|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 9:40:38   
dvojcek33
Iz lastnih izkušenj ti povem, da znajo biti poskusi sexa iz firbca še kje drugje ZELO BOLEČI...

Zgodba mojega moža ("dvojček33"-verjetno dostim znana) o isti taki zadevi, ki je zrasla na mojem zeljniku, ker sem jaz hotla potešit firbec in hkrati SEM DOVOLILA tudi njemu, da to poskusi, če hoče (ker sva si bila ravno tako prva spolna partnerja v najstniških letih, sva pa poročena že 11 let in imava dva krasna otroka in zelo lepo živimo...) se je končala tako, da so prišle seveda vse resnice na dan z moje in njegove strani, to pomeni, da sva si vse storjene grehe zaupala, veliko pretrpela in tudi oprostila...

...nisem pa jaz povedala svojih bolečin...med vsem hudim (ko sem jaz seveda šla potešit svoj firbec), ko je mene obsojal, kakšna sem, da so me same laži, itd.,..., da on še ni bil pripravljen, da bi dejansko tudi sam probal, sej firbec ga je matral, ampak ni vedel, če bi meni dovolil,...
...je pa prišel on z RESNICO na dan, da pa je dejansko to tudi sam počel že krepko leto pred mano (sicer v klubih, ki ti nudijo proti plačilu...za kar pa on pravi, da to ni varanje??? Haaalo!)- jaz sem samo 1x, kajti v debati na njegov post so govorili, kot da ga skoz varam - ,...in za desert si je našel še eno lepo gospodično v tujini, ki pa je bila popolnoma zastonj (če odmislim večerjo in vseh koktejlov itd.), pa baje je še prav dobr seksala...

Dalo bi se še veliko povedati, bolečin je bilo preveč, veliko solz je bilo pretečenih,...dobra stvar vsega pa je, da midva še vedno drživa skupaj, se ogromno pogovarjava že krepke tri mesece in sva se tudi zelo veliko pogovarjala o skritih željah in potrebah že lansko leto. Ugotovila sva, da sva en drugemu najboljši terapevt in da rasteva. Ljubezen med nama se krepi.

Zato pazita, kako se bosta odločila/odločala, človek mora biti zelo zrel za tako početje, pa četudi samo poskusno.
Pravila morajo veljati za oba, ne glede na to, kako se odločita.

P.S.: Uživajta življenje!




Naj dodam še jaz samo to , da je vsaka stvar za nekaj dobra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 14:30:19   
pero72
Ena partnerka al pa sam en partner je pa taka bedarija , da kr res ni. A pol na stara leta boste pa razmišljal , kaj če bi.. pa nisem in vam bo žal.
Kakor komu paše ampak ga ni tipa, ki bi bil celo življenje samo z eno, za ženske pa ne vem. Tud mislim da bi jih ščemel mal da bi še kam zavile.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 14:42:25   
Anonimen
Aha....po tej logiki torej moji starši niso "normalno" živeliuser posted image
Je bilo obema prvič, poročena sta bila 36 let(do smrti mojega očeta), zaljubljena še po tolikih letih, in pomoje tud v seksu uživala glede na to da sta pri takih letih bla še fajn aktivnauser posted image (tanke stene).

Mal mi je bolno da na podlagi tega da bi vi naskočili glih skor vse kar vam gre mimo...da vam ne bi blo slučajno kdej žaluser posted image .....govorite da so vsi taki.

Jaz sem še vedno z prvim spolnim partnerjem(11 let) in ne najdem razloga da bi šla še drugam probatuser posted image
Da vidim kako je drugjeuser posted image . Zakaj pa rabim vedetuser posted image . Če bo šlo 20 tipov čez mene(vsak porabu 5 min)....bom pol vedla kaj je dobr seksuser posted image
Al pa mogoče vem sedaj....ko me po 11ih letih še vedno pripravi do tega da se mi zašibijo kolena, da se mi ni treba pretvarjat ker resnično uživam, da se zbujam zadovoljna....
Ne vem no....meni ni poanta vse živo probat v življenju. Tud iz stolpnice se še nisem vrgla, pa žil si tud nisem rezala....pa tud vem da tega nočem.

