|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 9:07:29   
pikovit
Punci najlepša hvala.Včasih pri sebi ne vidim izhodauser posted image .Mogoče me zdej Reško reši vsega hudegauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 9:23:32   
pikovit
user posted image  Koala za vaju zuser posted image Sta pa se nadelala ni kaj.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 9:36:05   
koala
Hvala pikovit.
Kaj pa jaz to berem v zgornjem postu? Obupavanje? Ne, ne obupat pa ne smeš in ne MOGOČE te Reško reši, jaz VEM da te bo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 9:44:52   
pikovit
Ne Koalca to ni obupavanje ampak moment slabosti.Včeraj sem imela takšnega da te glava boli.In sicer:prej bom prepotovala polovico sveta preden bom nosečauser posted image Imam pa še eno boljšo ki zdaj težim folkuuser posted image ,da če se vidijo nosečo ko zaprejo oči
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 9:51:42   
ANA_P
user posted image user posted image  Tudi mene so presenetili in imava že 17.8 razgovor, pričetek zdravljenja avgust, september 2007user posted image user posted image . Sicer še ne poznam postopkov ampak mislim, da bo vse skupaj hitreje steklo kot sva pričakovala user posted image user posted image .
Tiste, ki imate že s tem izkušnje: kako bo potekalo zdaj napre. Aja, pa problemček, pregrade še mi niso odstranili. Pri nama je problem, ker moj nima dovolj aktivnih plavalcev. A poznate postopek in kako dolgo bo trajal?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 10:13:11   
zalazoya
dobro jutro

pikovit včeraj sem upštevala tvoj nasvet in spila pivce, je res dobro delo user posted image , mene tudi na momente prime samo ne depresija ampak strah da ne bo uspešen postopek.  Ampak nimaš kej skulirat pa naprej. Reško je res super, jaz mu zaupam, sam včasih ga moraš malo z rezervo jemati, kej preslišat pa je ok.

Pozdravljena Ana
postoki so različni odvisno od problema, pri nama je drug problem plavalčov kokr češ jaz pa brez ovulacij ( PCO), nisem pa ziher če ni bolje tole pregrado prej zrihtat, ti bo kašna s podobno izkušnjo kej napisala.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 11:01:11   
Anonimen
Evo mene nazaj. Da ne bo katera mislila, da sem bila na dopustu. Figo!user posted image
Bila sem v bolnici, ker sem začela krvaveti. Hvalabogu je z user posted image  vse vredu. Krvaveti sem začela, ker se mi je naredil nad materničnim ustjem hematom in potem počil.
Sedaj sem prešaltala z Dabrostona na Utrogestan in mi je vsak dan slabo ko user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 11:15:28   
Anonimen
Joj roda, čuvaj svojo pikicouser posted image . Samo, da je zdaj vse ok, zato ti želim vse naj, kup sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj te več nič takega ne preseneti na poti zibanjauser posted image .

Punce vidim, da se vsaka ubada s stresi, depresijo, žalostjo, živčnostjo....., kar je neki normalnega, saj smo ljudje s čustvi, naš materinski nagon pa tudi ni od muhuser posted image .  Kitajci pravijo, da neplodnost ne obstaja, pa bi jim celo verjel, glede na to kolk jih jeuser posted image , zato bodite pozitivne, saj nas enkrat vse čaka kakauser posted image ali celo user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image . Nekater pač rabimo malo več časa, pa bolj trnovo in krvavo potuser posted image , ampak glavno, da jo premagamouser posted image .

Jaz danes spet premagujem živčno vojno. Pred dnevi sem zaradi poroda sestre, sem postala ponosna teta male princeskeuser posted image user posted image user posted image , pismo sem bila bolj živčna kot sestra, ko pa se dobila veselo novičko, pa veselja ne morem opisat, razganjalo me je do nebes in nazajuser posted image . Danes pa je mal hujša živčna vojna, saj me jutri čaka narkoza in preverjanje stanja moje maternice. Če bo kaj narobe, še operacija. Vzeli mi bodo tudi kri in jo poslali na analizo, ker sumijo, da moje telo zavrača zarodkeuser posted image .  Upam, da se motijo v nulo, ker če imajo prav, se lahko poslovim od misli na user posted image . user posted image . Če bo vse ok, pa me v septembru čakajo 3 eskimčkiuser posted image .



