Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko plačamo vrtca,če... 30.7.2007 12:37:24
|
|
|
|
P_Petra
|
se odbije malica,ki znaša okrog bivših 300-400 sit.Glede rezrvacij je pa odvisno,vsaka obina ima drugače
|
|
|
|
RE: Koliko plačamo vrtca,če... 30.7.2007 12:40:29
|
|
|
|
Tinca7
|
Odbije se samo malica. Rezervacijo res plačaš samo 30%, ampak more bit vnaprej najavljena in res 30 dni skupaj.
|
|
|
|
RE: Koliko plačamo vrtca,če... 30.7.2007 14:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca7 Odbije se samo malica. Rezervacijo res plačaš samo 30%, ampak more bit vnaprej najavljena in res 30 dni skupaj. Ja, tudi pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Koliko plačamo vrtca,če... 30.7.2007 14:22:17
|
|
|
|
srki
|
V našem primeru odbijejo samo hrano. V vrtcu ga ne bo 14 dni, vzgojiteljice, vse štiri na dopustu, plačamo par bivših jurjev manj.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?