špelin@
|
Katina, ti povem, da so Američanka enake kot me Loči nas samo jezik in razdalja, drugače imajo čisto enake skrbi in probleme v nosečnosti Naty*, če bi čokolada pomagala pri nespečnosti, bi jaz spala cele dneve Zadnje čase namreč riževa Dorina ni varna pred mano Ko tole pišem, vmes fino prigrizujem in moram priznati, da se moj apetit vrača tudi čisto fizično - beri: sem na -1 kg. Gre na gor Aha, vprašanje o ... O ja, bi, ampak se pojavlja podoben problem kot pri TamariJ Mlajša pika zdaj popoldne ne sme več spati, ker če slučajno zaspi, je potem zvečer do 11h kriza... Midva z oba zraven nje že spiva, ona pa čveka ko utrgana. Preden zaspi se ji namreč "odpre" in razlaga vse živo na dolgo in široko CELO URO! Ko končno zaspi, se midva zbudiva samo za toliko, da jo mož odnese v njeno posteljo, potem pa spiva naprej kot dve kladi. ok, ni tako hudo, da bi morala zdaj jamrati Definitivno je mnogo bolje kot prej, ko sem bila cele dneve in noči Kar se pa trebuščka tiče, mene dostikrat špika v spodnjem delu tako ob straneh, težko opišem. Poleg tega imam občutek, da me bo razneslo, sploh zvečer, ko se mi koža še bolj raztegne