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 11:21:22   
cati
ojoj roda kaj jaz to berem. No glavno da je z brebico vse ok in da tudi bo.
Ana p kar se tiče postopka (mislim da si v mb ne) Jaz sem bila sedaj na razgovoru in tudi meni je pisalo začetek zdravljenja avgust -september. Potem pa sem dobila list tam na katerem piše da velja za vse ki dobijo menstruacijo od 20.7 do 7.9. Potem pa zraven tega lista dobiš še recept za femoden in datum kdaj prit po inekcije 24.9 Punkcija predivdena po 17.10 to ti je to.A pa še to 5.10 greš na uz in dobiš gonal inekcije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 12:12:56   
konina
Lep pozdrav. Tukaj se pa kar dogaja. Roda čuvaj pikico!

Živčna vojna, depresije, žalost, pa novi upi.... Vse to zares utruja. Vendar moramo resnično verjeti, da nekoč bomo imele svoje pikice, ki nam bodo lepšale dneve. Jaz sem se odločila, da do novega postopka malo počivam, obnovim hobije, šla sem na dieto, malo več se rekreiram... In upam, da bo morda to čudežna formula. Če ne, se bom pa vsaj malo odpočila in psihično pobrala. 5 Let je dolga doba, če vsak dan misliš na to, zakaj ni, kdaj bo in podobno.
user posted image Tako, da ženske, pogumno naprej. Jesen bo naša!!user posted image


Lp, Nina

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 12:16:08   
pikovit
Zalazoya dobro dene kaj ne?Le tako naprej.Po tako bednem vremenu se res ne moreš počutiti drugače kot bedno.No pa je danes posijalo sonce in je čisto drugačna zgodba.

Roda17user posted image    user posted image    kaj je bilo pa to?No super samo da se je uredilo
user posted image .Sem te že pogrešala.Malo postov nazaj boš videla. Mišek13  jaz bi pa bila Kitajkauser posted image da bi jih imela kar 3.Vedno moja velika želja.user posted image user posted image user posted image  Za novopečeno teto drugič.Mišek kar ubija nas jača.Mišek kaj imaš pa to za eno sruser posted image .Kako pa to da so zdej prišli do tega?Kje pa ti bodo delali v Sloveniji ali Mohamed?Kako,zakaj???????user posted image .Joj kdaj bo že konec!Ko boš pri močeh mi poročaj kako je bilo.user posted image Cati in Ana držim pesti tudi za vaju.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 12:39:07   
GITA14
roda 17
sam da je vse v redu
počivaj in čuvaj svojouser posted image


(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 14:25:36   
mandarinca
Evo, pa se bom še jaz prištulila;
pridno jem tabletke Femoden in čakam na 27. avgust, ko začnem s špikanjem in potem veselo do 19. septembra, ko je načrtovana punkcija.
Komaj čakam user posted image user posted image user posted image
Sem pa v MB, pri dr. Gavričevi, kjer so res vsi skupaj več kot odlični!

Se bom še kaj oglasila! user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 14:29:15   
pikovit
Mandarinica dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 17:15:46   
Anonimen
Pozdravljena mandarinca, res se strinjam s tvojo izjavo, da so v Mb odlični. Me pa veseli, da si samo streljaj od mene. Sicer govorim "ges" pa "rašuška", ker sem pristna Goričanka poročena na Markosko. Če ti bo kdaj se lahko dobive v Lagev baru na kavi.
Lep pozdrav

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 18:46:14   
mandarinca
Ojla, Roda 17!

