|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 8:52:21
|
|
|
|
sayuri
|
Tud jaz sem zgodnja, s v roki in pred . Filip ima tudi svoje jutranje sobotno opravilo - igranje v sobi že od 6h zjutraj . Kot, da bo kaj zamudil, če bi vsaj do 7h spal. In potem jst zgledam total zaspana . Me pa kavica vedno pokonci dvigne . Danes je še tako depresivno vreme JAz sem pa imela it namen . Resno moram sama s seboj kaj narest in dol vsaj 3 kile spravit. Tole vse skupaj ni nič. PA začela bom . Se pozna, da na morju nisem smela nič , jaz pa rojena za plavanje . In pol smo samo jedli in jedli ...ok, tud sprehajali se...ampak to ni nič. Stradat jst ne morem, tko da bo treba pojačat aktivno vadbo Sem prav smešna, da se tukile zdaj sama s seboj menim KAj boste počele danes? Mi gremo vsi v Lj za ta malega končno naročit sobico . Kompliciramo 100 na uro in nismo v 2 mesecih nič novega pogruntali, tko da sem rekla, da gremo kar lepo v akcijo. Mož sicer dela dopoldne, tko da se bomo popoldne odpravili. Drugega nimam nič v planu, le klasična sobotna opravila Zalazoya, kaj vse smo sposobne prestati, a ne? Tele špike niso mačji kašelj in če si jih še sam daješ, si pravi heroj Prave fiksarke postanemo - z razliko od narkomanov pa imamo "Iglo, ki obeta" Lepo se drogiraj še naprej upajoča, punce ti bojo zihr kak recept napiale, kaj se naredi, če nastanejo modrice. JAz teh izkušenj nimam, vem pa, da sem brala neki o tem-kako se modrice da ublažit ali celo preprečit . Držim pesti za jutrišnji UZ. mami26, boš videla, kaj bo sedaj v tem postopku. Verjetno boš dobila drugačna zdravila ali pa ti bodo dozo povečali. Držim pesti, da bo čimveč foliklov Evo, pa imate spet cel roman za brat.
|
|
|