Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.Renata nč se sekirat.Tudi jaz sem bila v Lj.,doma sem bila že po 3 dnevih(prvi dan operirana,čez 2 dni že doma).Če narkozo slabo prenašaš al če se ti kaj zavleče te še kakšen dan zadržijo in to je vse.Na bolniški sem bila en teden.Veliko sreče ti želim pa čimprej enega
 .Renata nč se sekirat.Tudi jaz sem bila v Lj.,doma sem bila že po 3 dnevih(prvi dan operirana,čez 2 dni že doma).Če narkozo slabo prenašaš al če se ti kaj zavleče te še kakšen dan zadržijo in to je vse.Na bolniški sem bila en teden.Veliko sreče ti želim pa čimprej enega  .
 . 

pa to je super.Mene to še čaka.upam na
 pa to je super.Mene to še čaka.upam na  .ČIMPREJ!!!
 .ČIMPREJ!!! 

, ki je spet pozabiula priti (al pa je šla tudi ona na dopust), pa bom potem takoj poklicala kako je kaj zdaj, da me niso pozabili. Je pa res, da naj bi baje ponavadi, ko ni poletnih dopustov prišel na vrsto po 2,5  - 3 mesecih. Upam, da ti ne boš toliko čakala kot jaz.
 , ki je spet pozabiula priti (al pa je šla tudi ona na dopust), pa bom potem takoj poklicala kako je kaj zdaj, da me niso pozabili. Je pa res, da naj bi baje ponavadi, ko ni poletnih dopustov prišel na vrsto po 2,5  - 3 mesecih. Upam, da ti ne boš toliko čakala kot jaz. 
			 , slabosti imam še danes, prav tako pa tudi bolečine, konec tedna pa mi bodo odstranili šive.
 , slabosti imam še danes, prav tako pa tudi bolečine, konec tedna pa mi bodo odstranili šive.  !
 !  

bo seddaj končno doma, ker se mmu končajo vsi ti tabori, turnirji in priprave, pa mi bo tudi lažje. Še dobro, da se je sedaj v službi začelo spet zares, ko je vse na novo - novi otroci, nova skuppina in nov otroški živ-žav.
  bo seddaj končno doma, ker se mmu končajo vsi ti tabori, turnirji in priprave, pa mi bo tudi lažje. Še dobro, da se je sedaj v službi začelo spet zares, ko je vse na novo - novi otroci, nova skuppina in nov otroški živ-žav.  , u pa berem, da delajo takoj po
 , u pa berem, da delajo takoj po  , in zato sem bila na laparo in histero, in za uravnavanje pravočasne
 , in zato sem bila na laparo in histero, in za uravnavanje pravočasne  vam pošiljam velike
  vam pošiljam velike