narava
|
pozdravljene ! Joj, koliko ste napisale, saj komaj dohajam Vidim, da je razpolozenje odlicno..me veseli. Ko smo ze pri hlacah in oblacilih: sama sem pred kratkim dala dol 10 kil, tako da sem nosecnost zacela z 166/65, sedaj pa opazam da se mi je okrog bokov in zgoraj pri ledvenem delu ful ze zacelo nabirat. Sicer se na kilazi nic ne pozna, se pa vidi Nosecniskih hlac se nisem zacela kupovat, saj lahko vse tiste "stare" (preden sem shujsala) komot oblecem (vsaj za nekaj dobro ). Naty, busi mas pa res ful lep..moj se ze malo pozna, ampak ni se tako "lepo izoblikovan" kot tvoj..pride s casom? Kaj so te nosecniske stvari res tako drage?? Nikoli nisem imela navade za hlace dajat 12 oziroma 13.000 SIT (jest se zmer v tolarjih razmisljam, se ne dam ), ce sem lahko za to ceno dobla skor dvojne.. Ali mogoce katera hodi v Avstrijo v Beljak kupovat stvari? Sem slisala, da imajo tudi tam dokaj ok? Sicer pa sem v sluzbi in komaj se zivim..ze od vceraj se ubadam s povisano vrocino, pa jo zbijem, nato se spet vrne in jo zopet zbijem, in to traja sedaj ze drugi dan. Nujno sem morala priti v sluzbo, ker sem imela neprestavljiv sestanek in sem rekla - ok, pridem, zdrzim (se ze cel dan z agrumi filam), jutri mam pa bolnisko! in pika. tko da komaj cakam konec del. dne, ker vem, da se vikend ze zacenja no pa lep vikend lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|