Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in lepo te je spet brat.
  in lepo te je spet brat.  , super ideja, da album kr sama izdelaš, ziher bo full dober, pol jih pa lahko začneš prodajat še nam ...
 , super ideja, da album kr sama izdelaš, ziher bo full dober, pol jih pa lahko začneš prodajat še nam ... 

, joj kok sem jezna, da se nam že od decembra vleče kihanje in šmrkanje, pa vročina,...komaj čakam pomlad in potem poletje, ker takrat sem pa redkokdaj bolnana.
 , joj kok sem jezna, da se nam že od decembra vleče kihanje in šmrkanje, pa vročina,...komaj čakam pomlad in potem poletje, ker takrat sem pa redkokdaj bolnana.  

) in da bi te v življenju vedno spremljala sreča in ljubezen.
  ) in da bi te v življenju vedno spremljala sreča in ljubezen.  in za stiskanjem z dragim. Danes sem si celo privoščila en sprehodek po sončku, da si malo zbistrim glavo in razbremenim telo, da ne bom na koncu tedna zbolela od vseh naporov. Celo v trgovini sem že nakupila nekaj semen za vrt, pa še neke čebulce bom med vikendom kupila, ker kmalu bo že vse cvetelo in dišalo po rožicah. ( to mi je najlepši del pomladi, ko vse znova oživi
   in za stiskanjem z dragim. Danes sem si celo privoščila en sprehodek po sončku, da si malo zbistrim glavo in razbremenim telo, da ne bom na koncu tedna zbolela od vseh naporov. Celo v trgovini sem že nakupila nekaj semen za vrt, pa še neke čebulce bom med vikendom kupila, ker kmalu bo že vse cvetelo in dišalo po rožicah. ( to mi je najlepši del pomladi, ko vse znova oživi  . Pa sej nismo zdržale brez tebe, skoz smo te pogrešale samo ti nisi nas.
 . Pa sej nismo zdržale brez tebe, skoz smo te pogrešale samo ti nisi nas. 

&
       &  

Eto, to pa Dragojević dela ....
  Eto, to pa Dragojević dela ....   Boukše?
   Boukše?