Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Menimo se bolj za sproti in si popolnoma na tekočem, če prebereš samo zadnjih nekaj postov
 . Menimo se bolj za sproti in si popolnoma na tekočem, če prebereš samo zadnjih nekaj postov 
   Čeprav se počutim kr mal ogroženo - same majčice okrog mene. In vse me boste prehitele.
  Čeprav se počutim kr mal ogroženo - same majčice okrog mene. In vse me boste prehitele.  

. Bolje preprečiti kot zdraviti...
 . Bolje preprečiti kot zdraviti...  
   .. pa jima ne znam razložit, da pač nimam časa, da bi bila vsak dan na Vrhniki
 .. pa jima ne znam razložit, da pač nimam časa, da bi bila vsak dan na Vrhniki 
   . Glede prevoza ni panike, bom mojga peljala na šiht, pa mi avto ostane, tko da z edino lahk pridemo same, da se enkrat za spremembo ne bomo švercale
 . Glede prevoza ni panike, bom mojga peljala na šiht, pa mi avto ostane, tko da z edino lahk pridemo same, da se enkrat za spremembo ne bomo švercale  tako, da ne bo problem. Le približno uro mi sporoči, zaradi tamale, ki gre popoldne spat, da vem, ali jo dat prej al zbudit......
   tako, da ne bo problem. Le približno uro mi sporoči, zaradi tamale, ki gre popoldne spat, da vem, ali jo dat prej al zbudit......