Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

zgubljene kile mi niso vazne, pomembno mi je, da se ne pocutim vec zamasceno
  zgubljene kile mi niso vazne, pomembno mi je, da se ne pocutim vec zamasceno  pa, ne mi rečt, da do dans nisi vedla, kje se me nahajamo?
 pa, ne mi rečt, da do dans nisi vedla, kje se me nahajamo? 

. A pri tem postopku imate tud špikanje z injekcijami? Sem pa mislila, da so klomifen samo ene tablete pa da je to to.
 . A pri tem postopku imate tud špikanje z injekcijami? Sem pa mislila, da so klomifen samo ene tablete pa da je to to.  

BTW maši -kk si? Kaj boljše? Joooj!!! Držim pesti, da bodo plavalčki priplavali do cilja!
  BTW maši -kk si? Kaj boljše? Joooj!!! Držim pesti, da bodo plavalčki priplavali do cilja!  
   Ma ne moreš bit tak no... Vsak na svojem bregu in te žalitve in ... jao
  Ma ne moreš bit tak no... Vsak na svojem bregu in te žalitve in ... jao  Čeprav so mi ene teorije za las eprivlečene, potemtakem bi res morale biti v popolni izolaciji... M* jaz pa sem pravkar spila deci pive (saj veste terapija ala Šifrer .. Po pivu rastejo!
  Čeprav so mi ene teorije za las eprivlečene, potemtakem bi res morale biti v popolni izolaciji... M* jaz pa sem pravkar spila deci pive (saj veste terapija ala Šifrer .. Po pivu rastejo!  
   sej veš moja sramežljivost
  sej veš moja sramežljivost 
  . Sej j že prov
 . Sej j že prov  . Se bom pa zdaj nekaj časa javljala bolj malo ker sem v groooooozni gužvi. Pridne mi bodite. en velik velik objem za vse, pa res čist vse!
 . Se bom pa zdaj nekaj časa javljala bolj malo ker sem v groooooozni gužvi. Pridne mi bodite. en velik velik objem za vse, pa res čist vse!