Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

To sem jaz že parkrat naredila. Al pa, ko začnejo joj učke ma pa po atiju (pa oba imava modre), joj laske ima atijeve (pa oba sva svetla), ... Ampak nekaj ima pa le po atiju- tisto med nogami.
Pa naj govori kar hoče, ti se s tem nič ne obremenjuj...naj ima ženska veselje, ti pa bodi ponosna, da je tako očitno podoben očetu
ista, kot njen sinček. Jooj, kako mi je šla na živce. Ampak na začetku mu je bila res zelo podobna. Sedaj pa je vedno bolj podobna meni, edino da ima svetlejše laske od mene, pa še vedno dostikrat reče, kot da bi gledala sina. Po slikah sodeč pa mu ni podobna, edino njegov karakter je pobrala. Pa se sedaj ne obremenjujem več s tem. Takrat ko mi to govori, si zapojem eno pesmico v glavi, pa je preslišim, pa je.
) ....
. Pri nas je že tako - čeprav je večina vseeno prepričana, da sta obe pikici bolj podobni očetu. Pa se ne sekiram zaradi tega - za mamo se vedno ve, da so njeni otroci, za očeta pa ...