Neumno je posploševat v glavnem.

In resnično bi rada videla statistiko, kdo več vara....al tisti ki so jih že dost dal skozi....al tisti k smo od začetka samo z enim. Res bi rada videla to statistikouser posted image .

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 14:53:31   
pero72
Aha....po tej logiki torej moji starši niso "normalno" živeli
Je bilo obema prvič, poročena sta bila 36 let(do smrti mojega očeta), zaljubljena še po tolikih letih, in pomoje tud v seksu uživala glede na to da sta pri takih letih bla še fajn aktivna (tanke stene).

Mal mi je bolno da na podlagi tega da bi vi naskočili glih skor vse kar vam gre mimo...da vam ne bi blo slučajno kdej žal .....govorite da so vsi taki.

Jaz sem še vedno z prvim spolnim partnerjem(11 let) in ne najdem razloga da bi šla še drugam probat
Da vidim kako je drugje . Zakaj pa rabim vedet . Če bo šlo 20 tipov čez mene(vsak porabu 5 min)....bom pol vedla kaj je dobr seks
Al pa mogoče vem sedaj....ko me po 11ih letih še vedno pripravi do tega da se mi zašibijo kolena, da se mi ni treba pretvarjat ker resnično uživam, da se zbujam zadovoljna....
Ne vem no....meni ni poanta vse živo probat v življenju. Tud iz stolpnice se še nisem vrgla, pa žil si tud nisem rezala....pa tud vem da tega nočem.

Neumno je posploševat v glavnem.

In resnično bi rada videla statistiko, kdo več vara....al tisti ki so jih že dost dal skozi....al tisti k smo od začetka samo z enim. Res bi rada videla to statistiko .

_____________________________


Mogoče ti ne bi, a daš roko v ogenj za svojga da ne bi. Se pa marsikaj lahko naučiš tko z izkušnjami z drugimi in jih vpelješ v domačo spalnico. Ne vem kaj je tukaj kej narobe sej obrabe ni nobene. Ljubosumnost je tko al tko čisti egoizem in posesivnost. Če si ti zadovoljna z svojim spolnim življenjem ; super. A bi ti bilo kej čuden, če bi tvoj kr naenkrat imel nove prijeme , boljše, drugačne tko da bi še bolj uživala kot prej. A bi te zanimal od kje mu to. pa če bi zvedla, da se je drugje naučil , da bi tebe bolj zadovoljil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 14:53:39   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mal mi je bolno da na podlagi tega da bi vi naskočili glih skor vse kar vam gre mimo...


..........................................................................................................................



Neumno je posploševat v glavnem.



Ta dva stavka se v tvojem postu mal "stepeta"  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:06:44   
Anonimen
Ja daddy maš prav. Bi mogla napisat večinauser posted image

In ne pero ne bi dala roke v ogenj za mojega, niti zase ne....nism butasta.
Pa ljubosumna tudi ne....ker se o tem pogovarjava. In če mu bo zapašal it drugam....bo pač šel. Jaz pa tud. Ampak trenutno nama je čist kul tako. In ne...pač ne vidim smisla kaj se lahko naučiš. A če maš pa skoz enga se pa ne morešuser posted image .
Sej nisva zaprta v utici pred zunanjim svetom. Sva dosti odprte sorte, za novosti, drugačne stvari....samo pač jih izvajava en z drugim....ne z drugimi ljudmi.

