem sprejela, da začneva na tem?" se mi ne zdi prav realno. Tako mocna zelja pri tebi kot jo opisujes v drugih postih in sedaj navedeno racionalno sprejemanje njegove zelje, ne gresta skupaj. Na kratko bi lahko rekli, da si komaj cakala da pokaze interes, da zagrabis, saj se gre o izpolnitvi tvoje "opsesivne" zelje.
Problem z zeljami je, da se vcasih izpolnijo. Tvoja zelja je izpolnjena, vendar je prinesla tudi posledice, ki jih ne mores spregledati, ki jih ne mores izniciti. Imas otroka, vendar nimas idealne mlade druzinice. Oce otroka ne zdrzi vec podrejanje tvojim zeljam. Povsem verjetno, da se cuti ujeto in je posledicno zbezal.

Verjamem, da ima on otroka rad, ampak na svoj način, tako kot je rekla ena.. In, ne želim, da izpade prasec, pač pa povem resnico, kako je na stvari.. In prokleto dobro vem že od vsega začetka, da otroci niso igračke!!!


Odlocitev za otroka zaradi tega ker verjames, da te bo osrecil, da bo izpolnil tvoje zivljenje, ali da bo izboljsal odnos med partnerjema je odlocitev zaradi napacnih vzgibov. Otrok ni dodatna vez, ki te prisili, da si razumen. Ker ce bi bilo to res, bi bil torej otrok »ucitelj zrelosti in odraslosti«, produkt razuma in hkrati razlog za razum. Zal se zdalec ni tako, sicer ne bi kar naprej poslušali o starsih, ki zanemarjajo svoje otroke, o nasilju v druzinah..... Tako tudi med tabo in otrokovim ocetom otrok ni "prinesel" razuma, temvec pritisk, breme in instinktivno bezanje pred obremenjujoco situacijo. S tem ne mislim samo na njega, temvec tudi na tebe, ker ti tudi sama na nek svoj nacin bezis od situ0acije, ki si jo imela. Kot bi bila z nekom, da dobis dijamantno ogrlico in naganjas daj mi jo, daj mi jo, daj mi jo.... ko jo dobis, se spomnis vzrokov zakaj ti ta veza ne ustreza. Hitro pa tudi ugotovis, da je dijamntna ogrlica tezka, vcasih pretezka za nosit.

Drzi pa tudi, da imas najlepso ogrlico na svetu. Z najlepsimi dijamanti. Sedaj je tvoje, da se potrudis ne ponavljati napak, da se potrudis, da se bodo dijamanti vedno svetili v svoji najlepsi luci.

< Sporočilo je popravil Misek -- 31.7.2007 10:55:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 11:30:26   
Anonimen
Jaz imam občutek, da niti približno ne veš, kaj govoriš in delaš. Da si ogledaš vse tvoje odgovore v tej temi, v vsaki govoriš nekaj drugega. besede pa spreminjaš, kako se ti pač zdi.

Daleč od tega, da verjamem v tvojo 'zrelost' in nedolznost.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 11:58:27   
helloKitty
Jst verjamem da se sedaj prebijaš čez težke čase in pomembno je,  da ne popustiš pritiskom in da ostaneš močna zase in za svojega otroka. user posted image
Nekje sm prebrala, da si imela zelo močno željo po otroku, zakaj nisi mogla mal počakat, če si vedla kakšen je (tvoj fant), kako se obnaša do tebe? A si mislna da se bo potem kr čez noč spremenu? Praviš, da je bil otrok načrtovan. Zakaj nisi počakala vsaj tolk, da končaš srednjo šolo? No sej si napisala, da imaš zagotovljeno službo, sam izobrazba ti vseen da eno stabilnost. Jst te nič ne obsojam, ne me narobe razumet, to so samo vprašanja katera so mi takoj padla na pamet, glede na to, da sem minimalno starejša od tebe.
user posted image  zate in za Patricka user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 12:55:04   
Anonimen
Ne, ona je imela zelo močno željo po otroku, on si ga ni želel, pa sta ga potem naredila zato, da sta ustregla njeni želji. Se mi ne da it nazaj gledat, pa citirat, ker niti ne znam dobro.

Gorazdova, to, da ti je težko, verjamem, samo na to,da ti bo težko, je treba misliti prej. Verjetno si vedela, da z "moškim", ki pretepa "žensko", ki nima razčiščenih osnovnih pojmov o življenju, ne bo moč živeti. In kljub temu, da si vedela, si rinila z glavo skoz zid. Zdaj imaš tu posledice. Kot "zrela" ženska, o kateri non stop govoriš, jih sprejmi, sooči se z njimi, nehaj cmizdrit, za par dni ugasni GSm, ne misli na svojega "možakarja", ker tega ni vreden, bi ti rekla, da odklopi tudi RR, samo si ne upam, ker je bogokletno. Stisni k sebi svojeg otroka in se posveti NJEMU. ON te zdaj potrebuje, ne dec, tudi nam ne rabiš razlagati vsakega posta posebej, ker vzame veliko časa, namesto da še ob polnoči visiš na RR-ju, pojdi spat, pomiri sebe in pomiri svojega otroka. Obrni se na starše, na sestro, tu si dobila ogromno nasvetov, ne razgaljaj svojega življenja "neznacem" in "nevoščljivcem" na netu, skratka, obnašaj se, kot se spodobi za eno mamo.

