Tejcha
|
Roseeee, WB! A zdej pa kr Ljubljana, al kak? Dej mal poročaj. Nazadnje sva se srečali v posvetovalnici pred ... ohoho časa ... Tevža, čestitke tudi z naše strani! Tako kot Ajne, tudi js želim, da bi imel možek kaj več časa za vaju, . Če bosta pa vseeno kakšno popoldne fraj, pa le proti Velenju. Včeraj smo šli pošpegat na delavnice in je mali plesal, lepil, prepeval, barval, risal, pikal "pikece" ... Pikinih palačink pa na žalost ne morem pohvaliti - skoraj nič niso bile namazane ... le testo ... in posledično je Tilen naredil dva grižljaja in smo zaključili. Ajša je ves čas spremljala dogajanje in na polno sodelovala. Itak, da v vozičku ni hotela bit dolgo, potem pa je tudi ona pomagala. Danes nadaljujemo. Za danes sem se odločila, da spravim cote v red in da pošljem slike razvit - sram me je, kolk že zaostajam. Drgač pa sem poslala prošnjo za študentsko delo na sodišču (objavljeno je bilo na ŠS) in sedaj čaaaaaaakaaaaam na odgovor. Se mi pa res lušta. Je za en mesec, vseeno pa je nekaj iz "mojega" foha. Anket, raziskav,oblikovanja, imam že malo vrh glave ... čauu