Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 8:30:32
|
|
|
|
Maleal
|
Mi smo šli v Toys;R;Us-a.
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 8:30:50
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljena,vem da jih prodajajo v Lutzu in pa v Toysu! Ostalo pa tudi jaz nevem. LP
|
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 8:56:24
|
|
|
|
jerikou
|
Tudi v Kiki (Graz) sem ze vidla vozičke...
|
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 14:01:13
|
|
|
|
zvezda71
|
Kika Graz imajo meni osebno ful lepe vozičke jaz sem kupla Teutonia izbiro imajo tudi v otr.trg. v tistem novem šoping centru pred gracem če se pripelješ iz šentilja
|
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 23:53:00
|
|
|
|
Mesečnica
|
Midva sva ga kupila v Kiki v Celovcu - imajo veliko izbiro. Videla sem jih tudi v Kiki v Beljaku, a je izbira manjša, in v Gradcu, kjer je izbira seveda velika. Tudi trgovine Toys"R"Us imajo precej izbire.
|
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 24.8.2007 7:58:27
|
|
|
|
matea1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71 Kika Graz imajo meni osebno ful lepe vozičke jaz sem kupla Teutonia izbiro imajo tudi v otr.trg. Koliko približno pa si plačala za voziček?
|
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 24.8.2007 8:16:19
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Drugače ljudje hodijo k enemu Schmidt-u, ki zna slovensko. Ampak mislim, da je ta v celovcu, ne v Gradcu.
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 24.8.2007 8:54:05
|
|
|
|
*bubi*
|
V Seiersbergu je v 1. nadstropju otroška trgovina z igračami in opremo, čisto na koncu šoping centra (v delu pri AC) Lušni in ugodni vozički, tudi malo manj znane znamke. Potem pa Toys - Hauck in njihova znamka sta ugodna Kika - velika izbira, ampak so cene kar visoke Lutz (samo ne it v tistega v centru Graza, ker je KATASTROFA!!!! Ga ravno prenavljajo)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.