Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Midva sva kupila gugalnico za zunaj in v štok vrat navrtala kavlje. Za preverjanje je moj dragi visel na kavljih 5 minut in če njega zdržijo....
Mi smo dobili gugalnico za prvi rojstni dan. Naš je ves navdušen in se veselo guga. Imamo jo na balkonu, očka je zvrtal dve luknji v zgornji balkon /smo namreč v prtličju/ potem pa dva kavlja in obesili smo gugalnico. Gugalnica je plastična, taka ki jo prodajajo v pikapolonici. Na sedežek smo dali blazinico in veselje je tu.
Meni so tiste iz Ikee na pogled res zakon. No ja, v bistvu naj bi bili viseči stoli, ampak najbrž se da tudi gugati z njimi. Tale mi je sploh všeč (Ekorre):
Tale mi je malo manj všeč, ampak je pa za dva (PS Svinga):
Ko pa jih kupimo in preizkusimo, pa poročam . To bo žal najbrž šele drugo leto ali celo pozneje, ko bomo zrenovirali stanovanje.