Mislm res ne razumem...nekateri pač spoznajo človeka z katerim hočejo preživet življenje pri 30ih....nekateri smo ga pač prej. A sam zato k se nism znorela(kao....ker še vedno trdim da sem se bolj znorela kot nekateri...čeprav nisem seksala z 20imi), najboljš da ga pustim, se znorim(oz. probam naskočit čim več folka da bom vedela kaj hočemuser posted image ) in pol iščem človeka ki se bom z njim ujela....čeprav sem ga že melauser posted image

Ne vem no....meni ni nič čudnega da je nekdo imel 50 spolnih partnerjev, ne vem zakaj je nekaterim čudno da pač nismo vsi isti. In mogoče nam tako kot je čisto ugaja. In pač verjamemo da je možno. In verjamemo da imamo super spolno življenje....če se pa drugim smilim, ker revca ne vem kaj zamujam pa....smolauser posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:08:16   
Anonimen
Aja pa pero....jst svojmu kar sama povem oz. pokažem kaj hočem....ne ležim k sardina tam pa čakam da mi pokaže svoje veščineuser posted image , on pa isto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:26:43   
pero72
Aja pa pero....jst svojmu kar sama povem oz. pokažem kaj hočem....ne ležim k sardina tam pa čakam da mi pokaže svoje veščine , on pa isto.


Tema je ena partnerica ali en partner celo življenje. Verjamem , da so nekateri zadovoljni s tem , da imajo kar imajo sedaj. In se strinjam , da se lahko marsikaj tut doma naučiš, ampak če imaš samo enega partnerja in nikol prej nobenga druzga, pol ne moreš vedet, kako je še z drugimi al ne.
Ga ni deca , da ne bi izkoristil , če bi bila prilika še z eno it in nebi nikol prej z drugo bil razen z partnerko. Pokaž mi enga pa ga damo na detektor laži. Pa da vidmo pol.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:27:47   
Anonimen
Prid na pir pa ti ga bom predstavlauser posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:41:10   
pero72
Prid na pir pa ti ga bom predstavla


O.K. pridem, pa detektor sabo prinesemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:42:04   
Anonimen
Sej če bosta dost pira stankala ga ne boš rabu....moj poje k ptičica k je pod dozouser posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:49:38   
pero72
Sej če bosta dost pira stankala ga ne boš rabu....moj poje k ptičica k je pod dozo


Sej jaz tut, bova skup čivkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 15:57:30   
Anonimen
Zmenjenu poluser posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 16:03:58   
Skabi
 Vsi pozabljate, da je ljubezen taglavna, ne seks. In če se dva res ljubita, ne bo nobenega dogovarjanja o seksu z drugimi, pa ni važno, koliko jih je bilo prej.
Menim, da tisti, ki resno govorite o seksu z drugimi, nimate prave, odgovorne zveze s svojim partnerjem.

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 16:11:10   
pero72
Vsi pozabljate, da je ljubezen taglavna, ne seks. In če se dva res ljubita, ne bo nobenega dogovarjanja o seksu z drugimi, pa ni važno, koliko jih je bilo prej.
Menim, da tisti, ki resno govorite o seksu z drugimi, nimate prave, odgovorne zveze s svojim partnerjem.


Malo morgen. Ljubezen in sex sta dva različna pojma. Jaz lahko seksam z eno tut, če je ne ljubim in moja tut nima teh problemov. Imava super zvezo z vsem kar paše zraven in odgovorna sva tolk , da se z drugimi zaščitiva doma pa uživava brez zadržkov.user posted image user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 16:16:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Vsi pozabljate, da je ljubezen taglavna, ne seks. In če se dva res ljubita, ne bo nobenega dogovarjanja o seksu z drugimi, pa ni važno, koliko jih je bilo prej.
Menim, da tisti, ki resno govorite o seksu z drugimi, nimate prave, odgovorne zveze s svojim partnerjem.


Ekola....se strinjamuser posted image .
Na srečo tud mojuser posted image
Sicer pa vsak po svoje, če obema paše da mata še druge partnerje...kul...nama pač ne....kaj ni lepo kako smo si različniuser posted image . Kakor komu paše.

