Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) in mu ne dovolim vsega. Pri bivšem pa je stvar ravno bratna-tam počne kar hoče. Sploh njegovi starši jo razvajajo u nulo-kupujejo ji vse mogoče, ampak nič od tega ne prinese domov. Prej, ko smo bili še skupaj, so zelooooo redko kaj kupili, češ, saj imajo denar, bojo že sami "preživljali" otroka. Zdaj pa mu kupijo vse in dela lahko kar hoče. Tako pravi sam otrok (3 leta) in tisti, ki vidijo. Pa tudi sama vem,da je tako. V glavnem-hočejo si ga čimbolj pridobiti oz. "kupiti". Če grem jaz z otrokom v trgovino, dobi samo eno stvar, in to že ve od drugega leta starosti. Pa nisem stroga, samo vse pa tudi ne bo dobil kar si bo zaželel. Pa ni problem v denarju,ampak v vzgoji. Pri njemu dobi 15 stvari naenkrat.
In to mi je še celo enkrat rekel: "Pa kaj, če ji vse kupim. Jaz bom delal kakor bom želel, da me bo imela čimraje