Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. pa tud folno jem, še 4 tabletke imam, potem pa začnem kar s centra med mami, ki ima še več vitaminov.

. zelo kmalu.
.
sem dobila točno na 28. dan, kot ponavadi. Po prvi sem bila pri G. na pregledu, vendar je rekla, da sluznica še ni dovolj zadebeljena, ker sem bila takoj po
, vendar bodo plodni dnevi teden pred UZ in ne vem ali naj počakam ali lahko poskusiva že prej. G. je pa rekla, da imam policistične jajčnike, vendar imam redno
Še za to moram počakati do september, da se lahko za oktober naročim. NORO!!!!!!!! G je vedno na dopusto.
Tudi mene čaka abrazija ta teden. V čet. mam še en pregled, vendar sm upanje, da bi blo kej drugače, čisto zgubila (sem v 10.t.
nosečniški znaki so verjetni izginili? če je plodek odmrl. pri meni je in kar na enkrat sem se počutila fajn, brez slabosti, spet ješča, prsa me niso bolela, pritisk v trebuhu je izginil, ampak nisem vedela, da to pomeni, da je konec.. verjemi, čeprav je sedaj težko, da je moralo biti nekaj hudo narabe in narava je naredila selekcijo. čeprav je težko, ko se gre zate. s časom bolj razumsko gledaš na vso stvar. čeprav pri srčku te vedno stiska in špika. ter strah ostane, kaj bo naslednjič. a nimamo kaj, glavo pokonci in v nove boje.