(odgovor članu Skabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 16:34:34   
pero72
Se strinjam enim paše bit samo z enim, pa jih mika in mika in potem skočjo mal drugam, pol pa tle pišejo  me je prevaral , kako je to mogu narest , pa je rekel da me ljubi in bla bla...  Muchos bolje je , da si daste svobodo in se ne omejejujete , mogoče do tega sploh ne pride in ste happy. Če pa pride pa kaj pol, a se bo svet podru če je partner/ka šel mal svoj obzorje razširit . Jaz v tem ne vidim nič slabga.

sto ljudi sto čudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Ena partnerica
6.8.2007 21:27:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33

Iz lastnih izkušenj ti povem, da znajo biti poskusi sexa iz firbca še kje drugje ZELO BOLEČI...

Zgodba mojega moža ("dvojček33"-verjetno dostim znana) o isti taki zadevi, ki je zrasla na mojem zeljniku, ker sem jaz hotla potešit firbec in hkrati SEM DOVOLILA tudi njemu, da to poskusi, če hoče (ker sva si bila ravno tako prva spolna partnerja v najstniških letih, sva pa poročena že 11 let in imava dva krasna otroka in zelo lepo živimo...) se je končala tako, da so prišle seveda vse resnice na dan z moje in njegove strani, to pomeni, da sva si vse storjene grehe zaupala, veliko pretrpela in tudi oprostila...

...nisem pa jaz povedala svojih bolečin...med vsem hudim (ko sem jaz seveda šla potešit svoj firbec), ko je mene obsojal, kakšna sem, da so me same laži, itd.,..., da on še ni bil pripravljen, da bi dejansko tudi sam probal, sej firbec ga je matral, ampak ni vedel, če bi meni dovolil,...
...je pa prišel on z RESNICO na dan, da pa je dejansko to tudi sam počel že krepko leto pred mano (sicer v klubih, ki ti nudijo proti plačilu...za kar pa on pravi, da to ni varanje??? Haaalo!)- jaz sem samo 1x, kajti v debati na njegov post so govorili, kot da ga skoz varam - ,...in za desert si je našel še eno lepo gospodično v tujini, ki pa je bila popolnoma zastonj (če odmislim večerjo in vseh koktejlov itd.), pa baje je še prav dobr seksala...

Dalo bi se še veliko povedati, bolečin je bilo preveč, veliko solz je bilo pretečenih,...dobra stvar vsega pa je, da midva še vedno drživa skupaj, se ogromno pogovarjava že krepke tri mesece in sva se tudi zelo veliko pogovarjala o skritih željah in potrebah že lansko leto. Ugotovila sva, da sva en drugemu najboljši terapevt in da rasteva. Ljubezen med nama se krepi.

Zato pazita, kako se bosta odločila/odločala, človek mora biti zelo zrel za tako početje, pa četudi samo poskusno.
Pravila morajo veljati za oba, ne glede na to, kako se odločita.

P.S.: Uživajta življenje!




Naj dodam še jaz samo to , da je vsaka stvar za nekaj dobra.user posted image user posted image user posted image



Vidva sta pa face user posted image user posted image user posted image user posted image ....kr tkole odkrito na forumu o tem in onem user posted image user posted image
Take rabmo...korajža velja user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 9:25:29   
tanikaa
Vi ste smešni.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 13:48:24   
pero72
kdo je smešen?

Veš tale tvoja slikca mi pa res ne da miru.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 13:57:36   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: pero72

kdo je smešen?

Veš tale tvoja slikca mi pa res ne da miru.



Sej nam tud neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 14:03:57   
tanikaa
Zakajuser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 14:04:51   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zakajuser posted image


Je fina na pogled.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 14:06:00   
pero72
Sej nam tud ne


pa tiste bele hlače so čist v napoto.user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Ena partnerica
7.8.2007 14:09:09   
tanikaa
Vi ste smotani.user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?