Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Mogoče ti bo katera druga odgovorila.

Sicer ne morem verjet, kile ne grejo nič gor, vsaj nekaj. Je pa res, da sem mal na trnih, ker hčerka skoz joka, ko je treba v vrtec, v glavnem vse me ful mori, pa mam ful dela z obema otrokoma pol doma, ker je čist sitna, pa čist nenaspana zarad vrtca, pol pa iščem tolažbo v čokoladi. Pri kosilih se sicer še vedno pazim, pravilno kombiniram, zgleda da pomaga, da se ne redim nazaj.
Ja pa super da ti kilce nazaj gor ne zbežijo.
. Berem vas redno in v mislih navijam za vas, ampak tudi jaz ne zaostajam kaj dosti za vami. Sicer se ne držim več 90-dnevne (kot da sem se jo ne vem kako dolgo
ne bom tehtala. Pa sem se. Danes zjutraj je tehtnica pokazala +0,5kg. Tako sem od začetka na samo -1kg. Res sem ful dobra.
.