anonimna thumbs up
|
aurora28, VSE NAJBOLJŠE Le glej, da boš lepo praznovala Vsem novim majčicam ena topla dobrodošlica Vsem, ki ste prinesle s pregledov same krasne novičke pa iskreno čestitam, ker ste me res zelo razveselile Da poročam o mojem dogajanju okrog materinske knjižice. V laboratorij sem šla že kar v sredo (ni bilo gneče in sem bila takoj navrsti), zato včeraj nisem rinila v ZD samo zaradi ginekologa. Sem pa danes ravnokar klicala tja in izvedela, da je sestri dal tako direktivo (naj si nosečnice same kupujemo MK) dohtar sam. Ona pač izvaja njegove ukaze in ji je bilo strašno nerodno, ker sem ji čisto na lep način razložila, da denarja žal ne ser in da imam pisni odgovor z ZZZS glede te salamenske MK, kjer jasno piše, da je MK strošek OZZ, vkolikor G ima koncesijo. Potem sem ji povedala, da kar se mene tiče, lahko komot furam nosečnost brez MK. No, nekako sva se menili, da jim dopis pošljem na mail, ampak G ni imel časa povedati svojega maila, je imel verjetno ravno pacientko, zato moram poklicati okrog 10h. Predvidevam oz. sklepam glede na svoj in dohtarjev temperament, da se znava krepko sporeči, ker bo 100% naredil celo dizertacijo okrog tega, kako jim ZZZS odvaja premalo denarja ipd., jaz pa bom definitivno ponovno poudarila in vztrajala na tem, da me to sploh ne zanima, glede na to, da imam OZZ plačano in denar ne leti iz moje r . Saj koneckoncev mi tudi osebni zdravnik ni še nikoli rekel, da je izpolnil svojo normo "zelenih" receptov in mi izstavil "belega" (samoplačniškega) z obrazložitvijo, naj si antibiotike kupim sama. V glavnem: poln kufer imam že tega, da bi morala biti jaz molzna krava in tega ne bom dovolila! Se pa bojim, da se ne bom znala zadržati in bom dohtarju zmetala v ksiht še vse za nazaj Toliko bi se morala vsaj skulirati... Kako pa kaj vaše počutje v temle deževnem jutru? Pri meni so se slabosti malce unesle, zdaj me mučijo le še pozno popoldne, drugače imam zdaj več energije kot prej Pozdravčki