Nisi edina, ki je ostala sama z otrokom, pa od nobene ni bilo toliko čtiva na RR.

Amen.

(odgovor članu helloKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 12:59:29   
srki
Se strinjam z al bino. Res rabiš malo "miru", čeprav ti je verjetno lažje, da se nam izpoveš.

Anonimna, verjetno je ženska še malo "zmedena" (ne to za hudo vzet, mami od Patrikauser posted image ).

Veš, nismo vsi tako samozavestni in včasih res rabimo eno orng po buči, da se "streznimo".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 13:42:17   
Tonchka
Evo Al bina user posted image user posted image user posted image user posted image , se strinjam s tabo 100 %.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 13:52:12   
Anonimen
Mene je samo enkrat zalimal, pa sem vedela zakaj. Nabiralo se je pa dlje časa.
In ne razumet, da podpiram nasilje, nasprotno.
Gorazdova, upam, da boš vsaj malo poslušala nasvete vseh nas, ker ti vsi želimo samo dobro.
Je pa tudi res, da veliko stvari od tebe ne vemo, kolikor nam jih sproti napišeš.

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 13:57:02   
Anonimen
Al bina, če smem se podpisat in dodat na amen samo še user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 13:59:29   
lemavrica
Lohka bi se nabiralo ne vem koliko časa al pa samo en dan, s nasiljem se ne da nič rešit. In ne razumem kako lahko nekatere še vedno zagovarjate svoje "moške" po tem ko vas udarijo al 1x al pa 100X.
Za tepež ni opravičila.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 14:14:10   
Anonimen
Poznam kar nekaj žensk, ki živijo z nasilnim partnerjem, nekateri so celo alkoholiki.Nekaj jih je tudi tukaj gor.
Veste, včasih so se mi takšne ženske smilile, saj ni bilo toliko možnosti, da bi ti kdo pomagal in ni bilo varnih hiš.Zdaj pa, ko vidim, da ženska nič ne naredi zato, da bi rešila sebe in otroke pred nasiljem čutim do takšne ženske neke vrste prezir, ker po mojem mišljenju takšna ženska ni sposobna ljubiti svoje otroke, ker če bi jih, ne bi tega dovolila.Enostavno jih ne razumem, zakaj ne ukrepajo.Zmeraj najdejo izgovore, celo ščitijo takšnega partnerja in nikomur ne priznajo, kaj z njimi delajo.Bolno do konca.
Enkrat sem živela v takšni zvezi, ki sem jo prekinila, brez pomoči drugih in se znašla sama.Če bi se mi to slučajno še enkrat zgodilo, bi šla iz takšnega pekla, pa tudi če živim v ne vem kakšni luknji.Nisem še v Sloveniji videla, da ne bi pomagali materi in otrokom, da se rešijo nasilja, zato je vsak izgovor odveč.
STRAN OD NASILJA!!!!!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 14:49:28   
piščanc
poleg tega, da se strinjam z al bino, bi dodala še to, da si si skuhala zelo vročo juho in sedaj jo je treba pojesti.

partner je oče otroka in hočeš nočeš boš morala to sprejeti. brez norenja in včasih bo tud on imel kaj prav. in čeprav ti to ne paše, boš otroka morala deliti z njim in tudi njegovo mamo. joj bo to še odisejada. ja laže je iti narazen in se skregati, kot pa pogledati resnici v oči

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 15:48:35   
Maleal
Malo sem preletela zdaj to klobaso.user posted image Vsaka zgodba ima dve plati,zanimivo bi bilo še slišat Gorazdovo.Najprej glede tebe,ki trdiš,da si zrela za otroka?Ti nimaš pojma kaj je zrelo?Kot prvo,če nimaš šole ,kako vaju boš preživljala?Kot drugo,čemu si ponosna kot petelin na gnoju,da user posted image  nebi privoščla preživnine,ki mu pripada?Kot tretje,ne vem kako še imaš cele dneve čas viset na RR-u  poleg user posted image ,medtem,ko še osnovnih stvari (roj.list,zdravstvena,csd) nisi uspela porihtat?Ne govorit,da je krivda le partnerjeva,saj dobro vem kaka si bila v nosečnosti,da ti nihče ni smel ničesar rečt in si že popizuser posted image ,zato predvidevam,da je bilo doma isto.Res je,da te ni imel pravice tepst,to je res nizki udarec,posebno če se še upa spravit na nosečnico.A  je začel roko polagat,ko si bila user posted image ,prej pa ne?Jaz bi rekla,da se je to zgodilo že prej,če se je res ne vem kako si s takim kretenom načrtovala družino?user posted image Si mislila,da ga bo otrok spremenil?Poleg tega sem razbrala,da tudi on nima službe,ja kako bi pa potem živeli?user posted image
Glede tega ,da se ti  ponočiuser posted image  joče,ja kaj pa si pričakovala?Da bo jedel in spal,ti boš pa lahko na računalniku visela,ti se sploh ne zavedaš,da se ti življenje z otrokovim rojstvom spremeni in se je treba marsičemu odpovedat.Če bi bila zrela kot praviš bi se tega zavedala.Če še ne veš ,user posted image  čuti tvoj jok in bolečine,zato se malo k sebi vzami in se posveti otroku,pozabi pa na računalnik,mobitel in bivšega.saj se nikoli ne bo spremenil.Veš,volk okolje menja,dlake pa ne.Pa srečno.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 15:55:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ljubim ga zelo, tako si želim biti z njim


