Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
protibolečinskega in na kvalitetne celice.
in jim želim da jim ta čas in tudi pozneje čim lepše mine. Žal sem ena izmed tistih, ki jim po naravni poti nikakor ne uspe.
S partnerjem se trudiva že 7 let, moram pa priznati, da je zaradi službe on kar nekaj odsoten, vendar spet ne toliko, da nama ne bi moglo znesti in neki narediti. Vidim, da so tu enake sotrpinke in ko imaš po vsem tem čakanju iz meseca v mesec večje težave sama s seboj. Vse moje prijateljice so
.Potem sem malo prenehala in poskušala na naravni način, pa spet ni šlo in smo šli nazaj. No od tega sta minili še 2 leti (hodim v LJ) in pred kratkim sem končno naletela na zdravnika, ki je dobro pogledal mojo kartoteko in je videl, da sem bila predlagana za IVF že pred 4 leti, ampak zelo zelo neprijaznim sestram v LJ se ni dalo izpisati par papirjev, da bi še šla s partnerjem na pregled za spolno prenosljive bolezni in potem na konzilij.
in
!
čuvajo..
- porkaflek, pa sem šla večkrat osebno tja.