špelin@
|
Dobro jutro Pijem , mož je odpeljal večjo piko v šolo, mala je šla tudi zraven, ker je skoraj znorela, ko je najprej ni hotel vzeti Torej sva s kepico sami Včeraj zvečer sem bila malo bolj pozorna in sem ugotovila, da se mi v trebuhu nekaj premika , drugače kot čreva ob prebavi Komaj čakam na prave gibe IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa takšno blazino imam jaz doma in mi je že v predhodnih dveh nosečnostih krasno služila za spanje Tudi zdaj jo počasi že uporabljam, če se mož obrne v drugo smer Za dojenje mi pa ni prišla čisto nič prav Saj zgleda res fajn, ampak nekam draga je... A to naj bi bila akcija? In zakaj je dobra? Za križ? Kakšno korist si pa imela od nje Špelina? Ja, sem videla, da je nenormalno draga Jaz sem jo pred cca. 4 leti kupila preko Neckermanna za takratnih 7 jurjev. Meni je krasno služila sploh v višji nosečnosti, ko sem se težko udobno namestila in sem jo (ležeč na boku) dobesedno zajahala Zgoraj sem na njej imela glavo, potem gre lepo ob telesu in podpre trebušček, spodnji konec pa sem dala med kolena, drugače me je vse bolelo. Skye, tebi večji trebušček že itak pripada glede na kar dva podnajemnika IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ No, pri G-ju ti že povedo, koliko je res skoz padlo, koliko je šlo pa v rit Saj vem, zdajle se režim, čez nekaj mesecev se ne bom več Danes imam pregled v kolposkopski ambulanti, držite pesti, da je stanje ok in da celice niso podivjale Mi živčki že delajo 100/uro, se pozna tudi na prebavi Občutek imam sicer dober, ampak vseeno komaj čakam, da bo pregled za mano. Je tudi pri vas tako mraz - pri nas je -9 stopinj!!! Prijeten dan želim vsem
|