A še nisi dovolj udarcev dobila?Res si zrela ja-za psihiatra.

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 15:56:38   
Anonimen
Gorazdova, upam, da si prišla do spoznanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 16:28:15   
NevenkaP
Nisem imela namena komentirat, ker rahlo sumim, da boste čet par dni spet "srečna" družina. V tvoje in otrokovo dobro upam, da se motim. Ne bom na dolgo razpredala, se pa do pike strinjam s tem, kar je napisala Al bina.
Ni kaj dodati. Do zrelosti ti pa manjka še o la la dosti. Dokazuješ z vsakim postom znova.
Kakorkoli že, že zaradi otročka ti želim, da boš naredila tako, kot je prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 17:50:02   
Strawberrie Cherrie
Včasih mi je prav žal, da ne znam napisati to tako, kot ti Al bina ... in pa MarcelAlina - obe ste odrasli, pametni ženski, verjetno sta dali dosti v življenju skozi in jima lahko ob prebiranjo tehle odgovorov samo user posted image user posted image user posted image

Upam, draga bivšaGorazdova, da bosta tudi tebi segli do srca.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 18:20:51   
Serendipity
Tu se je pa kar razvenela debata, ni kaj. Saj nam je lahko dajati vsakršne nasvete. Koliko so vredni ve pa presoditi patrickova_mami najbolje.
Jaz vem samo to, da prvi udarec s strani partnerja bi pomenil konec. Za pretepanje ni opravičila. Ma za kakršnokoli obliko nasilja - psihično ali fizično NI opravičila.

Mogoče ti tile verzi kaj povedo - meni so kar pasali na to temo:


For every last bruise you gave me
For every time I sat in tears
For the million ways you hurt me
I just wanna tell you this
You broke my world, made me strong
Thank you
Messed up my dreams, made me strong
Thank you

 
By Jamelia, Thank You


(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 18:30:36   
Anonimen
MarcelAlina zelo dobro napisano. Mislim, da ni več kaj dodati.

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 18:59:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poznam kar nekaj žensk, ki živijo z nasilnim partnerjem, nekateri so celo alkoholiki.Nekaj jih je tudi tukaj gor.
Veste, včasih so se mi takšne ženske smilile, saj ni bilo toliko možnosti, da bi ti kdo pomagal in ni bilo varnih hiš.Zdaj pa, ko vidim, da ženska nič ne naredi zato, da bi rešila sebe in otroke pred nasiljem čutim do takšne ženske neke vrste prezir, ker po mojem mišljenju takšna ženska ni sposobna ljubiti svoje otroke, ker če bi jih, ne bi tega dovolila.Enostavno jih ne razumem, zakaj ne ukrepajo.Zmeraj najdejo izgovore, celo ščitijo takšnega partnerja in nikomur ne priznajo, kaj z njimi delajo.Bolno do konca.
Enkrat sem živela v takšni zvezi, ki sem jo prekinila, brez pomoči drugih in se znašla sama.Če bi se mi to slučajno še enkrat zgodilo, bi šla iz takšnega pekla, pa tudi če živim v ne vem kakšni luknji.Nisem še v Sloveniji videla, da ne bi pomagali materi in otrokom, da se rešijo nasilja, zato je vsak izgovor odveč.
STRAN OD NASILJA!!!!!

Zelo kruto mišljenje. Patrickoca_mami takoj, ko si temo odprla sem samo čakala kaj se bo zgodilo. Nerazumevanje, kritike itd..
Bolje bi bilo za marsikatero na tem RRju, da nebi nič napisala.
A se sploh zavedate kako se počuti sedajle ko je prebrala tale vaša mnenja? Res znate biti včasih zelo krute.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 19:02:47   
Anonimen
Res znate biti včasih zelo krute.


Ne krute, draga moja, realne. Od sajenja rožic se bo bolje počutila samo trenutno, treba je misliti naprej. Realno in ne v oblakih.

In ja, če se daš na net, se daš v zobe, normalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?