Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa tkointko zdej sam še me pišemo, ostale notranjke so se pa kr nekam zgubile. No glede hlač sm js tud vesela, da sm si kupla dvoje nosečniške na začetku, ker se res lepo širijo z mano. Pa se kr morjo, ker moj buši nenormalno raste
. Glede majčk pa tud sama ne vem kako bo. Kupovat si tud js ne mislim kej velik.
.

..
, pa tud tko. Ve pa ste, kot vidm tud ok. Ajd fajn se mejte pa se še kaj javm. Pa-pa!
... mi je pa PDP prestavu na konec junija... vse kar me je mal zaskrbel so moje kile v zadnjih 14 dnevih sem shujšala za 1kg...sam mi je G reku, da na koncu jih bo verjetno še kej preveč...
. Po svoje pa tudi fajn, ker ga ni gledal od blizu. Si predstavljate če bi rekel: O, atiiiiii
sramežljive sorte, tko da ne vem kaj bomo meli. Sicer pa ni važno kaj bo, samo zdravo naj bo. Kako ste pa kaj ostale Notranjske nosečke?
.
,
,
,...
ali
, še ne vem, predvidoma pa se nama pridruži 13. junija.