Kam na Markosko pa? A v moj kraj? Super!!!
Za kavo pa velja, ni problema user posted image user posted image user posted image ,
lahko pa greva pogledat Goslarja, še nisem bila tam!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 18:51:11   
Anonimen
V Bratoncih sem. Kje pa je ta Goslar? Še nisem slišala zanj.user posted image

(odgovor članu mandarinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 19:17:04   
mandarinca
Pa si res streljaj od mene user posted image
čez njive pa še manj user posted image user posted image user posted image
Goslar pa je novi kafič, preko News Caffe, pred par dnevi je bila otvoritev;
tudi jaz še nisem bila ...
Bo treba enkrat iti pogledat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.8.2007 22:42:21   
pikovit
Joj zakaj sta tako daleč?user posted image Jaz bi šla tudi z vama na user posted image .Da bi kakšno pametno ali pa neumno rekle.Roda kako si kaj?

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.8.2007 9:24:49   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: koala


AVGUST
BORKE ZA user posted image

  • anonimna(zamrznjenčki)
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( IVF?;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8




SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF)
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • zalazoya(2.IVF;PO, dr.Reš) razgovor 7.8
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september



user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina




Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih bote sporočale.




Ana_P in mandarinca dobrodošli, upam, da se bosta dobro počutili med nami in seveda vama želim veliiiiko uspeha v postopku. Sicer pa, jesen bo itak plodna. Je čas bork!!!!

roda počivaj in pazi na svojo pikico. Zanimivo, da je pri naju ravno nasprotno, pri utrogestanu mi ni bilo slabo, po dabrostonu pa 100 na uro.




_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.8.2007 10:28:05   
ANA_P
cati hvala za pojasnilo. Torej, bo vse skupaj hitro steklo!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEE.... Joj, kako sva vesela. Sicer imam take mešane občutke, ne vem kako bi vam opisala. Ko si ful srečen, po drugi strani pa te je strah....no ne glih strah ampak take mešane občutke imam. Ja, kaj, strah me je ja user posted image .
Se spomnim dve leti nazaj, smo s puncami držale pesti, da ne dobimo M, zdaj pa smo očitno res že samo par korakov bližje user posted image  in držimo pesti da nam tokrat res rata user posted image .
Torej, vsem skupaj, očitno se je začelo na veliko premikati, držim pesti, da nam bo vsem uspelo in bomo po dolgih in težkih bojih postale user posted image  in bomo končno lahko pod srcem nosile in varovale naš največji srček.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.8.2007 11:02:06   
Skye
Pozdravljeni Ana_P in mandarincauser posted image

Vidim da nas je vedno več bork za user posted image in tudi navijačic...pa ni res da nam ne uspe ob takšni podporiuser posted image

Mandarinca ti si pa tik za menoj v postopku...14 dni. Jaz začnem z špikanjem 13.08.07.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.8.2007 11:18:03   
Skye
Roda naj vaju z pikico čuvajo user posted image user posted image user posted image in upam, da preostanek nosečnosti poteče brez zapletov...oz. da izkusiš samo pozitivne strani nosečnosti.

Mi je ravno zadnjič moja mama razlagala, kako je bilo, ko je bila noseča z menoj....rekla je, da se v življenju nikoli ni tako dobro počutila kot takrat...nobenega glavobola, slabosti,  nobene krvavitve, imela je super kri (drugače je bila vedno slabokrvna)...edina slaba stran.... da se je zredila za 27 kg - apetit se je potrojiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.8.2007 11:29:30   
mandarinca
Ojla!
Super, Skye, ti bom sledila, bova skupaj to dajale skozi;
btw., sem pozabila omenit, da je to moj 3. IVF - v tretje gre rado, pravijo!

Kar se tiče nabiranja kg v nosečnosti, pa verjetno jaz držim rekord -
31 kg - v prvi nosečnosti user posted image user posted image user posted image
So pa hvala bogu vsi šli počasi dol user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.8.2007 11:32:56   
Skye
Točno tako......v 3. gre radouser posted image user posted image user posted image

No ja upam, da tudi v 1.user posted image

Se bova skupaj bodrileuser posted image

Kar se pa tiče kg., mi je pa prav vseeno koliko jih pridobim, sam da že enkrat ratauser posted image



(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Kdaj greste najraje na dopust
Spark



pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)


Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!